Werken bij ISS Facility Services

ISS scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

📍 Unieke locaties | 🍃 Duurzaam | ✨ Inclusieve bedrijfscultuur

Word de drijvende kracht achter omgevingen die het leven van mensen verbeteren! 🌟 ISS gelooft er in dat mensen de omgeving maken en deze omgeving ook de mensen maakt. Samen met de servicediensten van ISS zorgt dit voor de tevredenheid van medewerkers én gasten. Iedereen doet mee bij ISS. Of je nu de lekkerste gerechten bereidt als cateringmedewerker of kok, gasten verwelkomt als horecamedewerker, of kantoren laat stralen als schoonmaker. En dan de werkplekken! Van drukbezochte hotspots tot exclusieve locaties waar je zelfs bekende gezichten kunt tegenkomen! 

Alle Iss vacatures 

Arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris en unieke plekjes. Dat klinkt goed, maar er is nog meer bij ISS. Hieronder vind je alles wat je ook krijgt:

 • Een goed salaris.
 • Doorgroeimogelijkheden tot leidinggevende functies.
 • Prima reiskostenvergoeding.
 • 8,33% vakantietoeslag.
 • Diverse en inclusieve cultuur.

Lees meer over:

Alle Iss vacatures  Vacatures in je mail

Dit is waarom jij wilt werken bij ISS

💰 Een goed én groeiend salaris
Waarom je bij ISS wil werken? Waarom niet?! Oke, dat is net te makkelijk natuurlijk. We leggen het uit: allereerst omdat je een grote vriend van je eigen portemonnee bent natuurlijk. Het startsalaris bij ISS ligt op €13,27 per uur en met alle doorgroeimogelijkheden zit hier zelfs nog wel rek in. Dat is lekker, toch?

📍 Unieke locaties en hotspots
Een goed salaris bij ISS? Check☑ Die flappen kan je al letterlijk in je zak steken! Maar er is nog meer. Wat dacht je van de werklocaties? Deze plekken zijn enorm druk bezocht. Soms ontvang je wel duizenden mensen per dag. Enorm veel, maar dat is natuurlijk niet zomaar. Het zijn echte hotspots waar jij werkt of je werkt op locaties waar bekende Nederlanders moeten optreden. Denk aan werkzaamheden achter de douane bij Schiphol of werken tijdens een optreden van Tino Martin. Het kan allemaal!

🤝 Je beste zelf zijn
Bij ISS word je onderdeel van een grote familie waar jij jezelf kunt zijn. Dát zorgt voor die extra glimlach. Kijk snel welke functies er binnen deze familie er voor jou bij zitten!

Bekijk Iss vacatures 

 

 

Veelgestelde vragen over werken bij ISS

 • Wat zijn de veelvoorkomende vacatures bij ISS?

  Veel voorkomende vacatures bij ISS

  Bij ISS is het mogelijk om verschillende functies in te vullen. Wat deze functies inhouden lees je hieronder ↓

  Cateringmedewerker

  Als cateringmedewerker bij ISS ben je met allerlei verschillende werkzaamheden bezig. Bereid je vandaag de lunch voor? Of verkoop je toch liever de heerlijke koffietjes? Het is allemaal mogelijk. Samen met jouw collega’s werk je naar dat prachtige doel: een top beleving bij jouw bezoekers. De lach op jouw eigen gezicht ga jij ook op het gezicht van onze bezoekers bezorgen. Ben jij dol op afwisseling en lijkt dit werk jou leuk? Bekijk de catering vacatures bij ISS en solliciteer direct! 

  Horecamedewerker

  Het gezicht van ISS, dat ben jij! Jouw beide mondhoeken staan vaak omhoog en dat zorgt ook voor een glimlach bij onze bezoekers. Jazeker, de ontvangst is heel belangrijk en dat vind jij ook. Ontvang je alleen gasten? Nee, natuurlijk niet! Ook zorg jij ervoor dat alles op en top geregeld is. Denk hierbij aan de borrels en aan alle hapjes. Jij zorgt ervoor dat je van alle ingrediënten voor een leuke avond, een heerlijk avondje maakt. Werk jij graag met mensen? Dan is deze horeca baan echt iets voor jou. Solliciteer als horecamedewerker bij ISS.

  Schoonmaker

  Of je nou in de ochtend, middag of avond werkt, iedereen is blij met jou als schoonmaker. Waarom? Jij zorgt voor een schoon kantoor. Is dat echt zo belangrijk? Ja, ja en nog eens ja. Want een schoon kantoor zorgt voor minder stress. En mensen voelen zich happy in een schone ruimte. Niet gek toch dat ze met jou zo blij zijn? Als je ervan houdt om altijd vrolijk ontvangen te worden, ga aan de slag als schoonmaker! Bekijk de schoonmaak vacatures bij ISS.

  Zelfstanding werkend kok

  Warme of koude gerechten? Vegetarisch of vlees? Het maakt jou allemaal niet uit. Jij bent gewoon onze Jamie Oliver in de keuken en maakt heerlijk lunchgerechten klaar voor onze gasten. En zeg nou eerlijk, iedereen krijgt toch plezier van een lekkere maaltijd? Nou, daar doe je het voor! Lekker kleine gerechten klaar maken en alles uit de (keuken)kast halen voor een top beleving. Lijkt dit werk jou wat? Bekijk dan snel de kok vacatures bij ISS!

 • Kan je bij ISS fulltime of parttime werken?

  Fulltime of parttime werken bij ISS

  Genoeg tijd voor jouw favoriete hobby? Of kan jij niet altijd evenveel werken door jouw drukke kids thuis? Bij ISS zijn er genoeg parttime mogelijkheden en de werktijden zijn zeer flexibel. Geen paniek dus, samen met ISS kan jij gewoon kijken wat er allemaal mogelijk is. En dat is veel hoor!

 • In welke regio kan ik bij ISS aan de slag?

  Werken bij ISS in jouw regio

  ISS zit op meerdere plekken door heel Nederland. De kans is dus best groot dat jij buren wordt met jouw nieuwe werkgever. Heerlijk toch!? Lekker met de fiets of lopend naar het werk toe! Woon je toch iets verder? Dan is er natuurlijk ook niets aan de hand. Bij ISS is er een goede reiskostenregeling voor jouw reiskosten. Bam, alweer opgelost door ISS! Waar wacht je nog op? Solliciteren maar!