Werken bij OHRA

Hé jij! Werken bij het gaafste klantcontactcenter van Nederland? Dat is werken bij OHRA. Wat maakt OHRA het leukste klantcontactcenter? De toffe werkplek, flexibiliteit in uren, thuiswerken en geweldige collega’s. Gaaf toch! Ben jij op zoek naar de leukste OHRA vacatures? Lees verder en bekijk alle arbeidsvoorwaarden bij OHRA. Nu al solliciteren?👇

Vacatures bij Ohra!

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij OHRA

OHRA is een super gaaf bedrijf om te werken. Maar waarom de OHRA vacatures? OHRA verzekeringen focust op jou. Jouw ontwikkeling en een leuke werkomgeving staan centraal. Er is alle mogelijkheid om thuis te werken. Dus de koffie is bijzonder dichtbij. Liever naar kantoor? Dan is jouw werkplek in Arnhem! Altijd een lekkere lunch in de kantine. Frisse neus halen tijdens de lunch. En pauze op het dakterras.

Wil jij je pauze wat actiever doorbrengen? Daag je collega’s dan uit voor een potje airhockey, pingpong of tafelvoetbal. Of ga eens sporten in de fitnessruimte! Fijn he?

Daarnaast bepaal jij wanneer je werkt. Jouw werktijden zijn op basis van jouw beschikbaarheid. Maandag en dinsdag knallen maar woensdag vrij? Dat regelen we!

Arbeidsvoorwaarden

Naast de tofste werkplek van Arnhem heb jij als je gaat werken bij OHRA recht op het volgende:

  • Een startsalaris tussen €14,50 en €16,50.

  • Reiskostenvergoeding.

  • Een goede pensioenregeling.

  • Mogelijkheid om thuis te werken!

  • Werktijden op basis van jouw beschikbaarheid.

  • Het behalen en onderhouden van WFT-certificeringen op onze kosten + salarisstijging.

  • Toekomstperspectief: Maak je kans op een jaarcontract of zelfs een vast contract!

De populairste vacatures bij OHRA

Wil jij graag werken bij OHRA? Jouw volgende baan staat al voor je klaar! Benieuwd naar de meest voorkomende vacatures? Check ze hieronder!

Klantenservice medewerker zorgverzekering

Ben jij degene die altijd een antwoord op een vraag heeft? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven! Je gaat dan als klantenservice medewerker op de afdeling zorg werken. Hier help jij klanten met verschillende vragen over hun zorgverzekering. Denk hierbij aan: Vragen over fysiotherapie, kraamzorg, specialistische zorg, het registreren van geboortes en alles wat bij een zorgverzekering komt kijken. Gaaf toch? Vooral in het einde van het jaar is het lekker druk bij OHRA. In deze periode kijkt Nederland voor zorgverzekeringen. OHRA wordt hierbij vaak gebeld. Dit is voor jou hét moment om te shinen. Om deze drukke periode extra leuk te maken koppelt OHRA altijd een leuk thema aan de campagne. Zo heb jij altijd werkplezier!

Klantenservice medewerker schadeverzekeringen

Jouw dag start bij de eerste chat. Samen met jouw collega’s sta jij klaar voor alle klanten die vragen hebben over de schadeverzekeringen die OHRA aanbiedt. In deze functie is het nooit stil op jouw kantoor. Samen met jouw collega’s maak je er een feestje van. Jij helpt de klanten met al hun vragen over hun schadeverzekering. Daarnaast wijs je de klant op de risico’s wanneer ze bepaalde verzekeringen niet hebben. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de klant zo goed mogelijk verzekerd of geïnformeerd is. Lekker bezig!

Klantenservice medewerker huisdierverzekeringen

Ben jij ook een groot liefhebber van honden, katten of andere huisdieren? Dan ben jij niet alleen! Huisdieren zijn een echt onderdeel van het gezin. Voor mensen die een huisdier hebben is het belangrijk dat zij een goede verzekering hebben. Hiermee zijn de klanten verzekerd tegen medische kosten. Ben jij ook een echte dierenvriend? Dan is deze functie helemaal voor jou! Als klantenservice medewerker verwerk jij de claims van ingediende nota’s. Ook sta je met jouw collega’s klanten te woord met hun vragen over de verzekeringen. Zo maak jij elk huisdier én hun baasje gelukkig.

Schadebehandelaar 

Vind jij het leuk om mensen te helpen wanneer zij iets vervelends meemaken? Dan is de functie schadebehandelaar echt iets voor jou! Als schadebehandelaar ben jij het luisterend oor naar de klant toe. Hierbij help jij hun daarna zo goed mogelijk door het schadeproces. Jij bent degene die de klant van A tot Z informeert over de schadeafhandeling. In deze uitdagende functie kom jij echt tot je recht. Met jouw empathisch vermogen en vriendelijke stem geef jij heldere uitleg aan de klant. Zo weet de klant precies welke stappen ze moeten ondernemen om de schade vergoed te krijgen. Bij deze functie is geen dag hetzelfde. Dat wil jij toch ook?

Fulltime, parttime werken bij OHRA + thuiswerken!

Bij OHRA is alles mogelijk! Er is altijd een dienst die bij jouw schema past. Hierdoor bepaal je zelf of je fulltime of parttime aan de slag gaat. Zit jij woensdagmiddag in de bios? Of sta je te knallen op het werk? Check wat jij fijn vindt!

Om te werken bij OHRA heb je een laptop en een telefoon nodig. Dit betekent dat jij kan werken waar jij wilt! Vind je het fijn om thuis te werken? De keuze is aan jou!

Vacatures bij OHRA in Arnhem

Achter de snelweg, onder de rook van het GelreDome, zie je het OHRA gebouw al staan. Wil je met de auto naar het werk? Voor het gebouw is een grote parkeerplaats. Er is altijd plek voor jouw auto! Heb je geen auto? Ga lekker met het OV. Vanuit de bus is het 2 minuten lopen! Je krijgt hier ook een lekkere reiskostenvergoeding voor. Wij regelen dit voor je. Lekker toch?