Werken bij Eurest

Eurest scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze talenten! 🔥

💸8,33% vakantiegeld | 🙏 flexibiliteit | 🎓 trainingen en doorgroeimogelijkheden | 📍 Heel Nederland!

Elke minuut van de dag helpt Eurest letterlijk miljoenen mensen in de hele wereld. Miljoenen! Van het serveren van een kopje koffie of even een lampje verwisselen, tot het schoonmaken van kantoren. En niet te vergeten het maken van overheerlijke lunches! Bij Eurest kan je letterlijk alle kanten op. Bij Eurest vind jij veel flexibiliteit en diversiteit in je werkzaamheden. En maak jij graag het verschil door anderen te helpen? Dan past Eurest echt bij jou! Benieuwd wat je kan doen als je gaat werken bij Eurest? Bekijk dan de vacatures!

Bekijk de vacatures

 

De arbeidsvoorwaarden Eurest

 • Startsalaris van €13,27 vanaf 21 jaar 🤑

 • Een flexibele bijbaan voor een lange tijd

 • De kans om vast in dienst te komen bij Eurest

 • Doorgroeimogelijkheden tot cateringbeheerder of objectleider

 • 8,33% vakantiegeld

 • Elke week geld op je rekening

 • Toffe trainingen om je horeca skills te verbeteren

Bekijk de vacatures  Vacatures in je mail

Lees meer over:

Dit is waarom je wil werken bij Eurest

Werken bij Eurest betekent inhoudelijk een mooie baan, een goede werk-privé balans en volop groeien wanneer jij wil! Lees er snel meer over. 

💪Inhoud
Bij Eurest Food kan je shinen bij organisaties in de catering, bij Eurest Services laat jij de boel shinen.✨In de catering werken? Samen met collega’s zet je een culinaire catering op de kaart en bereid je verse ingrediënten tot heerlijke en smakelijke gerechten. Zorg jij er liever voor dat de omgeving crystal clear is? En werk je graag met de nieuwste apparaten die ook nog eens erg op duurzaamheid gericht zijn? Ook dan heeft Eurest jou van alles te bieden! In beide functies zorg jij voor blije gezichten!

🙏Balans
Flexibiliteit is iets waar Eurest voor staat. Je kunt werken bij Eurest goed combineren met ander werk, een studie of je privé tijd. ‘s Ochtends vroeg werken als iedereen nog in zijn bed ligt, tijdens de hectiek van een kantoordag of juist een paar uurtjes in de avonduren? Eurest zorgt dat jij werkt wanneer het jou uitkomt! En in het weekend willen we dat je lekker vrij bent. Is er toch nood op de werkvloer en wil jij af en toe wél in het weekend werken? Dan vragen we om je hulp.

🎓Groei
Wil jij graag je horeca skills verbeteren? Dan heeft Eurest voor jou heel wat leuke trainingen op de plank liggen! Gaaf toch? En wil je graag doorgroeien tot cateringbeheerder of objectleider? Ook daar is alle ruimte voor.

Vacatures Eurest

Veelgestelde vragen over werken bij Eurest

 • Wat is het salaris bij Eurest?

  Vanaf 21 jaar krijg je een salaris van €13,27. We houden de nieuwe horeca CAO aan van 2024. Ben je jonger dan 21? Dan gelden de jeugdlonen. 

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij Eurest?

  Catering medewerker

  Heb je een baan als catering medewerker bij Eurest? Dan is geen dag hetzelfde. Iedere dag maak je andere gerechtjes klaar en elke dag smullen andere gasten van jouw lekkernijen. Heerlijk! Om je vingers bij af te likken. Je verzorgt eten en drinken zoals alleen een echte catering medewerker dat kan. Goed verzorgd, netjes opgemaakt en met een glimlach uitgeserveerd. En er is niets mooier dan het ontvangen van alle complimentjes na je harde werk! 

  Afwas medewerker

  Als afwas medewerker ga jij… tromgeroffel… afwassen! Jij bent onmisbaar als afwasser! Een zeer belangrijke functie. Geen enkele horecagelegenheid kan zonder schone borden, bestek en glazen. Jij maakt alle vuile vaat schoon. Zodat het snel weer gebruikt kan worden. Alles wordt gespoeld en in de afwasmachine gedaan. Natuurlijk zorg je er ook voor dat de hele spoelkeuken er schoon en netjes uit blijft zien. Niks is zo belangrijk als hygiëne.

  Schoonmaker 

  Als schoonmaker ben je van nature fris en fruitig. In één oogopslag spot je alle vieze plekjes. Iets nog niet blinkend schoon? Dan pak je je blauwe doekje erbij. Want viezigheid, daar houd je niet van! Bij Eurest maak je schoon op kantoren. Denk aan stofzuigen, doekje over de tafels en dweilen. We hebben het alvast voor je uitgerekend. Twee uur deze werkzaamheden en je verbrand meer dan 600 calorieën. Geen sportabonnement meer nodig!

 • Heb je een diploma nodig om bij Eurest te werken?

  Iedereen is welkom! Heb je nog geen ervaring? Ook voor jou is er plek! Wij helpen je, zodat je alles onder de knie krijgt! En heb je voor een functie wel een certificaat nodig? Dan helpen we je natuurlijk gewoon.

 • Kan je parttime of fulltime werken bij Eurest?

  Flexibel zijn. Dat is waar Eurest voor staat. En dan hebben we het niet over een lenig lichaam (misschien ook wel een beetje). We bedoelen met name flexibel in je werk en werktijden. Op zoek naar een parttime job? Dan moet je dus bij Eurest zijn! Bij Eurest kan je een paar uurtjes per week werken. Wil je het graag fulltime aan het werk? Ook dat kan!

 • Werken bij jouw klant in de regio

  Dat moet wel goedkomen! Je vindt Eurest namelijk overal. In grote steden zoals Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Zwolle. Maar ook in dorpjes als Nijverdal, Boekel en Krabbendijke. Daar hebben we Google Maps voor nodig. Meestal werk je in kantoorgebouwen maar het kan ook een school of productieruimte zijn. De variatie zit er goed in! En geloof ons, je hebt gegarandeerd de beste verhalen voor aan de keukentafel.

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.