Werken bij Sodexo

Luxe broodjes, lekkere salades, pistoletje met kaas en nog veel meer. Jij zorgt voor genoeg keuze! En waar je dit kunt doen: bij Sodexo! Eén van de grootste cateraars van Nederland. Wist je dat ze ook veel schoonmaak doen? Van grote bedrijfskantoren tot universiteiten, de kans is groot dat Sodexo er zorgt voor een goede maaltijd en een schoon bureau. En jij kan hier werken! Begin je al hongerig te worden om te werken bij Sodexo? Bekijk alle vacatures hieronder↓

Werken bij Sodexo

Een groot bedrijf zorgt voor veel mogelijkheden. Zo ook Sodexo! Het werk hier is enorm afwisselend. Morgen maak je heerlijke broodjes voor het management van KLM, de dag daarop serveer je lekkere kopjes cappuccino op een Universiteit en volgende week maak jij de lunch klaar voor een ministerie. Je beweegt bij Sodexo van de keuken tot de baristabar. Tof toch? En dat op de meest unieke locaties in Nederland. 

De afwisseling en mooie locaties zijn top, maar je werkt ook vooral voor jezelf. Bij Sodexo krijg je natuurlijk een prima salaris als beloning, maar je beloont jezelf ook met persoonlijke ontwikkeling. Die staat nooit stil, want we bieden je volop horecatrainingen. En bij Sodexo kun je al je nieuw geleerde skills direct kwijt, bijvoorbeeld door extra verantwoordelijkheden op je te nemen. De kans is groot dat jij een keer leider bent over een lunch voor de KLM directie. Vind je dit leuk? Dan kan je bij Sodexo zeker doorgroeien tot leidinggevende en andere specialistische functies.

Arbeidsvoorwaarden

Doorgroeien, afwisseling en een prima salaris! Dat heb je al voorbij zien komen. Hieronder zetten we alle arbeidsvoorwaarden nog eens op een rijtje:

  • Een goed salaris.
  • 8,33% vakantietoeslag. 
  • Flexibele werktijden.
  • Volop doorgroeimogelijkheden.
  • Afwisselend werk.
  • Mooie werklocaties.
  • Gezellige collega’s.

Veel voorkomende functies bij Sodexo

Een groot cateringbedrijf heeft veel vacatures open staan. En dat is dus bij Sodexo ook zo! Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Cateringmedewerker

Alles voor een glimlach voor de gasten: dat is jouw motto! Als cateringmedewerker heb jij gewoon één doel en dat is zorgen dat jouw gasten niets tekort komen! Je zorgt voor heerlijke broodjes en de koffie staat altijd klaar. Aan gastvrijheid geen gebrek. Dus, ben jij gemaakt voor het maken van lekkere broodjes en vind je het leuk als mensen tevreden zijn? Dan is werken als cateringmedewerker bij Sodexo echt iets voor jou!

Zelfstandig werkend kok

Aan verantwoordelijkheid geen gebrek! Jij bent de kok en jij zorgt dat de gehele lunch op tijd klaar is. Van soepen en salades tot sateetjes en heel veel gebakken eieren: alles komt aan bod! Je vindt het leuk om de leiding te hebben en wil echt graag alles goed doen voor jouw gasten. In welk bedrijfsrestaurant je ook bent, alles moet op rolletjes verlopen! Krijg je al zin om lekker aan het werk te gaan? Dan is deze baan echt wat voor jou!

Afwasser

Ben jij niet vies van schoon? Dan is dit dé baan voor jou! Als afwasser ben jij heel erg belangrijk. Want zonder jou kunnen de gasten niet genieten van een goede lunch. Samen met het team ben je bezig om altijd een topprestatie te leveren. Zin om mee te helpen aan deze topprestaties? Bekijk dan alle mogelijkheden bij Sodexo.

Schoonmaker

Hou je van moppies? En is Hetty of Henry jouw beste vriend? Ga dan aan de slag in de schoonmaak. Door jouw harde werk kan iedereen genieten van een schone omgeving. En we weten allemaal dat dat reuze belangrijk is. Alleen of samen met collega’s; op elke plek waar jij komt zorg je voor de puntjes op de i. Er liggen nog net geen rozenblaadjes op de vloer.  Kom je het schoonmaak team versterken?  

Zowel fulltime of parttime werken bij Sodexo

Bij Sodexo zijn de werktijden erg flexibel. Wil je fulltime werken? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Je kunt dus zeker uren maken en gewoon lekker geld verdienen.

Toch liever meer tijd hebben voor andere dingen? Je kan makkelijk jouw hobby’s blijven uitoefenen en vrije tijd besteden tijdens jouw baan bij Sodexo. Jij bent de baas. En dat zorgt ook voor flexibiliteit in je agenda!

Werken bij Sodexo in jouw regio

Als je werkt bij Sodexo, ga je vaak aan de slag bij meerdere locaties in de regio. De kans is dus groot dat je ook op de fiets of lopend naar werk kunt. Woon je bijvoorbeeld in regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Deventer? Dan zit Sodexo waarschijnlijk om de hoek. Woon je iets verder? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Bij Sodexo hebben ze namelijk een goede reiskostenvergoeding.

Benieuwd naar jou mogelijkheden bij Sodexo? Check de vacatures bovenaan de pagina

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.