Werken bij VDL

Toet toet! Weer een auto gemaakt door VDL! Ze rijden je zo voorbij. VDL Nedcar te Born is één van de meest moderne autofabrikanten van Europa. En weet je welke auto’s jij mag maken? De MINI Hatch en Cabrio van BMW! Vet of niet?! Met meer dan 4,000 collega’s werk je aan de mooiste mini’s die jij je maar kan bedenken. Neem een kijkje tussen de vacatures van VDL. En lees gelijk meer over de sfeer en de goede arbeidsvoorwaarden. Kan jij lekker makkelijk solliciteren!

Alle VDL vacatures!

Waarom werken bij VDL

De sfeer bij VDL is super! Je hebt ze nog niet ontmoet, maar dat gaat snel gebeuren… :) Jouw collega’s! Ze staan altijd voor je klaar om je te helpen, maar ook om een gezellig praatje te maken. En jij krijgt altijd een uitnodiging voor alle uitjes. Doe mee aan een motor tour, het voetbaltoernooi, de BBQ, bowlingavond en/of gaan naar het personeelsfeest. En die personeelsfeesten zijn erg populair. Er wordt jaren over nagepraat. Waarom? Omdat de sfeer top is. De meest bekende artiesten van Nederland treden op. Jij geniet van de muziek onder het genot van een lekker hapje en drankje. Een groot spektakel dus!

Bij VDL is het ook belangrijk hoe jij je voelt. Daar maakt VDL ruimte voor. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In je functie maar ook als persoon. Sluit je aan bij Young VDL groep! Hier kan jij in een informele sfeer met je collega’s bijkletsen. Maar ook leren. Er zijn sprekers die jou tips komen geven. Zoals Jort Kelder en André Kuipers. Tof hé?! 

O ja, na 6 maanden heb jij een grote kans op een vast contract. 

Arbeidsvoorwaarden

Lekker verdienen, flexibele werktijden en kans op een vast contract! Als montage medewerker bij VDL zit je goed! Jij krijgt namelijk:

  • Een heel goed salaris van minimaal 13 euro.
  • Reiskosten.
  • Na 6 maanden heb jij kans op een vast contract! 
  • Mogelijkheden tot allerlei opleidingen. Denk aan het halen van je heftruckcertificaat of leren lassen!
  • Heerlijke muziek tijdens je werk.
  • Een kantine met heerlijke broodjes.

Veel voorkomende functies bij VDL

Bij VDL zit het wel goed met de sfeer. Maar wat ga je doen? Hoe zit jouw dag eruit als je werkt bij VDL? Hieronder lees je kort wat jou te wachten staat als je solliciteert op de meest voorkomende vacatures bij VDL. 

Productiemedewerker

Je bent als productiemedewerker bij VDL Nedcar lekker creatief bezig! Hoe dan? Je gaat onderdelen in, op en rondom de auto bouwen. Hierbij kun je denken aan het in elkaar zetten van een dashboard/deurpanelen. En sta je op de afdeling bodypaint? Hier ga je alle auto onderdelen met tape afplakken. Hierdoor kunnen de spuitrobots hun werk doen! Heel veelzijdig werk dus! Zodra de auto jouw afdeling verlaat, heb jij een topprestatie neergezet. Samen met jouw team heb jij bijna een volledige droom bolide in elkaar gezet! Hoe vet is dit?!

Reachtruckchauffeur/ Heftruckchauffeur

Als heftruckchauffeur en reachtruckchauffeur ben jij  lekker heel de dag bezig zijn in het magazijn? Dat kan! Bij VDL werk je namelijk altijd in een dagdienst. En dat heeft geen invloed op jouw bankrekening, want wij verzekeren je… het salaris is top! Jij rijdt de hele dag op jouw truck en ga jij aan de slag met het laden en lossen van alle vrachtwagens. Daarnaast zet jij alle emballage klaar en zet je alles op de plek waar het zou moeten staan. En onderweg kom jij al jouw collega’s tegen. Een grapje of een high five? Zo kom je lekker de dag door! 

Assemblage

Als assemblage medewerker bij VDL ben jij de ster als het aankomt op de technische tekeningen. Jij monteert en assembleert producten aan de hand van een werktekening. En dat doe jij niet met oud materiaal. Nee! Bij VDL heb jij het nieuwste en beste gereedschap tot jouw beschikking. Maar wat zet je dan zoal in elkaar? We vertellen je het. Panelen, het aansluiten van bedradingen, maar ook het in elkaar zetten van een machine behoort tot jouw werk. Alles komt voorbij. Is de kwaliteit test geslaagd? Top! Jouw werk zit er weer op. Nog even een snel wat drinken met je collega’s en lekker naar huis! Lekker gewerkt!

Fulltime werken bij VDL

Bij VDL houden ze van kansen bieden! Daarom staat er voor jou een fulltime baan klaar. Lekker veel uren maken. En standaard twee dagen vrij. Jij kunt nog steeds mee met alle leuke uitjes. En tegelijk kan jij lekker cashen! Hoe? We leggen het je uit: de plek waar je gaat werken bepaald of jij in een ploegendienst terecht komt. Maar geen zorgen hoor! Daar is je portemonnee alleen maar blij mee. Werk je twee ploegen? Tel dan maar 20% bovenop je salaris. Werk je er drie? Dan krijg jij 25% extra bovenop je salaris. ka-ching! Jij loopt lekker binnen.

Werken bij VDL in jouw regio

VDL zit op heel veel plekken. Grote kans dat jij in het zuiden van het land terecht komt. BornEindhoven, Helmond en Hapert behoren allemaal tot de mogelijkheden. Woon je in de buurt? Chill! Jij bent lekker snel op je werk. Woon je iets verder? Geen zorgen, alle locaties zijn goed te bereiken. En de kosten? VDL heeft een goede reiskostenvergoeding, dus daar hoef jij je ook niet meer druk om te maken. Sleutel jij straks aan de nieuwe Mini Cooper? Of aan een grote bus? Jij hoeft alleen nog maar de juiste vacature aan te klikken en te solliciteren! Gedaan? Lekker bezig! Jij kan je eerste overwinning vieren!