Werken bij Hutten

💸€13,27 per uur | 💥 Veelzijdigheid  | 🙏 flexibiliteit | 🎓 doorgroeimogelijkheden | 📍 Heel Nederland!

Maak de overheerlijke luxe broodjes voor De Nederlandsche Bank. Of tap de perfecte biertjes tijdens een voetbalwedstrijd. Bij Hutten kan het allemaal! Ze hebben namelijk genoeg in hun hut beschikbaar voor jou. Ga je werken bij Hutten? Dan heb jij gegarandeerd veelzijdig werk met veel variatie, super gezellige collega’s en veel flexibiliteit! En wil jij  doorgroeien tot leidinggevende? Lekker bezig! Er zijn allerlei mogelijkheden bij Hutten. Het is niet voor niets dat we altijd zeggen: bij Hutten hoef je nooit te dutten! Lijkt dit jou wel wat? Bekijk dan snel eens de vacatures van Hutten hieronder!

Bekijk de vacatures

De arbeidsvoorwaarden Hutten

 • Startsalaris van €13,27 vanaf 21 jaar

 • Wekelijkse uitbetalingen

 • Kans op vast contract

 • Doorgroeimogelijkheden tot leidinggevende functies

 • Flexibele werktijden. Jij mag kiezen

 • Veelzijdig werk met veel variatie

 • Je werkt met de allerleukste collega’s

Bekijk de vacatures  Vacatures in je mail

Spring snel naar:

Dit is waarom je wil werken bij Hutten

Een goede werk-privé balans, een veelzijdige baan en doorgroeien als jij dat wil. Dat krijg jij als je gaat werken bij Hutten!  Lees er snel meer over. 

💪Inhoud
Sta je het liefst achter de bar? Of houd je van het persoonlijke contact bij de bedrijfscatering? Alles is mogelijk. En dan werk je ook nog eens op allemaal verschillende locaties. Zo leer je snel de meest unieke werkplekken van Nederland kennen. Daarbij heb je altijd een super gezellig team om je heen. Aan gezelligheid geen gebrek dus! Zo kan er iedere dag met passie gewerkt worden voor de gasten. Een lach op het gezicht van jouw gasten, daar ga jij voor! 

🙏Balans
Flexibiliteit en veelzijdigheid, dát is waarom mensen zo graag bij Hutten werken. De ene dag maak je lunch, de andere dag serveer je bij een borrel en een week later sta je in de keuken te schitteren. Wil jij variatie, dan is dat er voor jou. Daarnaast bepaal je ook nog eens zelf wanneer je werkt. Wil je ‘s middags even lekker sporten? Pak dan lekker de ochtenddienst!

🎓Groei
Doorgroeien in de horeca? Hutten steunt jou hier graag in! In de eigen Hutten Academy volg je trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen. En wil jij een andere training volgen? Dat kan! Je krijgt van Hutten €150 per jaar voor je eigen ontwikkeling.

Vacatures Hutten 

Veelgestelde vragen over werken bij Hutten

 • Wat is het salaris bij Hutten?

  Vanaf 21 jaar krijg je een salaris van €13,27. We houden de nieuwe horeca CAO aan van 2024. Ben je jonger dan 21? Dan gelden de jeugdlonen. 

 • Kan je parttime of fulltime werken bij Hutten?

  Bij Hutten werk je vooral parttime. De ene week sta je bij een groot feest en de andere week tref jij voorbereidingen in de bedrijfskantine van een groot kantoor. Het hangt allemaal een beetje af van de vraag. Ook wel fijn toch? Zo hou je best veel tijd over voor je hobby of voor andere ontspannen bezigheden.

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij Hutten?

  Cateringmedewerker

  Jouw gasten komen niets tekort. Dat is jouw doel. Klopt dit? Dan is de functie van cateringmedewerker jou op het lijf geschreven. Elke dag sta je te popelen om de heerlijkste lunchgerechten voor te bereiden op de meest toffe locaties. 25 broodjes gezond voor het management? Geen probleem. En morgen vers geperste sinaasappelsap met 16 broodjes ham in de skybox? Prima! Geen dag is hetzelfde en dat maakt dit werk nog eens extra leuk bij Hutten.

  Afwasser

  Onmisbaar. Dat ben jij voor Hutten! Jij zorgt ervoor dat al het gereedschap schoon is. Jij staat in de spoelkeuken en zorgt dat door jouw harde werk al het servies op tijd schoon is. Ben jij gek op dat blinkende bestek en de glanzende glazen? Dan is afwassen echt iets voor jou. Samen met jouw gezellige team zorg jij iedere dag weer voor een topprestatie!

 • Heb je een diploma nodig om bij Hutten te werken?

  Nee! Voor de functies in de catering en afwas heb je geen diploma nodig. Is er wel een training nodig? Dan kan dat gewoon via Hutten.

 • Werken bij jouw klant in de regio

  Werken bij Hutten kan eigenlijk bijna overal wel! Hutten heeft namelijk opdrachten in heel Nederland. Gaaf toch? Grote kans dus dat jij ook met je fiets naar je werk kan. Of zelfs lopend! Dus of je nu in Amsterdam of Eindhoven woont: er is altijd een leuke baan als cateringmedewerker of afwasser voor jou te vinden.

Vacatures bij Tempo-Team

Wil je zelf alvast op zoek naar jouw nieuwe droombaan?