Werken bij Provincie Fryslân

Provincie Fryslân scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

💸Elke dinsdag een lekker salaris van minimaal 14€ per uur | 🧑‍🎓marifoon certificaat halen | 📚opleidingsmogelijkheden |📍 wisselende werklocaties

Friesland, wie kent het niet. Dé plek om lekker een bootje te huren en de wondere wateren te verkennen. Even zwaaien naar de brugwachter 👋… en doorrrr! Provincie Fryslân zorgt er onder andere voor dat er genoeg brugwachters zijn. Zo kun jij met al je gezelschap de hele dag lekker varen. Dé perfecte baan voor de sociale dieren onder ons. Elke dag een praatje maken, uitbundig zwaaien, lekkere koffie drinken en een lekker salaris verdienen. Klinkt goed, toch? Pssst! Online solliciteren duurt maar drie minuten. 

Provincie Fryslân vacatures

Arbeidsvoorwaarden Provincie Fryslân

 • CAO Provincie met minimum brutoloon van €14,- per uur!

 • Brugwachters hebben recht op 12% onregelmatigheidstoeslag bij de reguliere Brug- en sluiswachters

 • Brugwachters mogen een marifoon certificaat behalen

 • Jezelf verder ontwikkelen met kosteloze trainingen via Tempo-Team

 • Wisselende werklocaties!

 • Kans op een vast contract bij de Provincie Friesland!

Vacatures Provincie Fryslân Vacatures in je mail

Lees meer over

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom je wilt werken bij Provincie Fryslân

Goede werk-privé balans ⚖️
Een goede werk-privé balans is natuurlijk belangrijk voor jouw werkplezier. En Provincie Fryslân helpt jou daar graag bij. Bij een administratieve functie is het dan ook mogelijk om thuis te werken. Geeft iets meer ruimte en rust. Lekker toch? Verder kijkt Provincie Fryslân graag met je naar jouw beschikbaarheid. Op vrijdag druk met de hobby? Daar is er (vaak) alle ruimte om daar lekker mee aan de slag te gaan. 

Inhoud en afwisseling 👏
Bij de Provincie Fryslân bouw jij mee aan de toekomst van deze mooie omgeving. Iedereen draagt op zijn eigen manier een steentje bij. Of je nou als brugwachter aan de slag gaat of een secretariële functie gaat vervullen. Er is altijd ruimte voor jouw input en daar wordt ook écht iets mee gedaan. Dus heb jij een tof idee om de provincie nog een beetje mooier te maken? Gooi hem in de groep en ga ermee aan de slag. Lekker beziggg! 

Blijven groeien 📈
Doorgroeien bij Provincie Fryslân? Dat zit er zeker in! Wij geven jou graag alle handvatten om je werk goed te doen, maar ook om je verder te ontwikkelen. Via Tempo-Team krijg je dan ook de mogelijkheid om online trainingen en opleidingen te volgen. En het mooiste van allemaal? Het is ook nog geheel kosteloos. Krijg je van ons! Mooi meegenomen toch?
 

Provincie Fryslân vacatures

Veelgestelde vragen over werken bij Provincie Fryslân

 • Kan je fulltime of parttime werken bij Provincie Fryslân?

  Dit is per functie verschillend. Voor administratieve functies gaat het voornamelijk om een parttime dienstverband. Voor de brugwachters zal dit vaker een fulltime dienstverband zijn. Alles is hier bespreekbaar, maak je dus geen zorgen! 

 • In welke regio kan ik werken bij Provincie Fryslân?

  Door heel de provincie natuurlijk! De administratieve functies zullen vaker midden in een stad zitten. Maar als brugwachter ga je echt de hele provincie door, zo werk je soms elke dag op een andere plek. Veel variatie dus. Zo kun je ook overal de koffie een keer proberen! 

 • Wat verdien je bij Provincie Fryslân?

  Dit verschilt heel erg per functie en ervaring. Maar het algemene CAO wat gehanteerd wordt komt neer op een minimaal bruto uurloon van €14.- per uur. Dat is een lekker salaris toch? Dat volgende avondje uit eten? Die is op jou! 

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij Provincie Fryslân?

  Brug- en sluiswachter

  Als Brug- en sluiswachter ben je verantwoordelijk voor de doorvaart van alle (plezier) vaart over de Friese wateren! In de zomerperiode trekken veel boten richting Friesland om over de mooie Friese meren te varen. In de functie ben je in de buitenlucht veel in contact met de (plezier)vaart en zorgt ook daarnaast voor een fijne doorgang voor het verkeer op land. Het is een functie met enerzijds veel verantwoordelijkheid, maar ook met de kans om in de frisse buitenlucht aan de slag te gaan.

  Secretaresse

  Als secretaresse ben je het verlengstuk van de teamleider, jij bent een spin in het web die energie krijgt van regelen en organiseren. Tijdens overleggen ben jij er voor de verslaglegging, je zorgt voor een optimale agenda voor de teamleider en fungeert als aanspreekpunt wanneer de teamleider niet bereikbaar is. Ook help je collega's mee met projecten wanneer het werk dit toelaat.

  Administratief medewerker

  Als administratief medewerker zorg je voor een optimale verwerking van data. Dit kan op de vele verschillende gebieden zijn die de Provincie Friesland heeft, denk hierbij aan financieel, juridisch of bijvoorbeeld in een projectteam. 

  Provincie Fryslân vacatures