Vacatures bij Huhtamaki

🌍 Duurzaam | 📝 Grote kans op vast contract | 💸 Toeslagen tot 50%

📍 Franeker

Huhtamaki maakt eierdozen van gras. Yeah! Lekker duurzaam en goed voor onze planeet. Deze dozen worden gemaakt door een topteam van productiemedewerkers. Een team, gezellig, hecht ennn... op zoek naar versterking! Vacatures voor productiemedewerkers, operators of heftuckchauffeurs vind hier! 

Alle vacatures Vacatures in de mail

Waarom werken bij Huhtamaki

⚖️ Balans: Een hecht team waar je je thuisvoelt

Bij Huhtamaki springt de fijne sfeer er met kop en schouders bovenuit. Er wordt veel gelachen en verhalen met elkaar gedeeld. Ze ontvangen jou met open armen en leggen je alles uit wat je moet weten. Verder zijn de werktijden heel verschillend per functie. Zo kan jij lekker op tijd thuis zijn of juist de ochtenden uitslapen. Check jouw functie voor de precieze werktijden. 

🛠️ Inhoud: Een 100% match!

Bij Huhtamaki doen ze er alles aan om jou te koppelen aan de juiste functie. Begin jij als productiemedewerker, maar zie jij jezelf na een tijdje als een echte operator? Geen zorgen. Dan ga je gewoon naar die functie. Opleiding nodig? Zo geregeld. Ze geven om anderen. Dat zie je trouwens ook helemaal terug in hun producten. Zo kunnen alle producten 100% gerycled worden! Wauw! Dat is zorgen voor deze planeet. 

🚀 Groei: Vast contract? Check!

Had je het al door? Huhtamaki zorgt ervoor dat jij je thuisvoelt. En zekerheid hoort daarbij. Wist je dat Huhtamaki contracten vanaf de eerste werkdag geeft?! Doe jij je werk lekker? Dan kan jij rekenen op zekerheid! Verder krijg jij de kansen die jij wilt. Opleidingen en functies klaar om door te groeien! 

Arbeidsvoorwaarden

  • Een top salaris! Van productie tot heftruck, alles ruim boven minimum!  
  • Geweldige toeslagen tot aan wel 50%!
  • Zicht op een vast contract.
  • Woon je niet om de hoek? Geen stress, je krijgt gewoon reiskostenvergoeding.
  • Volop doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld operator.
  • 8,33% vakantietoeslag.

Veel voorkomende vacatures bij Huhtamaki

Ga aan de slag als productiemedewerker, operator of heftruck chauffeur en voor je het weet ben jij een blij ei! Met de lekkere lonen én toeslagen van Huhtamaki ligt de volgende stap in je carrière voor je klaar. 

Productiemedewerker

Als productiemedewerker werk je in 5 ploegen. Je houdt ervan om je schouders ergens onder te zetten. Jouw werkzaamheden zijn namelijk heel afwisselend. Denk aan inpakwerkzaamheden, het stapelen van de producten of het sealen van de pallets. Daarnaast ben je de rechterhand van de operator. Zo ben jij scherp op storingen in het productieproces, meld je deze aan de operator en help je de operator met allerlei hand- en spandiensten in de fabriek.

Productiemedewerker Plus

Als Huhtamaki een Formule 1 team was is de productiemedewerker plus onderdeel van het pitstop team! In een zo’n kort mogelijke tijd bouw je machines om en zorg je voor de juiste afstellingen van de machines. Daarnaast doe je eerstelijns onderhoud.

Operator

Als operator houd jij het overzicht over de machines. In wat voor staat zijn ze? Moet er preventief onderhoud gebeuren? Is er misschien een dringende storing? Als de productiemedewerker Plus er niet uit komt aan jou de taak om deze wat ingewikkeldere storing op te lossen!

Heftruck Chauffeur

Tja, wat zal je doen als heftruck chauffeur… hou je vast… komt (e)i: De heftruck besturen natuurlijk! Wel in voor een uitdaging? Mooi! Bij Huhtamaki rijden ze namelijk tot aan 2 pallets per lepel. 4 pallets in totaal dus! Daarnaast verwerk je de administratie van de producten die je aan het verplaatsen bent.

Fulltime of parttime werken bij Huhtamaki

Bij Huhtamaki maak jij heel wat uren! Het gaat namelijk om fulltime vacatures. Toch opzoek naar een parttime baan? Check gewoon hierboven de vacatures en neem contact op voor de mogelijkheden! 

Nog even de werktijden op een rij:

  • Productiemedewerker: Dan kom je in een 5 ploegensysteem te werken. De werktijden hiervan zijn 06:00 - 14:00, 14:00 - 22:00 en 22:00 - 06:00.
  • In de techniek? De werktijden zijn 08:00 - 16:30
  • Heftruckchauffeur: Een verlengd 2 ploegen systeem. De werktijden hiervan zijn 06:00 - 15:30, 08:00 - 17:30 en 14:30 - 00:00.

Werken bij Huhtamaki in Franeker

Wie bij een grote multinational wil werken hoeft daarvoor helemaal niet naar het westen en de randstad. Sterker nog, Huhtamaki is één van de grootste werkgevers in het Noorden! Deze werkgever vind je gewoon in Franeker! Je weet wel, 1 van de Friese elf steden. Woon je toevallig op zo’n 30 minuten van Franeker? Geen stress. Je krijgt bij Huhtamaki namelijk gewoon netjes kilometervergoeding!

Alle vacatures  Vacatures in je mail

Pssstt: wist je dat er vaste contracten vanaf dag 1 tussenzitten? Pak jij hem?

Een vast contract!

Ja je leest het goed! Direct een vast contract via Tempo-Team. Zo ontvang jij in één klap meer zekerheid. Wat een boost voor jouw werkplezier! Ga ervoor!