Werken bij Giant

💸€15,50 per uur |✔️ prestatiebonus| 💪Doorgroeimogelijkheden l 📍Lelystad

Fietsen is hét handelsmerk van de Nederlander. Als medewerker van Giant draag je bij aan de productie van hoogwaardige fietsen. Jij schroeft de kleinste schroefjes erin en zet de banden vast zodat er gegarandeerd plezierige ritten gemaakt kunnen worden. En dat allemaal voor een salaris van minimaal €15,50 per uur. Ben je op zoek naar vastigheid? Dan ben je hier ook op het juiste adres!  Dus, spring maar achterop en rijd mee naar een spannende carrière bij Giant!

Alle Giant vacatures

Arbeidsvoorwaarden Giant

 • Verdien minimaal €15,50 per uur! 💸

 • Maak kans op een prestatiebonus, wat kan oplopen tot €800 bruto

 • Tegemoetkoming in reiskosten 🚗

 • Geniet van gratis koffie, thee, fruit en een avondmaaltijd.🍎 

 • Binnen een jaar kans op een vast contract

Alle Giant vacatures   Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij Giant

💪 Inhoud van jouw baan 
Als productiemedewerker ben jij samen met al jouw collega’s verantwoordelijk voor het maken van de fietsen. In de fabriek in Lelystad worden alleen nog maar E-bikes geproduceerd. Ben jij technisch aangelegd? Dan komt dat perfect van pas! Jouw werkzaamheden bestaan uit het monteren van de elektrische motor, trekken van de remkabels of het monteren van de wielen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de fietsen van A tot Z in elkaar gezet worden en naar de klant kunnen. Lekker afwisselend dus!

🙏 Goede werk-privé balans
Bij Giant begrijpen ze dat een goede werk-privé balans essentieel is. Daarom werkt Giant met vaste roosters. Hierdoor weet je precies wanneer je werkt en kan je gemakkelijk je privéleven  plannen. Morgen werken. En vandaag nog genieten van de zon. 🌞
Daarnaast kan je bij Giant zowel fulltime als parttime aan de slag. Dit geeft jou de flexibiliteit om te kiezen voor een werkrooster dat past bij je persoonlijke behoeften. Of je nu liever voltijds werkt of een deeltijdbaan zoekt, bij Giant is het mogelijk.

 🎓 Groeien
Giant investeert in jouw groei en ontwikkeling. Ze bieden trainingen en mogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Of je nu nieuw bent in de logistiek of al enige ervaring hebt. Het is een plek waar je kunt groeien en je carrière kunt opbouwen. Zo kan je bijvoorbeeld doorgroeien naar troubleshooter, waar je het aanspreekpunt van de lijn bent. Ben je meer technisch aangelegd? Dan kan je doorgroeien naar multi-operator en houd jij je bezig met de kwaliteit van de fietsen en los jij productie foutjes op.

Giant vacatures

Vragen over werken bij Giant? Neem contact op!

Veelgestelde vragen over werken bij Giant

 • Waar zit Giant?

  Je kunt Giant vinden aan de Pascallaan 66 in Lelystad. Makkelijk te bereiken! Want Giant ligt vlak naast de snelweg. Verdwalen is dus niet mogelijk. En we laten maar even tussen ons dat het ook vlak naast heel veel lekkere eetplekken staat. Jij hebt nog maar 1 ding te doen: solliciteren!
  Alle Giant vacatures

 • Hoeveel verdien ik bij Giant?

  Jouw salaris is €15,50 bruto per uur. Heb jij overgewerkt? Dan krijg jij over de eerste twee uur 25% extra toeslag en op de zaterdag kan de toeslag oplopen tot 65%. Toch wel lekker al die toeslagen💸.

 • Wat zijn veel voorkomende vacatures bij Giant?

  👉 Productiemedewerker Giant 
  Als productiemedewerker bij Giant leer jij de fiets door en door kennen. Jij schroeft de kleinste schroefjes in de fiets en zet de banden vast. Dat moet uiteraard wel goed gebeuren. Een fiets zonder wielen staat zo vreemd. Jouw collega’s staan naast je, zodat je gegarandeerd gezelligheid hebt. En ondertussen heb jij honderden wielen onder fietsen gezet. Lekker bezig!
  Alle productie vacatures bij Giant

  👉 Magazijnmedewerker Giant 
  Als magazijnmedewerker ben jij  samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederen. Deze onderdelen bestaan vooral uit service onderdelen en accessoires. Maar het bestaat ook uit complete fietsen. Jij zorgt ervoor dat de juiste onderdelen naar de juiste klanten worden gestuurd. Dit kunnen dealers zijn maar ook mensen thuis die een onderdeel van hun fiets willen vervangen. Je bent hier vooral bezig met werkzaamheden als in- en uitladen van vrachtwagens, orderpicken, labelen en stickeren. Met jouw inzet en nauwkeurigheid zorg je ervoor dat elke bestelling vlekkeloos verloopt en dat Nederland kan doen waar ze goed in zijn: fietsen.
  Bekijk hier alle magazijnmedewerker functies bij Giant

 • Parttime/fulltime vacatures bij Giant

  Giant heeft veel fulltime vacatures beschikbaar. Er staan namelijk heel wat fietsen voor de deur te wachten. Nou ja.. het is dus nog geen fiets… maar dat regel jij. Fulltime betekent dat jij van maandag tot en met zaterdag werkt. Op zaterdag werk je geen volle dag maar 4 uurtjes, dat tikt lekker aan op die bankrekening. 

  Verder heb jij invloed op jouw werktijden. Er zijn twee ploegen: ochtend en avond. Je kunt een van deze diensten kiezen. Als je in de ochtend werkt, zal je altijd in de ochtend werken. Zo weet jij precies wanneer jij kan sporten, naar het pretpark kunt of lekker uitgaan in de stad. 
  Alle fulltime vacatures bij Giant

  Ben jij toch iemand die liever een paar dagen extra thuis is? Parttime vacatures bij Giant genoeg! Dat betekent dat jij minimaal 3 of 4 dagen per week samen met jouw collega’s fietsen maakt. Op de andere dagen van de week kan jij de fietsen op straat bewonderen. Terwijl je lekker op het terras zit. Ook bij de parttime banen kan jij jouw werktijden bepalen. Je hoeft het alleen maar door te geven! 
  Alle partime/bijbaan vacatures bij Giant

   

 • Heb ik een diploma nodig om te werken bij Giant?

  Je hebt geen diploma nodig om bij Giant aan de slag te kunnen.

Een vast contract!

Ja je leest het goed! Direct een vast contract via Tempo-Team. Zo ontvang jij in één klap meer zekerheid. Wat een boost voor jouw werkplezier! Ga ervoor!