Werken bij Vezet

💸€13,96 per uur | 💰 Toeslagen tot 130%l 💪Doorgroeimogelijkheden l 📍Warmenhuizen & Purmerend

Stel je voor. Je zit in de bus. De film met je vrienden was echt fantastisch. Je kijkt op je horloge. Half 8? Je moet nog eten! Hoe ga je dit doen? Laat deze uitdaging maar over aan Vezet! De Koninklijke Vezet zorgt dat heel Nederland makkelijk én gezond eet. Maaltijdsalades, fruit en warme maaltijden.. Heb jij zin in een frisse baan? En wil jij lekker verdienen en door kunnen groeien? Bekijk de vacatures van Vezet en solliciteer!  ↓

Alle Vezet vacatures

Arbeidsvoorwaarden

 • Een lekker salaris van €13,96 per uur

 • Toeslagen tot 130%

 • 8,33% vakantietoeslag

 • Reiskostenvergoeding

 • Doorgroeimogelijkheden: naar bijvoorbeeld operator  

 • Honderden online training om jezelf continu te blijven ontwikkelen.

Vacatures Vezet   Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij Vezet

💪 Inhoud van jouw baan 
Bij de Koninklijke Vezet is geen dag hetzelfde! En dat is precies wat werken bij Vezet zo leuk maakt. Als productiemedewerker bij Vezet kan jij alle kanten op. Van snijden, sorteren, wassen, tot aan mixen, inpakken en beleggen. Jij maakt iedere dag de lekkerste salades met de meest verse producten.

🙏 Goede werk-privé balans
Bij Vezet ga je iedere dag met plezier naar je werk.  Allereerst omdat je de leukste collega’s hebt. Die hebben we persoonlijk voor je uitgezocht. Daarbij kan je zowel fulltime als parttime aan de slag.  Heb je bepaalde dagen dat je niet wilt werken? De Koninklijke Vezet denkt met je mee! En vind je bepaalde afdelingen leuk? Ook daar houdt Vezet rekening mee. Oh en, Vezet zou Vezet niet zijn als ze je geen gratis groente en fruit zouden aanbieden. Je krijgt iedere dag een gratis appel én een gratis kop verse soep. Hoe lekker is dat?

🎓 Groeien
Doorgroeien is iets wat zeker kan bij Vezet. Begin je als productiemedewerker? Dan groei je door naar operator. Ook krijg jij tijdens je inwerkperiode een buddy die jou volledig inwerkt. Op deze manier heb jij alles binnen no-time in de vingers.En wil jij bepaalde vaardigheden ontwikkelen bij Vezet? Ook dat kan! Vezet en Tempo-Team bieden tal van online trainingen die je kan volgen om elke dag een betere versie van jezelf te worden.

Vezet vacatures

 

Vragen over werken bij Vezet? Neem contact op!

Sanne van der Have

Veelgestelde vragen over werken bij Vezet

 • Kan je bij Vezet fulltime en/of parttime werken?

  Ga je voor een fulltime of parttime baan? Bij de Koninklijke Vezet is alles mogelijk! De productie gaat iedere dag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat door. Dus of je nu een vroege vogel óf een nachtuil bent: er zijn altijd genoeg shifts voor jou beschikbaar. En je mag ook echt zelf kiezen, dus je komt nooit in de knoei met je agenda. Goed geregeld, toch?

   

 • Waar zit Vezet?

  Warmenhuizen én Purmerend zijn voor Vezet dé place to be. Beide locaties zijn met de auto zéér goed bereikbaar! Helemaal mooi meegenomen is dat je  je reiskosten gewoon vergoed krijgt. Gratis parkeren kan ook gewoon voor de deur. Helaas is het met het OV iets lastiger te bereiken.

  Solliciteer hier👇

  Alle vacatures bij Vezet in Warmenhuizen 

  Alle vacatures bij Vezet in Purmerend 

 • Hoeveel verdien ik bij Vezet?

  Bij de Koninklijke Vezet verdien je €13,96 per uur. Dit is je startsalaris Daarbovenop kan je nog toeslagen verdienen tot 130% én krijg je 8,33 vakantietoeslag. Best lekker, toch?

  Alle vacatures bij vezet

 • Wat zijn de veelvoorkomende vacatures bij Vezet?

  👉 Operator 

  De dag begint voor jou als operator in de bedrijfskantine, een lekker kopje koffie/thee om de dag goed te beginnen! Dan is het warm aankleden en hup naar de werkvloer. Jij start de productielijnen.  Als jij merkt dat een van de collega's het tempo niet bijhoudt, aarzel je niet en spring je gelijk even bij. Na een heerlijke lunch in de bedrijfskantine zie je dat er een storing is aan een van de machines. Hier heb jij jouw technische skills voor nodig! Aan het eind van de dag zorg jij er ook voor dat de productielijn schoon is. Hierna geniet je van je vrije avond! Een afwisselende baan dus. Geen dag is hetzelfde! (hier heb je wel ervaring voor nodig en minimaal MBO-2 diploma).
  Operator vacatures

  👉 Productiemedewerker

  Als productiemedewerker bij Vezet kan jij alle kanten op. Van snijden, sorteren, wassen, tot aan mixen, inpakken en beleggen. Het moet allemaal gebeuren. Jij maakt iedere dag de lekkerste pizza’s en salades. En jij zorgt ervoor dat heel Nederland met het grootste gemak kan genieten van vers gesneden groenten en fruit.
  Productiemedewerker vacatures

   

 • Heb je een diploma nodig om te werken bij Vezet?

  Bij Vezet kan je aan het werk zonder diploma. Als productiemedewerker of operator kan je bij Vezet zonder diploma meteen aan de slag. Aangezien de schappen hoog zijn, is het wel fijn om langer dan 160 cm te zijn!