Werken bij Leerdam Crisal Glass

💰 Verdienen tot wel €17,68 per uur | 💪 Baan voor langere tijd | ✔️ Flexibel rooster | 📍Leerdam & Gorinchem

Of het nu feesten zijn, bijzondere momenten of alledaagse momenten: er zijn altijd glazen aanwezig! Leerdam Crisal Glass (voormalig Libbey Leerdam) maakt deze glazen. Grote kans dat jij er nu ook eentje voor je neus hebt staan😉. Bij Leerdam Crisal Glass (LCG) wordt naast het maken van glazen ook veel kansen geboden. Met een salaris wat kan oplopen tot €17,68 per uur én een plek waar je voor langere tijd aan de slag kan, zit je bij LCG zeker goed! Iets voor jou? Solliciteer hier!

Alle LCG vacatures

 

Arbeidsvoorwaarden Leerdam Crisal Glass

Wij hebben een lijstje gemaakt met alle voordelen die jij krijgt als je bij Leerdam Crisal Glass aan de slag gaat. Als medewerker krijg jij:

 • Een lekker salaris wat kan oplopen tot €17,68

 • Een basissalaris van €13,71 (Leerdam) of €12,79 (Gorinchem)

 • Mogelijkheid tot elk weekend lekker vrij! 

 • €0,21 per km reiskostenvergoeding. 

 • Voor een langere periode aan de slag. 

 • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld operator!

Alle LCG vacatures   Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij Leerdam Crisal Glass

💪 Inhoud van jouw baan 
Bij Leerdam Crisal Glass  (voormalig Libbey Leerdam) zijn je collega’s top! Het beste van alles is dat ze altijd voor je klaarstaan, letterlijk en figuurlijk. bij leerdam Crisal Glass ben je nooit alleen. Je werkt altijd met 1 of 3 collega’s aan een tafel. Een van de meest voorkomende vacature is die van inpakker. Als inpakker krijg je de kans om alle verschillende glazen in te pakken. Na het zorgvuldig inpakken, stapel je ze op een pallet, klaar om aan de klant te worden geleverd. Bij Leerdam Crisal Glass ontdek je de warmte van een hecht team en maak je van inpakken een kunst.

🙏 Goede werk-privé balans
Bij Leerdam Crisal Glass (voormalig Libbey Leerdam) heb je zelf de regie over je werk. Je mag aangeven of je parttime of fulltime wil werken én in welke ploegen je wel en niet wilt werken. Super flexibel dus! En op deze manier kan iedereen zijn eigen werk-privé balans bepalen. Daarbij kan je zelf bepalen of je ook in het weekend wilt werken. Extra verdienen? Of juist een weekend lekker voor jezelf? Jij bepaalt!

 🎓 Groeien
Bij Leerdam Crisal Glass is er altijd ruimte om te groeien. Zo kan jij jezelf door ontwikkelen tot hechtruckchauffeur of operator. Benieuwd naar jouw doorgroeimogelijkheden? Ga het gesprek aan met je leidinggevende. Samen kunnen jullie jouw groeipad in kaart brengen.

LCG vacatures

 

Vragen over werken bij Leerdam Crisal Glass? Neem contact op!

Veelgestelde vragen over werken bij Leerdam Crisal Glass

 • Is Leerdam Crisal Glass voormalig Libbey Leerdam?

  Dat klopt helemaal! Libbey Leerdam heeft een make-over gekregen. Dat betekent dat het bedrijf tegenwoordig door het leven gaat als Leerdam Crisal Glass.
  En weet je wat het beste is? De goede vibe en lekkere energie is er nog steeds!

 • Waar zit Leerdam Crisal Glass?

  Leerdam Crisal Glass (voormalig Libbey Leerdam) is gevestigd op twee locaties. Er staat een distributiecentrum in Leerdam, de glasstad van Nederland (kan natuurlijk ook niet anders)!  De andere locatie is in Gorinchem. De steden liggen tussen Dordrecht, Nieuwegein en Den Bosch in. Beide locaties zijn makkelijk te bereiken met OV, maar ook zijn er parkeerplaatsen voor als je lekker met de auto komt! En de kosten? Daar hoef jij je niet druk om te maken. Jij krijgt gewoon een reiskostenvergoeding. Is alles glashelder?😉

 • Wat verdien ik bij Leerdam Crisal Glass?

  Bij Leerdam Crisal Glass (voormalig Libbey Leerdam) verdien je een basissalaris van €13,71 (Leerdam) of €12,79 (Gorinchem).
  Maar dat is nog niet alles! Door de hoge toeslagen kan je zelfs verdienen tot €17,68 per uur. Klinkt niet verkeerd toch?

  Leerdam Crisal Glass vacatures

 • Parttime/fulltime vacatures bij Leerdam Crisal Glass

  Bij Leerdam Crisal Glass heb jij het glas in eigen handen. Jij bepaalt zelf hoeveel je werkt en wanneer jij werkt. De ochtend, middag, avond of nacht. Ze zijn allemaal beschikbaar. En sta je open voor alle soorten diensten? Dan geniet jij van lekkere extra toeslagen. Kan je niet kiezen tussen de locatie Leerdam of Gorinchem? Werk je toch gewoon bij allebei. Simpel zat! 

 • Heb ik een diploma nodig om te werken bij Leerdam Crisal Glass?

  Je hebt geen diploma nodig om aan de slag te gaan bij Leerdam Crisal Glass.