Werken bij Xenos

✨Super snel een vast contract | 💃Afwisselend werk | 🖼🛋️Een fijne gezellige werkplek 
Wat ze verkopen bij Xenos? Uhm, eigenlijk alles wel! Of je nu in de winkel loopt óf op de webshop aan het rondneuzen bent: je kan alle kanten op. Hetzelfde geldt voor jouw baan bij Xenos in Waalwijk. Afwisselend werk in het hippe en moderne magazijn en volop doorgroeimogelijkheden. Check het snel in de video of solliciteer direct. 

Bekijk de vacatures

De arbeidsvoorwaarden:

Als orderpicker bij Xenos kun je rekenen op een goed gevuld arbeidsvoorwaardenpakket. Zo krijg jij bijvoorbeeld:

 • Een goed salaris van € 12,12 - 14,24 per uur

 • Ploegentoeslag tot wel 100%.

 • 8,33% vakantietoeslag.

 • Reiskostenvergoeding.

 • Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar teamleider.

 • Goed inwerktraject door een ervaren (én een super leuke) collega.

 • Uitzicht op vast dienstverband!

Lees snel meer over :

Werken bij Xenos

Waarom werken bij Xenos?

💞Fijne werkplek
Als we in het magazijn vragen waarom het zo fijn werken is bij Xenos, krijgen we vaak hetzelfde antwoord: “Het is gewoon het gevoel!”. Dat klinkt een beetje vaag, maar als je er bent begrijp je het meteen! Je werkt namelijk in kleine teams en iedereen kent elkaar bij naam. Je bent dus ab-so-luut geen nummertje. Jouw bijdrage is belangrijk. 

🎮Gevarieerd werk
Op de benedenverdieping mag je als orderpicker lekker crossen met je EPT. Hier liggen de grotere artikelen, zoals de woonaccessoires. Bijzettafels, vloerkleden en kussentjes: je kunt het zo gek niet bedenken of je komt het hier tegen. Kun je vast wat inspiratie opdoen voor je eigen huis ;-). Bevind je je liever tussen de chips, nootjes en frisdrank? Dan kun je het beste aan de slag op de bovenverdieping. Werk je op de bovenverdieping? Dan raden wij je sterk aan om die stappenteller aan te zetten. 

🚀Groei
Jij kan deze baan zo inrichten dat het voor jou werkt! Fulltime of parttime, jij kan kiezen hoe het het beste bij jou past. Wil je meer leren of doorgroeien? Natuurlijk! Je hoeft het alleen maar te vragen. Wij denken graag met je mee. Daarnaast maak jij supersnel kans op een vast contract. Hoe fijn is dat!

Bekijk de vacatures

Veelgestelde over werken bij Xenos

 • Wat verdien je bij Xenos?

  Bij Xenos verdien je een startsalaris van € 12,12 - 14,24 per uur, daarnaast zijn er ploegentoeslag tot wel 100%. Dat is mooi cashen! Ook krijg je natuurlijk 8,33% vakantietoeslag én reiskostenvergoeding. Solliciteer snel!

 • Waar is het magazijn van Xenos?

  Altijd al willen werken in Waalwijk? Dan heb jij geluk! Het distributiecentrum van Xenos staat in Waalwijk. Geloof ons. Het gebouw van de Xenos is niet te missen. Rondom het hele gebouw van 45.000 m2 is een parkeerplek gereserveerd voor jou. Ben jij er klaar voor? Solliciteer op een van de Xenos vacatures in Waalwijk!

 • Kan je fulltime of parttime werken bij Xenos?

  Bij de planning van Xenos is, net als in de winkel, voor ieder wat wils! Werk je liever maar een paar dagen naast een andere baan? Dat kan! Werk je het liefst fulltime? Dat kan ook! 

  Je hebt het vast al door, bijna alles is mogelijk. Bijna dan. Er is maar één eis voor de planning: je bent beschikbaar op maandag. Dan is het altijd lekker druk. Dus is maandag je vaste sport-, netflix- of gamedag? Wissel ‘m even in voor een andere dag, dan kun je volgende week al als orderpicker bij Xenos aan de slag (haha, dat rijmt)! 

 • Wat zijn veel voorkomende vacatures bij Xenos?

  De vacature die het meest open staat is de vacature van orderpicker. Al die producten hebben helaas geen pootjes om naar de juiste bestelling te lopen. Ja oke, oke de tafels en stoelen wel. Scherp hoor. Maar ook deze kunnen niet lopen. Daarom heeft Xenos jou nodig!

  Orderpicker
  Als orderpicker bij Xenos werk je met een EPT óf een mandje. Het is jouw taak om de bestellingen van de winkels of klanten bij elkaar te zoeken. Geen bestelling is hetzelfde - dat zou wel heel toevallig zijn - dus je bent lekker afwisselend bezig. En of je nu veel of weinig ervaring hebt: je krijgt de eerste dagen altijd je eigen buddy. Die zorgt ervoor dat jij een echte expert wordt! Zo word je niet in het diepe gegooid en heb je altijd iemand om op terug te vallen. Pak je het lekker op? Dan heb je in no-time een contract van Xenos te pakken. Solliciteren dus! Bekijk de vacatures.

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.