Werken bij Vivantes zorggroep

💸lekker salaris tussen de € 12,50 - € 19,33 per uur | Toeslagen tot wel 160% 🤑 | Doorgroeimogelijkheden 📚 | Je bepaalt je eigen werktijden ⚖️ |

Bij Vivantes zorggroep staan ze voor één missie: ouder worden doe je samen! Dit uit zich in een ongelofelijk warme en gezellige sfeer die je meteen voelt als je bij Vivantes zorggroep binnenstapt. Die hartverwarmende ambiance is iets wat je de hele dag met je meedraagt. Je gaat ouderen met een grote glimlach achterlaten en zelf met een nog bredere lach naar huis. Bij Vivantes zorggroep krijgen ouderen de zorg en aandacht die ze verdienen, want dat is waar deze organisatie voor staat. Klinkt fantastisch toch? Nou, dan hebben we nog beter nieuws voor je! Vivantes zorggroep heeft namelijk vacatures open staan voor jou!

Vacatures Vivantes zorggroep!

Arbeidsvoorwaarden bij Vivantes zorggroep

Al enthousiast geworden? Hier hebben we nog meer voordelen van werken bij de Vivantes zorggroep voor jou op een rij:

 • Een lekker salaris van tussen de € 12,50 - € 19,33 per uur
 • Zondag toeslag van maximaal 160%!!
 • 8,5% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%!
 • Doorgroeimogelijkheden tot basiszorgverlener of helpende plus!!
 • Kilometervergoeding van €0,20 cent per kilometer!

Vacatures Vivantes zorggroep! Vacatures in je mail!

 

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij Vivantes zorggroep 

Balans in werk en privé ⚖️

Zoek jij naar de ultieme vrijheid in je werkrooster? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij Vivantes zorggroep heb je de regie in handen en bepaal je zelf wanneer je werkt. En het mooie is: het werkt! Rosa, een van de zorgondersteuners, vertelt enthousiast over haar ervaring bij Vivantes zorggroep: "Dankzij de flexibiliteit en de vele locaties van Vivantes zorggroep, heb ik altijd de mogelijkheid om te werken wanneer het mij uitkomt! Ik voel me altijd welkom en het personeel is ontzettend behulpzaam en betrokken bij zowel de ouderen als de flexwerkers. "Communicatie verloopt soepel en ik kan altijd op hen rekenen." Kortom, bij Vivantes zorggroep heb je niet alleen flexibiliteit, maar ook een betrokken en ondersteunende werkplek!

Inhoud in je werk 👏

Een uitdagende en betekenisvolle baan, die vind je zonder twijfel bij Vivantes zorggroep. Persoonlijke en oprechte aandacht voor de ouderen is voor hen heel belangrijk. Hard werken en samen lachen met bewoners en collega's wordt hier op de werkvloer gecombineerd.  "Werken als verzorgende IG bij Vivantes zorggroep: Je krijgt waardering en respect van je collega’s en leidinggevenden. Een veilige werkomgeving en ruimte om je te kunnen ontplooien." - Beate (Verzorgende IG)

Groeien 🦸

Bij Tempo Team staat ontwikkeling en groei hoog in het vaandel. Of je nu wilt omscholen van zorghulp naar basiszorgverlener, door wilt groeien naar Helpende Plus of simpelweg je zorghandelingen wilt opfrissen, alles is mogelijk! We bieden volop mogelijkheden om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld de Helpende Plus cursus volgen en doorgroeien naar een nieuwe uitdaging. "Dankzij de Helpende Plus cursus van Tempo Team kan ik mijn droom verwezenlijken om als een bekwaam arts af te studeren, terwijl ik tegelijkertijd waardevolle ervaring opdoen in de zorg." - Britta (Helpende Plus)

Veel voorkomende vacatures bij Vivantes zorrgroep

Helpende bij Vivantes zorggroep:

Start jouw dag als helpende hand bij onze zorginstelling en zie hoe je glimlach na glimlach tovert op de gezichten van onze bewoners. 's Ochtends zorg je dat onze bewoners er op en top uitzien en klaar zijn voor hun dag. Je bent een belangrijk onderdeel van hun dagelijkse routine. In de avond zorg je ervoor dat ze ontspannen en tevreden naar bed kunnen gaan. Jouw zorg en aandacht maken hun dag compleet. Hoe fijn is het om te weten dat je bijdraagt aan de kwaliteit van hun leven? Je bent een echte helpende hand voor ze!

Helpende vacatures

Begeleider bij Vivantes zorggroep:

Hou je ervan om mensen in de watten te leggen? Dan is de rol van begeleider jou op het lijf geschreven. De zorgtaken laat je aan de zorgprofessionals over. Jij hebt juist de tijd om de bewoners de oprechte aandacht te geven die ze verdienen. Jij verwent de mensen met een heerlijk ontbijtje of een lekkere warme maaltijd. Na het eten zorg je ervoor dat de tafel wordt schoongeveegd zodat de rummikub tevoorschijn getoverd kan worden. Lekker een spelletje doen of juist even een luisterend oor zijn. Andere bewoners doen juist liever een dutje. Jij zorgt ervoor dat de woonkamer die huiselijke sfeer heeft van thuis!

Begeleider vacatures

Verzorgende IG bij Vivantes zorggroep:

Waar hou jij van? De kamers in de zorginstelling afgaan om de bewoners de verzorging te geven die ze verdienen? Of lekker zelfstandig met je eigen route de aanleunwoningen langs? Wat je ook kiest, jij bent degene die de extra medische zorg geeft aan de cliënten. En die zorg hebben ze juist zo hard nodig.  Echte zorg op maat leveren ze bij Vivantes zorggroep. In de ene kamer ben je verantwoordelijk voor het uitdelen van medicatie, terwijl in een andere kamer de focus ligt op wondverzorging. Daarnaast zijn er bewoners die behoefte hebben aan een praatje, terwijl ze nog steeds in staat zijn om veel handelingen zelfstandig uit te voeren. Jij leert de mensen kennen en weet daarom precies wat ze nodig hebben en waar ze behoefte aan hebben! Dankbaar werk met een dankbare doelgroep!

Verzorgende IG vacatures

Vivantes zorggroep

Meer weten over Vivantes zorggroep? Onze toppers Christa Leidsman & Julia de Jong helpen je graag! Bel of stuur een mailtje om zo snel mogelijk antwoord te krijgen op je vragen!

Veel gestelde vragen over werken bij Vivantes zorggroep

 • Kan je bij Vivantes zorggroep fulltime of parttime werken?

  Bij Vivantes zorggroep wordt werken in de zorg op jouw persoonlijke wensen afgestemd. Wil je fulltime aan de slag, of liever parttime? Heb je liever ochtend- of avonddiensten? Geen weekenden werken? Geen probleem! Flexibiliteit is hier het toverwoord en Vivantes zorggroep biedt voor ieder wat wils. Of je nu een student bent die alleen buiten schooltijden kan werken maar in vakanties graag extra uren maakt, of juist vrij wilt zijn tijdens schoolvakanties om bij het gezin te zijn: alles is bespreekbaar. Bij Vivantes zorggroep staat jouw persoonlijke situatie centraal en wordt er in goed overleg gekeken naar wat mogelijk is.

  Fulltime vacatures Partime vacatures

 • In welke regio kan je bij Vivantes zorggroep aan de slag?

  Bij Vivantes zorggroep ben je op de juiste plek als je houdt van gezelligheid en een huiselijke sfeer! Onze kleinschalige locaties in de Westelijke Mijnstreek, zoals Geleen, Stein en Urmond, zijn stuk voor stuk pareltjes waar jij je snel thuis zult voelen. En wat dacht je van de bereikbaarheid? De ene locatie is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer, terwijl je voor de andere gemakkelijk de auto of de fiets kunt pakken. Samen met ons kijken we graag naar de mogelijkheden die voor jou haalbaar zijn. Zo wordt werken bij Vivantes zorggroep niet alleen gezellig en huiselijk, maar ook nog eens super praktisch!

 • Wat verdien je bij Vivantes zorggroep?

  Afhankelijk van welke vacature je solliciteert verdien je bij Vivantes zorggroep een lekker salaris van tussen de € 12,50 - € 19,33 per uur! Daarnaast pak je ook super lekker toeslagen van tot wel 160% op zondag! Check de vacatures om te weten wat jij ongeveer gaat verdienen!

 • Wat zijn veel voorkomende vacatures bij Vivantes zorggroep?

  Bij Vivantes zorggroep kun je aan de slag als helpende, begeleider en verzorgende IG. Met ons opleidingsaanbod behaal jij de diploma’s die je wilt halen om door te groeien naar een andere functie! Lekker toch!

 • Heb je een diploma nodig om te werken bij Vivantes zorggroep?

  Om aan de slag te gaan bij Vivantes zorggroep heb je diploma’s in de zorg nodig. Wil je weten welke voor de functie waarop jij wilt solliciteren? Neem dan contact met ons op! Ben je benieuwd naar de opleidingen die je via Tempo Team kunt halen? Deze vind je hier!