De perspectiefverklaring helpt jou aan een hypotheek!

‘Yes, we can!’, zou Barack Obama zeggen. Uitzendkrachten en flexwerkers kunnen wél aan een hypotheek komen. Hoe? Via de perspectiefverklaring. Een gek woord dat ervoor zorgt dat jij binnenkort een housewarming feestje kan geven. Zet die champagnefles maar vast koud!

Wij vinden het superbelangrijk dat ook jij een huis kunt kopen, ook als je werkt als uitzendkracht. Daarom hebben we de 'perspectiefverklaring' in het leven geroepen.

Banken zijn nooit erg happig geweest op het uitdelen van hypotheken aan flexwerkers. De onzekerheid voor de lange termijn zagen ze tot voor kort als probleem bij flexwerkers.

Met de perspectiefverklaring van Tempo-Team komt daar nu verandering in. En terecht, want werken via Tempo-Team brengt - zoals je weet -  juist helemaal geen onzekerheid met zich mee.

Wat is jouw perspectief?

In een perspectiefverklaring wordt er gekeken naar jouw toekomst op de arbeidsmarkt. Door bijvoorbeeld een arbeidsmarktscan en een persoonlijk gesprek wordt uitgerekend wat jouw kansen op de lange termijn zijn. Is dit resultaat positief? Helemaal top! Dan krijg jij je perspectiefverklaring.

Hup! Trek een sprintje naar de bank

Heb je jouw perspectiefverklaring binnen? Zet de champagneglazen dan maar vast op tafel!

Met dit papiertje ga je regelrecht naar je hypotheekadviseur en de bank. Benieuwd welke banken meedoen aan deze perspectiefverklaring? Dat zijn deze toppers: ABN AMRO, Aegon, BLG Wonen, Florius, ING, Obvion, Rabobank, RegioBank en SNS.

Is je hypotheek nu écht binnen? Maar écht, zwart op wit. Maak een Facebook evenement aan voor je housewarming feestje en nodig al je vrienden, familie en oude buren uit. En vergeet je ‘ondertekening-van-contract-selfie’ niet op Instagram te plaatsen.

Een perspectiefverklaring in 3 stappen

1. Een online vragenlijst, persoonlijkheidstest en je maakt je profiel compleet
2. Een gesprek met jouw contactpersoon bij Tempo-Team
3. De eindevaluatie
Let op: De geldigheid van de perspectiefverklaring is 6 maanden. Het is daarom belangrijk dat je actief op zoek bent naar een woning op het moment dat je de aanvraag indient.

Start nu de aanvraag

Heb je een vraag?

Bekijk ons overzicht van veelgestelde vragen over de Tempo-Team perspectiefverklaring.

De perspectiefverklaring: ik kan het iedereen aanraden

Flo Meis: ‘Ik probeerde van alles om een hypotheek te krijgen. Niks lukte. Nadat ik in aanraking kwam met de perspectiefverklaring, zat ik twee maanden later in mijn huis!’