Werken bij Ojah

💸 €12,90 per uur | 📃 Uitzicht op vast contract | 🤝 Pauze doorbetaald | 🤑 Toeslagen

Vegan bacon? Vegaburger? Bij Ojah vliegen ze de deur uit! Ojah maakt plantaardige alternatieven voor vlees en vis. En daar wil jij wel een handje bij helpen toch? Met een mega lekker startsalaris van 12,90 per uur, vers fruit, de leukste collega’s én een doorbetaalde pauze kan het (bijna) niet beter. Werken bij Ojah is gewoon heel erg leuk! En ook leerzaam. Interne opleidingen in overvloed! De perfecte werkplek dus. Check snel de vacatures! 

Alle Ojah vacatures

Arbeidsvoorwaarden

Naast het fruit, taarten en doorbetaalde pauzes zijn er nog veel meer leuke extraatjes bij Ojah! Jij krijgt namelijk:

 • een startsalaris vanaf €12,90 bruto per uur;

 • 35% ploegentoeslag als je ‘s nachts werkt en 100% ploegentoeslag als jij werkt op zondag;

 • 5% ADV toeslag over alle uren;

 • 8% vakantiegeld van jouw verdiende salaris;

 • kans op een contract van Ojah;

 • doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;

 • de kans op het volgen van interne opleidingen. Jij krijgt sowieso de HACCP opleiding. 

Alle Ojah vacatures  Vacatures in je mail

 

Lees meer over: 

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Dit is waarom jij wilt werken bij Ojah

💪 Inhoud van jouw baan 
Wil je aan de slag als productiemedewerker? Logistiek medewerker of misschien als operator? Bij Ojah kan het allemaal! De lekkerste maaltijden maken, de vracht sorteren of een storing oplossen. Ojah biedt veel variatie in de werkzaamheden. Zo is elke dag anders. Je hoeft nooit stil te zitten, behalve in je pauze! En die krijg je ook nog doorbetaald. Mooier kan eigenlijk niet, toch? 

🙏 Goede werk-privé balans
Bij Ojah draait de productie de hele dag door. Dat betekent ook in het weekend! Maar of jij dan elk weekend moet komen werken? Nee! Je geeft bij Ojah je beschikbaarheid door. Daaruit wordt een rooster gemaakt. Dus als jij zin hebt in een weekendje terrassen in Parijs of een andere leuke bestemming. Dan is daar alle ruimte voor. Proost! 🥂 

 🎓 Groeien
Groeien als kool! Flauw woordgrapje… maar het is wel waar! Via Tempo-Team kun je kosteloos een aantal opleidingen volgen. Persoonlijke ontwikkeling staat bij Ojah hoog in het vaandel. Doorgroeien binnen Ojah is dan ook mogelijk. Ambities voor een leidinggevende functie bijvoorbeeld? Dan zit je bij Ojah helemaal aan het goede adres. Benieuwd hoe dit er voor jou uit gaat zien? Er zit nog maar één ding op. Solliciteren!
 

 

Alle Ojah vacatures

Veelgestelde vragen over werken bij Ojah

 • Kan je bij Ojah fulltime of parttime werken?

  Bij Ojah kun je zowel fulltime als parttime werken. Je geeft simpelweg je beschikbaarheid door in de Tempo-Team app. Met jouw beschikbaarheid wordt dan ook rekening gehouden bij het maken van de planning. Je kiest dus zelf hoeveel je wilt werken. Makkelijk toch?

 • Welke functies biedt Ojah allemaal aan?

  We zien het wel ;) Jij bent natuurlijk reuze benieuwd hoe jouw werkdag er straks uit komt te zien. Daarom hebben wij voor jou de meest voorkomende (en leukste) vacatures op een rijtje gezet! 

  Productiemedewerker

  Als productiemedewerker bij Ojah geef jij smaak aan de producten. Jij kookt en marineert de vleesvervangers. Is alles naar smaak? Dan zorg jij er samen met je collega's voor dat de producten goed verpakt worden. Jij let erop dat de juiste hoeveelheid verpakt wordt en dat de goede stickers opgeplakt worden. Pas dan zijn deze hapjes klaar om verzonden te worden. Aan tafel! 🍽

  Logistiek medewerker

  Het eten is klaar! Aan jou nu de taak om te helpen bij het inpakken. Zit alles strak in de verpakking? Jij doet de allerlaatste controle. En nee, dat betekent niet dat je alles moet eten. Jij let op: de juiste verpakking en de juiste hoeveelheid? Check? Top! Aan jou de taak om alles naar de juiste plek te brengen. Dit doe je met een heftruck. Nog nooit gedaan? Geen punt. Via Tempo-Team kan jij zo jouw heftruckcertificaat behalen. Hiermee verplaats en sorteer jij de pallets. 

  Allround Operator

  Als allround operator ben jij verantwoordelijk voor de machines van Ojah. Instellingen, de bediening en het ombouwen van machines. Dat is jouw takenpakket. Ook help jij de voorman bij technische storingen. Alle storingen opgelost? Machines ingesteld en klaar? Dan geef jij alle belangrijke informatie door aan de ploeg na jou. Weten zij waar ze aan toe zijn. En jij? Jij kunt lekker naar huis!

  Alle Ojah vacatures

 • Heb je een diploma nodig om te werken bij Ojah?

  Je hebt voor het werk bij Ojah niet direct een opleiding nodig. Wel kun je van alles bijleren via Tempo-Team! Zodat jij de fijne kneepjes leert en door kunt groeien bij Ojah! Benieuwd wat wij jou allemaal te bieden hebben? Kijk dan even bij de opleidingen

 • In welke regio kan je bij Ojah aan de slag?

  Ojah zit gevestigd in Ochten! Ochten ligt in Gelderland. Makkelijke bereikbaar met de auto. En iets verder met het OV, maar wel een lekkere ochtendwandeling van 5 minuutjes!

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.