Werken bij Elopak

Raad eens wat Elopak doet? We geven je een hint: Kijk. Naar. De. Naam. Juist! Elopak produceert pakken. Nee, niet zo’n pak met een stropdas. Het draait hier om drinkpakken. Pakken melk, yoghurt of heerlijke sap! Hmmm… Elopak produceert die voor onder andere Campina, Tropicana en Arla. En zoals alles doen zij dit met oog voor het milieu. Werkplezier is bij Elopak gegarandeerd! Elopak is namelijk een van onze Baanraders. Benieuwd welke vacatures voor jou klaarstaan? Bekijk alle vacatures bij Elopak.

Waarom werken bij Elopak

Bij Elopak maak je kennis met andere landen. Je verlegt letterlijk jouw grenzen. Gewoon op de werkvloer. Denk jij groter dan dat dit land aankan? Dan ben jij bij Elopak helemaal op de juiste plek. Jij zorgt niet alleen voor de verpakkingen van Nederland. Nee! Jij werkt ook voor 40 andere landen. Verspreid over de hele wereld. Wat Elopak belangrijk vindt? Veiligheid, uitdaging en baas zijn over jouw eigen werk.

Arbeidsvoorwaarden

We zeiden het net al, bij Elopak staat de medewerker centraal. En dat is ook terug te zien in de arbeidsvoorwaarden, je krijgt namelijk:

  • Een goed salaris! Je begint hier met een startsalaris van €13,90 per uur.
  • 31% extra ploegentoeslag. 
  • Reiskostenvergoeding.
  • Kans op een vast contract vanaf dag 1.
  • Kans op doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf! Groei door naar operator. 

Veel voorkomende vacatures bij Elopak

Elopak heeft altijd banen beschikbaar. Denk aan de productiemedewerker. Maar vergeet de  heftruckchauffeur of de operator niet. Benieuwd wat dit inhoudt? Wij leggen het je uit.

Productiemedewerker

Als productiemedewerker bij Elopak zie je van alles. Jij maakt namelijk alle pakken! Van een rol karton tot een literpak dat jij 's ochtends uit de koelkast trekt. Je kunt je wel voorstellen dat daar veel bij komt kijken. Als productiemedewerker krijg jij meerdere taken en verantwoordelijkheden. Zo zie je het hele productieproces. Jij hoeft je voortaan niet meer te vervelen!

Heftruckchauffeur

Houd je een beetje van doorkarren? Mooi. Als heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor de interne transport van pallets. Is de vrachtwagen onderweg?! Jij pakt de juiste vracht en controleert deze. Dit doe je met behulp van jouw heftruck. Deze rijdt jou overal naartoe. Scheelt heel wat kilometers lopen. Staat alles op de juiste plek? Dan kunnen alle verpakkingen vertrekken. Maar we hebben geen tijd om stil te staan. Jij moet door. Een collega helpen. Want dit is teamwerk. 

Operator

De operator bij Elopak zorgt ervoor dat alles op (kartonnen) rolletjes loopt. Jij bent verantwoordelijk voor het productieproces. Is er een probleem bij een collega? Geen punt! Is er iets mis met de machine? Ook geen punt! Jij weet hoe je dat oplost. Jij stuurt het team aan. Hoeven zij zich geen zorgen meer te maken.  Hoe dit moet? Dat leer je tijdens de interne opleiding. Hier leer je alle kneepjes van het Elopak-vak.

Fulltime of parttime werken bij Elopak

Elopak heeft lekker veel uren voor jou klaarliggen. We hebben het hier over 33,6 uur per week. Het kan zijn dat jij lekker vroeg aan het werk mag. Genieten van de ochtendradio, terwijl jij naar je werk gaat. Elopak zorgt ondertussen dat de koffie klaarstaat voordat jij je jas hebt opgehangen. Je ziet je collega's al staan. Even zwaaien! Heerlijk om samen de dag weer te beginnen. Koffie op en gaan! Begin je vroeg in de ochtend? Dan ben jij in de middag lekker vrij. Genieten van de zon. En uitslapen? Dat doe je gewoon wanneer jij in de middag of in de avond werkt. Wil je lekker veel uren maken? En wil je goed verdienen? (Ja ja, we zagen die geldtekens al in je ogen staan ;)). Dan zit je bij Elopak gegarandeerd goed.

Direct een vast contract bij Elopak!

Bij Elopak denken ze aan zekerheid. Voor jou. Daarom hebben zij een nieuw soort vacature in het leven geroepen. De vast contract vacatures. Dit zijn vacatures waarbij jij direct. Vanaf werkdag 1 een vast contract krijgt. Wat moet jij hiervoor doen? Eigenlijk niet zo heel veel. Er zijn drie voorwaarden:

  • Jij hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

  • Jij hebt zelf vervoer naar jouw werk

  • Jij kunt je collega’s helpen in het Nederlands en het Engels

Check de vacatures en bekijk de vast contract vacatures bij Elopak! 

Werken bij Elopak in Terneuzen

De vestiging van Elopak staat in Terneuzen. Woon je in de buurt? Heb jij even geluk! Je bevindt je namelijk in de zonnigste provincie van Nederland: Zeeland natuurlijk! Wil je de wind in je haren? Ga dan fietsend naar je werk. Muziekje in je oren. En de dag begint helemaal lekker! Toch niet zo’n fietser? De auto is ook top! En met een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer klinkt dat je vast als muziek in de oren. Elopak regelt het voor je.

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.