Werken bij Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden. Dat klinkt al mooi, toch? En dat is het ook! Als je alles wil weten over verzekeringen, hypotheken, pensioenen en leningen ben je hier op het juiste adres. Maar pas op: de kans is groot dat je niet meer weg wil. Wanneer je hier als klantenservice medewerker aan de slag gaat ben je binnen de kortste keren ook allround financieel expert: ook in de ogen van jouw vrienden en familie! Ben jij er klaar voor?

Alle NN vacatures! 

Werken bij Nationale Nederlanden?

Als klantenservice medewerker bij Nationale Nederlanden start je meestal op de afdeling Schadeverzekeringen. Hier behaal je allereerst jouw Wft basis (verrassend). Zo zet je jouw eerste stap in de richting van financieel expert. En het voordeel van Wft diploma’s: er komt geen einde aan! Je kunt je voortdurend verder ontwikkelen en nog meer diploma’s binnenslepen. Benieuwd? Neem hier eens een kijkje! Extra voordeeltje van werken via Tempo-Team: wij betalen jouw diploma’s. Say whát now? Jazeker! Wij. Betalen. Jouw. Diploma’s. Moet je wel beloven dat je er iets mee doet 😉.

Goed. Terug naar de werkvloer, want je bent natuurlijk niet de hele dag de Wft-held aan het uithangen. Jouw klanten staan te springen om jouw hulp en advies. Samen met jouw collega’s zorg jij er elke dag voor dat iedere klant op zijn allerbest geholpen wordt. Jouw kennis van de contracten komt hierbij erg goed van pas: aan kleine lettertjes geen gebrek. Gelukkig zijn die collega’s er niet voor niets, ze staan altijd klaar om je te helpen. Dat is trouwens ook wat we het meest horen: “de collega’s zijn zó lief en behulpzaam!”. Als klantenservice medewerker bij Nationale Nederlanden sta je er dus nooit alleen voor. 

Ook leuk om te weten. Ben jij een échte WFT-held geworden? Dan is jouw stip op de horizon een vast contract! Dat is pas iets om naar uit te kijken. 😎

Via Nationale Nederlanden kan je ook aan de slag op de afdeling van OHRA, ABN AMRO Verzekeringen of ING Verzekeringen

Arbeidsvoorwaarden

Over het belangrijkste hebben we het al gehad: aan leuke collega’s en opleidingsmogelijkheden geen gebrek bij Nationale Nederlanden. Maar als klantenservice medewerker kun je hier ook rekenen op:

  • Een lekker startsalaris tussen 14,50 en 15,50 euro bruto per uur! 
  • 8,33% vakantietoeslag.
  • Reiskostenvergoeding én gratis parkeren bij het kantoor.
  • Gratis jouw Wft diploma’s halen waardoor je salaris zal stijgen.
  • Een online trainingsaanbod waarmee jij jezelf kan blijven ontwikkelen.
  • Werktijden die aansluiten op jouw beschikbaarheid. Maandag knallen en dinsdag in de dierentuin.🐒
  • Vrijheid om thuis te werken, met een vergoeding voor je internetgebruik! 💻

Veel voorkomende vacatures bij Nationale Nederlanden

We hebben het hierboven al even benoemd, maar bij Nationale Nederlanden kun je aan de slag als klantenservice medewerker op de afdeling Schadeverzekeringen. Welke kant je daarna op gaat, is helemaal aan jou. Zo zou je dus ook de stap kunnen maken naar de verzekeringsafdelingen van OHRA, ING of ABN AMRO.

Klantenservice medewerker 

📞''Goedemorgen! Je spreekt met de klantenservice topper van de Nationale Nederlanden. Hoe kan ik u vandaag helpen?" Als klantenservice medewerker bij Nationale Nederlanden sta jij altijd klaar voor jouw klanten. Of ze nou hun smartphone in het toilet hebben laten vallen, hun camera op Mallorca hebben laten liggen, of schade hebben na een grote storm: jij neemt hun zorgen weg en zorgt voor een schadevergoeding. Dat is nog eens betekenisvol werk, toch? 

Klantenservice medewerker vacatures

Fulltime of parttime werken bij Nationale Nederlanden 

Als klantenservice medewerker bij Nationale Nederlanden krijg je altijd een min-max contract. Zo werk je iedere week een minimum aantal uur en is er altijd ruimte om wat extra uren te maken. Dus of je nou studeert, kleine kinderen hebt of héél druk bent met je hobby, er is altijd wel een contractvorm voor jou! Su-per handig dus! 

Werken bij Nationale Nederlanden in jouw regio

Wanneer je als klantenservice medewerker aan de slag wil bij Nationale Nederlanden kun je op verschillende locaties terecht, bijvoorbeeld in Arnhem of Amsterdam. Woon je hier iets verder vandaan? Geeft niks, jouw reiskosten worden gewoon vergoed! Zoek je het nog dichter bij huis? Bijvoorbeeld de zolderkamer? Zelf dat is zo gepiept. Bij Nationale Nederlanden kan je in veel gevallen gewoon thuiswerken. Chill toch? Benieuwd naar de vacatures? Check ze hier!

Ben jij een professional?

Schrijf je in bij Tempo-Team en mis geen enkele vacature!