Werken bij Weener

💸Toeslagen tot wel 28% |  🚗Reiskostenvergoeding | 🎓Volop doorgroeimogelijkheden | 🖊️Snel een vast contract

Het dopje op je deodorantbus, de tube van de ketchup of het potje van je dagcrème. Ze worden allemaal met zorg gemaakt bij Weener! Want Weener heeft zich al jaren geleden gespecialiseerd in het maken van innovatieve kunststof verpakkingen voor allerlei producten. We durven te wedden dat ook jij hun verpakkingen in de kast hebt staan. Weten welke dat zijn? Ga aan de slag als productiemedewerker bij Weener en kom er zelf achter! Bekijk de vacatures en solliciteer snel! 

Alle Weener vacatures!

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom werken bij Weener

Wanneer je als productiemedewerker aan de slag gaat bij Weener werk je niet zomaar bij de eerste de beste verpakkingsproducent. Weener is namelijk een internationale organisatie die erom bekend staat alleen met de beste, hightech producten en machines te werken. Je wordt natuurlijk niet zomaar één van de innovatiefste bedrijven binnen de branche. 

Maar werken met de allerbeste producten en machines is natuurlijk niet de enige reden waarom je bij Weener gaat werken. Je doet het vooral ook omdat het gewoon ontzettend leuk is! Want als productiemedewerker kom je bij Weener direct in een warm bad terecht. Zo is de sfeer lekker informeel (je mag gewoon ‘je’ en ‘jij’ zeggen tegen de baas) en er wordt goed voor je gezorgd. Bijvoorbeeld door ieder jaar meerdere familie-uitjes te organiseren, zoals bowlen of varen. Of door je op de werkvloer lekker in de watten te leggen met taart tijdens een jubileum, paaseitjes met Pasen en fruitzakken in de winter. En ga er maar gerust vanuit dat je regelmatig iets lekkers van je collega’s krijgt toegeschoven, want er worden thuis genoeg koekjes of baklava gemaakt. Let dus wel een beetje op de kilo’s als je bij Weener aan de slag gaat ;-). 

Arbeidsvoorwaarden

Ook niet geheel onbelangrijk: de arbeidsvoorwaarden. Gelukkig zit je ook daarvoor wel goed bij Weener. We zetten het even voor je op een rijtje:

  • Een goed salaris. 
  • Toeslagen over ieder gewerkt uur, tot 28%. 
  • Kans op een vast contract vanaf dag 1.
  • Reiskostenvergoeding. 
  • Doorgroeimogelijkheden in ploegen én salaris. 

Veel voorkomende vacatures bij Weener

Bij Weener kun je altijd aan de slag als productiemedewerker. Benieuwd hoe zo’n dag eruit ziet? We vertellen het hieronder! 

Productiemedewerker

Als productiemedewerker bij Weener heb je verschillende taken en verantwoordelijkheden. De belangrijkste hiervan is misschien wel de kwaliteitscontrole, waarbij jij ervoor zorgt dat alle producten die van de band af rollen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij de volgende stap in het productieproces ben jij er als productiemedewerker verantwoordelijk voor dat alle (goedgekeurde) producten netjes en correct ingepakt worden én op de juiste pallet terecht komen. Check, check, dubbel check? Dan maak jij ook alle administratie nog even in orde. Is deze functie jou op het lijf geschreven? Bekijk dan de vacatures hierboven en solliciteer direct! Nu even niets beschikbaar? Maak dan een vacature alert aan, dan ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe productie vacatures bij Weener! 

Fulltime of parttime werken bij Weener

Bij Weener is er altijd genoeg te doen. De productie draait dan ook zeven dagen per week en 24 uur per dag door. Wow! Als productiemedewerker ga je daarom aan de slag in drie ploegen: van 6.00 tot 14.00 uur, van 14.00 tot 22.00 uur of van 22.00 tot 6.00 uur. 

Hoeveel uur je per week aan de slag gaat is helemaal aan jou. Je kunt bij Weener namelijk zowel parttime als fulltime aan de slag, vanaf drie diensten per week. Dus of je het nu heel druk hebt en een beetje bij wilt verdienen óf juist heel graag een volle bankrekening wilt hebben: bij Weener ben je altijd aan het juiste adres. Bespreek jouw wensen en mogelijkheden met de verantwoordelijke recruiter, de contactgegevens vind je altijd onderaan de vacatures.

Direct een vast contract bij Weener! 

Altijd werk, zeker zijn van jouw baan en makkelijker een huis kunnen kopen. Het zijn een aantal voordelen van een vast contract. Heel chill! Het helpt jou als medewerker lekkerder te werken. Daarom deelt Weener vaste contracten uit! Niet pas na een jaar. Nee vanaf dag 1! Hoe kom je in aanmerking? Check eerst of jij voldoet aan de voorwaarden:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

  • Jij hebt zelf vervoer naar jouw werk

  • Jij kunt je collega’s helpen in het Nederlands en het Engels

Ja?! Check dan de vacatures voor een vast contract. En solliciteer! 

Werken bij Weener in Tilburg

De productielocatie waar jij als productiemedewerker aan de slag kunt bevindt zich in het altijd prachtige Tilburg. Woon je hier maximaal 20 kilometer vandaan? Bingo! Dan kun jij misschien volgende week al aan de slag bij Weener! Houd er wel rekening mee dat de werklocatie met het openbaar vervoer niet goed te bereiken is. Eigen vervoer is dus noodzakelijk. Maar geen nood: de reiskosten die je maakt worden natuurlijk gewoon vergoed. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer op een van de fantastische vacatures van Weener!

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.