Vacatures Stegeman

😉 Personeelskorting | 💸Ploegentoeslag van 14% bovenop je salaris l 💪 Makkelijk doorgroeien
📍Wijhe

Stegeman maakt behalve heerlijke vleesproducten ook vegetarische snacks. Dat gaat niet zonder productiemedewerkers. Als medewerker krijg jij in ieder geval veel voordeel… een goed salaris en hoge toeslagen!  Een heerlijke sfeer onder collega’s met een muziekje en dansje. En heel belangrijk! De locaties van Stegeman in Wijhe is makkelijk te bereiken. Met auto en OV! Waar de reiskosten ook lekker voor jouw werkgever is. Benieuwd naar alle ins en outs over Stegeman? Ga verder en vind de vacature voor jou!

Alle Stegeman vactures

 

Waarom werken bij Stegeman

💪 Inhoud van jouw baan | Jij bepaalt jouw baan!

Bij Stegeman heb je veel verschillende afdelingen en functies. Zo kan jij als productiemedewerker bij de machines of verpakking staan. Of kies zo voor een functie als schoonmaker. De machines of de ruimtes. Bij Stegeman ben jij niet snel uitgekeken en blijft jouw werk lekker afwisselend. De sfeer is lekker open. Dus zie jij ergens verbetering voor het bedrijf of jezelf? Bespreek het gewoon met jouw leidinggevende! 

🙏 Goede werk-privé balans | Bepaal zelf je uren

Hard werken, dat moet leuk blijven. Balans in je werk is daarom ontzettend belangrijk. Bij Stegeman kies je daarom zelf hoeveel uren je werkt. Parttime of fulltime. Voor elke baan is een vacature. Verder houdt Stegeman de sfeer er goed in met een heerlijk muziekje onder het werken. En zijn de pauzes… de momenten die jij onthoudt! Samen met je collega’s heb jij even een moment van rust. Je lunch eten en praten over van al-les!

🎓 Groeien

Doorgroeien, daar is Stegeman een uitblinker in! Zo bieden ze jou interne opleidingen aan als jij dat wilt of nodig hebt om door te groeien. Zie jij jezelf volgend jaar als operator door de hal lopen? Vraag een opleiding tot operator aan! Zo gepiept. Stegeman helpt jou met jouw toekomst. Zo haal jij het maximale uit jouw baan en plezier. En natuurlijk stijgt jouw salaris lekker meer met elke stap die jij zet. 

Arbeidsvoorwaarden bij Stegeman

  • Wekelijks salaris

Veel voorkomende vacatures bij Stegeman

Bij Stegeman kom vaak schoonmaak en productie vacatures tegen. De meest voorkomende? We lopen ze even langs. 

👉 Productiemedewerker (slicing en packaging)

Zelfs machines hebben een maatje nodig die ze een steuntje in de rug geeft! En dat maatje ben jij! Ben jij vandaag verantwoordelijk voor de boterhamworst? Jij weet precies welke knoppen jij indrukt. 🟢, 🔵, 🔴. Check! Leg het product in de machine. En jouw machine gaat draaien en zorgt ervoor dat alles in de juiste hoeveelheden en formaten wordt gesneden. Lekker hoor! Daar stopt jouw werk niet. Jij zorgt er ook voor dat alle vleeswaren en vegetarische producten de beste verpakkingen krijgen. Zo blijven ze vers tot aan de borden🍴.

👉 Productiemedewerker (processing)

Lust jij graag spinazie? Perfect! Die spieren heb je namelijk echt wel nodig! Jij zorgt er namelijk voor de productie van vleeswaren aan de voorkant. Het gaat hier om het mengen van vlees, de juiste ingrediënten bij elkaar pakken en  de verwerking van de voorbereiding. Je bent hier heel fysiek bezig. Er zijn veel afdeling waar je kunt staan en dat maakt het werk natuurlijk ook veel leuker. Een klein dansje op de muziek gaat staand nu eenmaal makkelijker. Samen met jou kijken we welke plek het beste bij jou past!

👉 Schoonmaak 

Op deze afdeling krijg je te maken met verschillende klussen. Jij komt in elke ruimte. De productiehal om de machines blinkend schoon te maken. De kantoorruimtes zodat de salarisstroken niet verdwijnen onder het stof. En de gezamenlijke ruimtes. Denk aan de hal of de pauzeruimtes. Zonder jou ligt het eten niet in de winkel! 

Parttime en fulltime werken bij Stegeman

Bij Stegeman is de keuze aan jou. 2 ploegen partime of fulltime aan de slag? Bij Stegeman zijn er super veel mogelijkheden. Zo kan jij in de ochtend heeuull vroeg beginnen (05:15) zodat jij om 14:00 weer lekker naar huis kan. Bankhangen, sporten, een stadswandeling. Jouw middag ligt nog voor je! Liever later beginnen? Dat kan! Dan werk je bijvoorbeeld van 14:00 tot 22:45. Op deze dagen slaap je lekker uit. Liever later of juist eerder beginnen? Laat het ons weten! We kijken samen  naar wat mogelijk is.

Bekijk wat bij jou past:

Werken bij Stegeman in Wijhe

De vacatures van Stegeman zijn te vinden in Wijhe. Stegeman is erg goed bereikbaar vanuit andere steden en dorpen zoals Zwolle of Deventer. De kilometers krijg je natuurlijk vergoedt! Bereikbaar met OV? Ja, zeker! Let je wel op dat je niet volledig afhankelijk bent van het OV? Trek je schoenen aan en pak je fiets of auto en op naar Stegeman!