Werken bij UMCG

💸 salaris tussen €15,86 en €23,25 per uur | 🤑Toeslagen tot wel 72%| ✅regie over eigen werktijden | 📚opleidingsmogelijkheden |

Altijd al willen weten hoe het is om te werken voor het grootste ziekenhuis in Noord-Nederland?Met super leuke collega’s bij het UMCG werk je dagelijks aan zorg, onderzoek, opleiding en onderwijs met als doel: bouwen aan de toekomst van gezondheidszorg. Wil jij graag werken bij UMCG oftewel een unieke werkgever in het noorden, waar je je eigen werktijden bepaalt? Dat kan! Bekijk alle UMCG vacatures hieronder en solliciteer direct!

UMCG vacatures

De arbeidsvoorwaarden bij UMCG

 • Lekker salaris tussen de €15,86 en €23,25 obv ervaring en functie 💰
 • Onregelmatigheidstoeslagen van minimaal 47% tot maximaal  72% conform CAO UMC
 • Een pensioenregeling voor jouw toekomst! 🧓
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% 🎆
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen d.m.v. trainingen 📖
 • Zelf regie over je uren en werkdagen

UMCG vacatures  Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij UMCG

Balans in werk en privé ⚖️

Regie op je eigen werkrooster, wie wil dat nou niet? Via de handige planningstool van Tempo Team geef jij zelf aan wanneer je kunt werken en vooral ook wanneer je niet kunt werken. Op deze manier zorg jij voor de juiste werkbalans die past bij jou! 'Doordat ik zelf mijn werkdagen kan bepalen, kan ik het goed combineren met mijn drukke sociale leven én heb ik voldoende vrije tijd om lekker te kunnen sporten naast mijn werk'. 

Inhoud en afwisseling 👏

Dagelijks worden er diensten aangevraagd op verschillende afdelingen van het ziekenhuis. De ene keer sta je op de kraamafdeling, een andere keer op de revalidatieafdeling. Jij werkt dus op veel verschillende afdelingen! Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk super interessant en leuk! Omdatje op zoveel verschillende afdelingen komt te werken, Ga je ontdekken welke afdeling écht goed bij je past en waar jij op je plek bent.

Blijven groeien 🦸

Het UMCG geeft jou met opleidingen de kans om je volop te ontwikkelen binnen de zorgsector. Door de vele specialismen die het UMCG rijk is, ga jij je als zorgverlener breed ontwikkelen. Voordat je start met het werken bij het UMCG moet je in bezit zijn van een aantal certificaten zoals: BLS, HACCP en EPD. Deze trainingen kun je volgen én is er een mogelijkheid om dit jaarlijks bij te scholen. Tempo Team zorg geeft jou de kans om met trainingen jouw kennis op peil te houden en te vergroten. Er is een groot aanbod aan trainingen die je kan volgen! Check hier het gratis opleidingsaanbod in de zorg! 

UMCG vacatures

Het UMCG heeft vacatures openstaan voor verschillende soorten functies. We vertellen je alles over hoe het is om te werken bij het UMCG als verpleegkundige, zorgassistent en voedingsassistent!

UMCG vacatures verpleegkundige

Als verpleegkundige wordt je ingewerkt op één van de afdelingen binnen het UMCG. Daarnaast zorgen wij er samen met jou voor dat je de juiste trainingen hebt gevolgd om op die manier goed van start te kunnen gaan als verpleegkundige in het UMCG. Na je inwerktraject ga je op verschillende afdelingen aan de slag. Geen afdeling is hetzelfde en dat zorgt voor afwisseling en uitdaging in je werk! Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor de patiëntenzorg. Als verpleegkundige bij het UMCG verdien je tussen de €17,38 en €23,25 op basis van jouw kennis en ervaring!

UMCG vacatures zorgassistent

Als zorgassistent wordt je ingezet op alle verschillende afdelingen binnen het UMCG. Jij bent de rechterhand van de verpleegkundigen op de afdeling. Je helpt de verpleging met de verzorging van de patiënten op de afdeling. Daarnaast voer je verschillende ondersteunende taken uit zoals bijvoorbeeld het bijhouden en aanvullen van de voorraden en het vervoeren van patiënten naar afspraken binnen het ziekenhuis. Ook kan het zijn dat je helpt bij het rondbrengen van maaltijden.Geen dag hetzelfde is als zorgassistent en als zorgassistent verdien je tussen de €15,86 en €19,29 op basis van jouw ervaring!

UMCG vacatures voedingsassistent

De voedingsassistent is onmisbaar op de afdeling. Met jouw kennis over voedsel, hygiëne en diëten zorg jij ervoor dat de patiënten worden voorzien van een heerlijke maaltijd. Daarnaast zorg je ervoor dat de keuken over voldoende voorraad beschikt en weer netjes is voordat je dienst voor die dag erop zit. Wil je aan de slag als voedingsassistent bij het UMCG, dan verdien je op basis van jouw ervaring tussen de €15,86 en €19,29 per uur!

UMCG vacatures

Vragen over werken bij UMCG? Neem contact op!

Heb je vragen over UMCG vacatures, functies bij het UMCG of ons opleidingsaanbod? Bente Okkema & Anita kuijpers helpen je graag!

Contact

Specialisten en contactpersonen UMCG!

Veel gestelde vragen bij UMCG

 • Kan je bij UMCG fulltime of parttime werken?

  In overleg met jou bepalen we de urenomvang van je contract. Binnen het ziekenhuis werken we met 8-uurs diensten die verdeeld zijn in dag, laat -en nachtdiensten. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en flexibiliteit word je  ingepland op de diensten die door het UMCG bij Tempo Team Medisch worden aangevraagd. Wil je dus fulltime of parttime werken? Het is beide mogelijk!

 • In welke regio kan ik werken bij UMCG?

  Het UMCG is ligt midden in het centrum van Groningen. Deze locatie is met het OV en de fiets uitstekend te bereiken. Kom je met de auto? Dan kun je gebruik maken van de P+R welke je op meerdere locaties in en rondom Groningen vindt. Bij het UMCG Beatrixoord is een grote parkeerplaats waar je gebruik van kan maken. Ook is deze locatie per OV en fiets goed bereikbaar. 

 • Wat verdien je bij UMCG?

  Als verpleegkundige bij het UMCG verdien je tussen de €17,38 en €23,25 op basis van jouw kennis en ervaring! Geen dag hetzelfde is als zorgassistent en als zorgassistent verdien je tussen de €15,86 en €19,29 op basis van jouw ervaring! Wil je aan de slag als voedingsassistent bij het UMCG, dan verdien je op basis van jouw ervaring tussen de €15,86 en €19,29 per uur!

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures?

  Het UMCG heeft veel voorkomende vacatures als verpleegkundige, zorgassistent en voedingsassistent! Bekijk hier alle UMCG vacatures!

 • Heb je een diploma nodig om te werken bij UMCG

  Bij het UMCG moet je een diploma hebben om aan de slag te kunnen gaan als verpleegkundige. Dit kunnen de volgende diploma’s zijn: MBO of HBO Verpleegkunde of een Diploma Inservice Verpleegkundige. Daarnaast is het een harde eis om werk of stage ervaring te hebben in het ziekenhuis. Als zorgassistent en voedingsassistent heb je een MBO diploma als helpende nodig of je bent nog bezig met een opleiding tot Verzorgende of Verpleegkundige en hebt je eerste stage goed afgerond. 

  Heb je deze opleidingen nog niet? Geen probleem, want bij Tempo-Team kun je ze alsnog gratis halen! Check hier de opleidingen die Tempo Team voor jou heeft in de zorg