Werken bij gemeente Dordrecht

💸 vanaf €14 per uur l 💰 extra toeslagen l 🥳 13e maand l 🚗 reiskostenvergoeding l 📍Dordrecht

Dordrecht, de oudste stad van Nederland! Het is een gezellige en knusse binnenstad.Werken bij gemeente Dordrecht, het kan! Binnen de gemeente Dordrecht zijn er namelijk veel organisaties waar jij aan de slag kan. Denk bijvoorbeeld aan het stadskantoor, het museum, het Biesbosch, de begraafplaats en nog veel meer. Jij krijgt er een mooi salaris, veel toeslagen en doorgroeimogelijkheden voor terug! Check snel alle vacatures bij gemeente Dordrecht. 

Vacatures gemeente Dordrecht 

Arbeidsvoorwaarden gemeente Dordrecht

 • Salaris vanaf €14 per uur (vaak meer op basis van jouw ervaring)
 • Toeslagen in de vroege ochtenden, de avonden en in het weekend
 • 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen 
 • Een eindejaarsuitkering: hello dertiende maand!
 • Maaltijdvergoeding wanneer je in de avond werkt
 • Reiskostenvergoeding! 
 • Trainingen en opleidingen via Tempo-Team

Vacatures gemeente Dordrecht

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Dit is waarom jij wilt werken bij gemeente Dordrecht

Werken bij gemeente Dordrecht betekent aandacht voor jouw werk-privé balans. Verder zorgt de gemeente ervoor dat jij je nooit verveelt en krijg jij de kans om te groeien.

💪Inhoud van de baan
Gemeente Dordrecht is een dynamisch bedrijf. Geen dag is hetzelfde! Met jouw baan heb jij een maatschappelijke rol. Samen met jouw collega's zorg jij er bijvoorbeeld voor dat burgers paspoorten kunnen aanvragen. Of je beantwoordt alle vragen van mensen via de klantenservice.  Ga jij aan de slag in het bezoekerscentrum van de Biesbosch? Dan maak je iedere dag wel iets anders mee! 

🙏Balans
Iedereen is uniek. Dat weet Gemeente Dordrecht. Daarom kijken zij naar de mogelijkheden die bij jou passen. Ga aan de slag tijdens kantoortijden. Of ga aan de slag in de avond. Wat past het bij jou? Ook heeft gemeente Dordrecht functies waar thuiswerken mogelijk is. Ook heeft de gemeente hele leuke werklocaties. Zoals het Biesbosch of een museum!

🎓Groei 
Gemeente Dordrecht blijft met jou in gesprek over je ontwikkeling. Hoe gaat het met je? Wat zou je graag willen? Vragen die bij de gemeente regelmatig gesteld worden. Vanuit Tempo-Team is het mogelijk om trainingen en opleidingen te volgen. Bijvoorbeeld een Excel-cursus of een training ‘omgaan met agressie’. Zo blijf jij jezelf ontwikkelen!

Vacatures gemeente Dordrecht

Vragen over werken bij gemeente Dordrecht? Neem contact op!

Meestgestelde vragen over werken bij gemeente Dordrecht

 • Kan je parttime of fulltime werken bij gemeente Dordrecht?

  Allebei! Bij de gemeente Dordrecht hebben ze van alles wat. Het is mogelijk om 36 of 24 uur aan de slag te gaan. Ook kan je kiezen voor kantoortijden of avonduren. Wat het beste bij jou past. Op zoek naar een bijbaan tijdens de vakantieperiode? Ook dan kan! Door de vele afwisselende locatie's en functie's biedt de gemeente veel mogelijkheden.

 • Is de gemeente Dordrecht goed te bereiken met OV of auto?

  Gemeente Dordrecht is makkelijk te bereiken met de auto! Het is mogelijk om de buurt gratis te parkeren. Reis je liever met het OV? Dordrecht beschikt over twee stations. Handig om te weten, jouw OV kosten krijg je geheel vergoed!

 • Wat verdien je bij de gemeente Dordrecht?

  Het minimum uurloon  is 14 euro per uur maar het ligt vaak een stuk hoger. Samen kijken we naar jouw opleiding en werkervaring. Zo verdien jij een salaris dat echt bij jou past.

 • Wat zijn de meest voorkomende functies bij gemeente Dordrecht?

  Beveiliger 👉 Altijd vrolijk en in voor een gezellig praatje? Dit ga je zeker hebben bij het museum in Dordrecht! Als beveiliger ben jij het aanspreekpunt binnen het museum. Jij weet waar ieder schilderij hangt en de snelste route naar het restaurant. Je krijgt hier genoeg flexibiliteit en natuurlijk een lekker salaris voor je harde werk. Werk jij in de weekenden? Dan zit er een toeslag bovenop! 

  Klantenservice medewerker 👉 Bellen, bellen en nog eens bellen! Dit ga je doen als klantenservice medewerker bij de gemeente Dordrecht. Je krijgt een geweldig inwerktraject van 1 maand zodat jij iedere inwoner goed en zelfverzekerd te woord kan staan. Het kantoor is een mooie open ruimte met veel licht. Geen saai hokje dus😉. In de pauze ga je met je gezellige collega's naar de kantine om een heerlijk broodje te halen. Jouw uitzicht? De grote kerk van Dordrecht! Als jij je plekje helemaal gevonden hebt, dan zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden binnen jouw functie en de gemeente.

  Baliemedewerker 👉 Paspoorten, ID kaarten, rijbewijzen, trouwerijen, jij ziet het allemaal voorbijkomen! Als baliemedewerker bij de gemeente Dordrecht zorg jij ervoor dat iedereen zorgeloos op reis kan met een gloednieuw paspoort of ID kaart en dat je bezoekers feliciteert met het behalen van hun rijbewijs! Iedere dag zie jij nieuwe mensen! 

  Vacatures gemeente dordrecht