Werken bij Elis

💸 Flinke toeslagen tot 45% l 🚉 Reiskostenvergoeding |  💪  Flexibele diensten | 📍 Apeldoorn, Klarenbeek, Uden, Bolswald, Vaasen, Helmond, Hoogeveen

“Kleine wasjes, grote wasjes, gooi ze in de wasmasjien. Laat maar lekker draaien!” We draaien een beetje door. Maar dit is wel wat ze bij Elis doen. En dat al 100 jaar! Niet alleen in Nederland trouwens, maar in wel 28 landen in Europa. Jij zorgt ervoor dat deze farmaceutische mega wassen spik en span worden verwerkt en kraakhelder aan de klanten van Elis kunnen worden afgeleverd. Een lekker frisse baan dus! In de video hieronder vertellen Remco, Brigitte en Marina je alles over het werk bij Elis. Neem snel een kijkje!

Alle vacatures bij Elis

Waarom werken bij Elis 

Bij Elis ben je verzekerd van een super schone werkplek. Ze wassen hier namelijk allerlei textiel vanuit de farmaceutische industrie. Naast dat jij koning bent in het sorteren, wassen en vouwen is het vooral ook heel gezellig met je collega’s. Zo zou Anja eigenlijk tijdelijk aan de slag gaan maar omdat ze zó ontzettend veel lol heeft, ze regelmatig de slappe lach heeft en heel wat flauwe grappen uithaalt met haar collega’s zit zij er na 2,5 jaar nog steeds! De sfeer zit er dus lekker in als wasserijmedewerker bij Elis .  

Anja (werkt 2 jaar bij Elis): “Na een half jaar mocht ik al starten met de eerste training en inmiddels ben ik bezig met de leiderschapstraining. Ik hoop uiteindelijk teamleider te worden, dus dit gaat me zeker op weg helpen”’ Mocht je nog twijfelen om bij Elis te komen werken, dan zou ik zeggen: “gewoon doen!”’

Bij Elis vinden ze het belangrijk dat je jezelf verder kan ontwikkelen en bieden daarom volop ontwikkelmogelijkheden aan, waardoor je bijvoorbeeld kan doorgroeien van wasserijmedewerker naar een managementfunctie. Zoals ze hun wassen op orde hebben, willen ze dit ook voor jou en zorgen dan ook dat alles vlekkeloos verloopt. Zo kun jij schitteren en lekker meedraaien in alle verschillende diensten. En als je hulp nodig hebt? Dan kan je gewoon terecht bij je eigen mentor. Die persoonlijke aandacht is er! Hoe fijn is dat?!

Arbeidsvoorwaarden

Ook niet onbelangrijk: de arbeidsvoorwaarden! Deze moeten natuurlijk net zo helder zijn als de witte was. Daarom alles even voor je op een rijtje:

  • Een goed salaris.
  • Vakantiegeld van 8,33%.
  • Hoge toeslagen tot 45% na 20:00 of op zaterdag.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Flexibiliteit in de duur van je diensten.

Veel voorkomende vacatures bij Elis

Bij Elis zal je je niet snel vervelen. Van poetsdoeken tot hele pakken, alles zal hier wel een keer de revue passeren. Maar omdat Elis Cleanroom maar één vestiging heeft in Nederland zijn ze altijd op zoek naar wasserijmedewerkers. 

Wasserijmedewerker

Jij bent bent degene die er voor zorgt dat alles draaiende wordt gehouden in de wasserij als wasserijmedewerker. Van sorteren en controleren, tot wassen. Super belangrijk. Want zonder jou geen schone was! Nadat alles strak is opgevouwen is daar hét moment om die prachtig gevouwen was klaar te maken om de wijde (farmaceutische) wereld in gestuurd te worden. 

Fulltime of parttime werken bij Elis

Bij Elis kan je werken in diensten van 3, 6 en 8 uur. Jij bepaalt. Lekker flexibel dus! Planningen worden gemaakt van maandag t/m vrijdag tussen 06:00-22:00 voor alle wasserijmedewerkers. Het maakt dus niet uit of je een vroege vogel bent of meer iemand voor de avond bent. Elis zorgt er altijd voor dat je minimaal 20 uur per week kan werken. Jij bepaalt of je wat meer of minder wassen doet. Zo kun je dus altijd parttime aan de slag, maar zijn er ook genoeg diensten voor een fulltime baan beschikbaar. Lekkerrr!

Werken bij Elis in jouw regio

Werken als wasserijmedewerker bij Elis kan bij welgeteld zeven locaties! Jij bepaalt op welke locatie jij werkt.

In de categorie cleanroom hebben we de vacatures bij Elis in Bolsward. Een lekkere unieke werklocatie dus. 

Heb je liever twee locaties dichtbij elkaar? Dat kan ook! In Apeldoorn en Klarenbeek zitten ook locaties van Elis. Hier worden wasjes voor o.a. de horeca gedraaid. 

De vierde locatie waar jij kunt werken is: Hoogeveen. Hoogeveen ligt precies tussen deze twee setjes in. 

Keuze genoeg dus. Jij hoeft alleen nog jouw favoriete locatie uitkiezen en dan solliciteren. We zien je snel ;)

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.