Werken bij de Zeeuwse Reinigingsdienst

De Zeeuwse Reinigingsdienst scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze uitzendkrachten 🔥

💸 toeslagen (50%) op zaterdag l 💪 contact voor langere periode l 🌴 25 vakantiedagen l 📍 Zeeland

De Zeeuwse Reinigingsdienst (ZRD). De naam zegt het al: hier wordt alles rondom reiniging in het mooie Zeeland geregeld! Chauffeurs en beladers legen rolcontainers of halen zakken PMD op. Toezichthouders zorgen er voor dat de afvalstoffen in de juiste containers terecht komen. Ook houden ze de milieustraten netjes. Ook blijft alles lekker schoon en opgeruimd! Dat is wel zo prettig, toch?! Jij krijgt er een mooi salaris en doorgroeimogelijkheden voor terug. Check snel alle vacatures bij de Zeeuwse Reinigingsdienst!

Vacatures ZRD

 

De arbeidsvoorwaarden de Zeeuwse Reinigingsdienst

Wanneer je aan de slag gaat bij de Zeeuwse Reinigingsdienst kun je rekenen op een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Hoe dat eruit ziet? Dat zetten wij graag voor je op een rijtje:

 • Een goed salaris afhankelijk van de functie
 • Op zaterdag een toeslag van 50% 
 • 25 heerlijke vakantiedagen
 • 8,33% vakantietoeslag
 • Mogelijkheden tot opleidingen voor chauffeur, code 95, en beheerder milieustraten
 • Een baan met veel sociale contacten (krijg je er gratis bij)
 • Een job voor langere tijd!

Lees meer over:

Bekijk de vacatures   Vacatures in je mail

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Waarom je wilt werken bij de Zeeuwse Reinigingsdienst

Werken bij de Zeeuwse Reinigingsdienst betekent een goede werk-privé balans, een inhoudelijk mooie baan en groeien wanneer jij wil! Lees er snel meer over. 

💪Inhoud van de baan

Bij de Zeeuwse Reinigingsdienst rijd je als chauffeur langs de mooiste kustroutes en door knusse Zeeuwse dorpjes! 🚛 Met een belader aan je zijde maken jullie de straten weer spik en span. Samen met de chauffeur legen jullie de rolcontainers. Werk je als toezichthouder op een van de milieustraten? Dan ben jij het stralende gezicht van de lokale milieustraat! Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat al het afval op de juiste plek belandt. 

🙏Balans

Of je nu als belader de containers leegt, of werkt op een van de dertien milieustraten. Bij de Zeeuwse Reinigingsdienst geniet je altijd van het buitenleven! Zo maak jij elke dag een verschil én geniet je van het buitenleven en leuke gesprekken! 

🎓Groei

Bij de Zeeuwse Reinigingsdienst zijn de doorgroeimogelijkheden eindeloos!  Start je als belader maar wil je als chauffeur aan de slag? Dan kan je doorgroeien naar chauffeur. Is daar een opleiding voor nodig? Dan wordt je hier in gewoon gesteund door ZRD. En wil je van toezichthouder doorgroeien naar beheerder van milieustraten? Ook dat kan gewoon! Benieuwd? Check snel de vacatures.

Vacatures ZRD

Veelgestelde vragen over werken bij de Zeeuwse Reinigingsdienst

 • Wat is het salaris bij de Zeeuwse Reinigingsdienst?

  Bij de Zeeuwse Reinigingsdienst is je salaris afhankelijk van je functie. Werk je op zaterdagen? Dan ontvang je een extra toeslag van 50%! 💰

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij de Zeeuwse Reinigingsdienst? 

  Er zijn verschillende functies! De meest voorkomende zijn:

  Belader

  Je bent een vroege vogel, om 07:00 uur ga je op pad. Samen met de chauffeur haal je de kliko’s op, het huisvuil. Dat betekent dat je vaak lekker vroeg klaar bent! En het mooie is: het legen van kliko’s gaat tegenwoordig gewoon met een joystick. Dit doe je gewoon in de cabine met de chauffeur. Je houdt goed in de gaten wanneer je eruit moet om de bakken recht te zetten.  Zo kan de chauffeur ze goed grijpen. Voor de afwisseling zijn er ook plastic routes. In sommige gemeentes wordt dat apart opgehaald.  Bij deze route loop je achter de wagen en gooi je de zakken erin. Goed mikken is wel fijn! 🎯 Rond 15:00 uur is je werkdag weer voorbij. Klinkt lekker toch?

  Toezichthouder milieustraten

  Samen met de beheerder help je iedereen met het juist sorteren van hun afval. Je helpt de bezoekers en je maakt een praatje met ze. Samen met de beheerder help je iedereen bij het goed sorteren van hun afval. Ook houd je in de gaten wanneer de containers vol zijn en moeten worden afgedekt. Je zorg je er ook voor dat alles volgens de regels van de milieustraat verloopt. Doordeweeks begin je om 09:30, dus je kunt nog lekker uitslapen! 😴 Om 17:00 sluit de milieustraat. Met je collega's ruim je nog even op tot 17:30 uur. Op zaterdagen werk je van 08:45 tot 15:15. Zo houd je nog een heerlijke vrije middag over!

 • Kan je parttime of fulltime werken bij de Zeeuwse Reinigingsdienst?

  Bij de Zeeuwse reinigingsdienst ben je baas over je eigen rooster! Geef je beschikbaarheid op en wij plannen je diensten in. Lekker makkelijk! Werk je op zaterdag? Dan ontvang je een mooie toeslag van 50%! 💰 Ka-chinggg! 

 • Waar kan ik aan het werk bij de Zeeuwse Reinigingsdienst?

  Er zijn verschillende startpunten voor beladers in Zeeland: Goes, Middelburg, Kapelle, Terneuzen en Oostburg. Voor iedereen zit er wel eentje in de buurt!  Er is voldoende parkeergelegenheid en natuurlijk brengt de chauffeur je daar ook weer naartoe. Handig, toch? 🚗 En je ontvangt een goede reiskostenvergoeding, €0,19 per kilometer.