Werken bij Refresco

💸 bovengemiddeld goed salaris l 💰200% toeslagen l 🚗 reiskostenvergoeding l 📍 Sittard

Grote kans dat jij de producten van Refresco bij jou in de (koel)kast hebt staan. Veel van de bekende A-merk frisdranken, vruchtensappen en energiedrinks komen hier namelijk vandaan. Hoe leuk is het als je ze voortaan gewoon zelf hebt gemaakt? Ga aan de slag bij Refresco in Sittard. Bekijk de vacatures hieronder en solliciteer direct!

Vacatures Refresco

Werken bij Refresco

Energiedrankjes, zuivel, mixdrankjes, bier en frisdrank: Refresco maakt, verpakt en verzendt het allemaal. Als je hier aan de slag gaat, word je een expert op het gebied van drank! Lekker fris baantje dus. 

En Refresco zorgt er ook graag voor dat jij fris blijft. Ze hebben hun medewerkers hoog in het vaandel staan. Waar je dat aan merkt? Bijvoorbeeld aan het feit dat jouw ontwikkeling altijd centraal staat. Maar ook door een goede werksfeer te creëren. Veel medewerkers omschrijven het werken bij Refresco als thuiskomen. Iedereen is open, eerlijk en doet wat hij of zij zegt. Iets voor jou? Dan is Refresco binnenkort misschien ook wel jouw tweede thuis! 

Arbeidsvoorwaarden

Ook voor goede arbeidsvoorwaarden ben je bij Refresco aan het juiste adres! We zetten het even voor je op een rijtje:

  • Een bovengemiddeld goed salaris. 
  • Toeslagen tot wel 200%. 
  • 8,33% vakantietoeslag. 
  • Reiskostenvergoeding. 
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Veel voorkomende vacatures bij Refresco

Bij Refresco kun je aan de slag als productiemedewerker, operator of heftruckchauffeur. Benieuwd naar hoe dat eruit ziet? We vertellen het hieronder!

Productiemedewerker

Een productiemedewerker bij Refresco heeft te allen tijde de volledige controle over het productieproces. Zo ben je verantwoordelijk voor het opstarten van de machines, het bewaken van het productieproces én de voorraad en het controleren van de productielijnen. Staat er een blikje scheef is mist er een deksel? Jij lost het op! 

Operator

Als operator ben je bij Refresco een échte drankmaker. Jij bent namelijk onder andere verantwoordelijk voor het aanmaken van de siropen volgens het recept. Vervolgens zorg je ervoor dat de systemen juist gereinigd worden. En een operator zou een operator niet zijn als je niet dé expert bent als het gaat om het ombouwen, instellen en opstarten van de machines. Kortom: een verantwoordelijke en afwisselende functie! 

Heftruckchauffeur

Lekker rondrijden op je heftruck. Je verwacht het niet, maar dat is wat je doet als heftruckchauffeur bij Refresco ;-). Tijdens het rijden neem je trouwens nog wel wat dingen mee, bijvoorbeeld pallets voor de productielijnen. Ook help jij bij het laden en lossen van de vrachtwagens, het opruimen van de hal en het scannen van de orders. Bij Refresco heb je als heftruckchauffeur een super snelle en afwisselende baan dus!

Parttime of fulltime werken bij Refresco

Parttime of fulltime werken doe je bij Refresco. Ze werken met een vijf ploegendienst met werktijden tussen:  7.00 tot 15.15 uur, 15.00 tot 23.15 uur en 23.00 tot 7.15 uur. De productie gaat dus altijd door om Nederland van genoeg (fris)dranken te voorzien. En dat is mooi, want daardoor is er genoeg werk te doen en zijn er genoeg diensten om in te vullen. Voor ieder wat wils dus!

Werken bij Refresco in Sittard

Werken bij Refresco doe je via Tempo-Team in Sittard. Hier zit een mooie productielocatie waar voornamelijk dranken in blik worden gemaakt. Onze Tempo-Team collega’s zitten daar op locatie om je iedere dag te woord te staan, de planning te maken en jouw salaris uit te betalen. En als je vragen hebt loop je gewoon even langs. Heb je direct een antwoord.  Lekker makkelijk, toch?

Vacatures Refresco

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.