TTPM Talent Ontwikkel Programma | Traineeship voor logistieke teamleiders

💸 € 2.400-3.500 | 📍 Landelijk | 🚀 Jouw ontwikkeling staat centraal | 🕛 Fulltime

Ontwikkel je talent als toekomstige leider in de logistiek!

Door deel te nemen aan het Talent Ontwikkel Programma krijg jij dé fantastische kans om flinke stappen te zetten in jouw carrière! In twee jaar tijd gaan we aan de slag met zowel jouw persoonlijke als je professionele ontwikkeling. We gaan all-in voor jouw groei! Samen met de andere deelnemers van het Talent Ontwikkel Programma ga je tijdens je traineeship trainingen en workshops volgen om je expertise in de logistiek te vergroten. En als kers op de taart wacht er ook nog eens een vast contract op je. Dat is toch geweldig, toch? Solliciteer snel!

Bekijk hier de vacatures!

Lees meer over:

Benieuwd wat het Talent Ontwikkel Programma jou nog meer te bieden heeft? Veel! Kijk maar:

Wat houdt het Talent Ontwikkel Programma precies in?   

Met ons Talent Ontwikkel Programma gaan we er samen voor zorgen dat jij je leiderschap skills verder gaat ontwikkelen! Dit doe je op een van onze locaties. TTPM heeft locaties door heel Nederland, gaaf hè? Wat dit programma echt bijzonder maakt, is dat je elke twee weken met de andere TOP-deelnemers samen komt om actief te werken aan je eigen groei en ontwikkeling. Je staat nooit stil! Wat kan je verwachten? Tijdens je traineeship kan je uitkijken naar trainingen, workshops en intervisies die we aanbieden om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en om in beweging te blijven.

🙏 Baanzekerheid
Met een vast contract op zak start jij aan het tweejarig Talent Ontwikkel Programma. Hierdoor kun jij je volop richten op jouw carrière en kan jij je volledig focussen op jouw ontwikkeling tijdens het traineeship.

🎓 Groeien
De komende twee jaar ga jij twee verschillende functies vervullen, zodat jij TTPM goed leert kennen. Hierdoor zal je niet alleen op professioneel gebied groeien, maar ook als individu! Je gaat van start als teamleider. Gedurende deze periode krijg je ook opdrachten die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Na twee jaar werkervaring als teamleider te hebben opgedaan binnen TTPM, deelgenomen te hebben aan workshops en trainingen, word jij klaargestoomd om als manager binnen ons logistieke- en productieproces aan de slag te gaan.

Wanneer kan je deelnemen aan het Talent Ontwikkel Programma?  

Wil je graag meedoen aan het Talent Ontwikkel Programma van Tempo-Team? Super! Check snel hoe jij kan deelnemen:

✅ Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
✅ Je bent in het bezit van een auto of motor
✅ Je hebt affiniteit met logistieke en productieprocessen
✅ We beoordelen je op basis van je vaardigheden en talenten. Ervaring en diploma’s vinden wij niet belangrijk! Tof hé?

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?  

We begrijpen dat je wellicht nieuwsgierig bent naar wat de volgende stappen zijn. Zodra je je sollicitatie hebt ingediend, zetten wij de turbomodus aan om binnen één werkdag contact met je op te nemen!

Het is handig om te weten dat onze sollicitatie- en selectieprocedure bestaat uit verschillende stappen. Deze stappen bestaan uit een Game Based Assessment, een capaciteitentest en een opdracht. We vertellen je hier alles over tijdens ons eerste contact!

Alle TTPM TOP* vacatures  Alle TTPM vacatures

*TOP = Talent ontwikkel programma

Vragen of hulp nodig? Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Rick Vervoordeldonk

Recruiter

Veelgestelde vragen over het Talent Ontwikkel Programma bij TTPM

 • Wat is TTPM?

  TTPM werkt samen met klanten in de logistieke en industriële sector om hun operationele processen te optimaliseren. Dit houdt in dat we de taken en activiteiten die plaatsvinden in de magazijnen en distributiecentra van onze klanten overnemen en beheren. Ons team van logistieke professionals en managers voert al deze activiteiten uit. 

 • Waar ga ik werken tijdens mijn traineeship?

  Namens ons ga je aan de slag bij een van onze processen bij klanten zoals PostNL, Homer en Samsung
  Gelukkig heeft TTPM locaties over het hele land. Dit zorgt ervoor dat jij je traineeship lekker dicht bij jou in de buurt kan volgen. 

  Talent Ontwikkel Programma vacatures in Amsterdam
  Talent Ontwikkel Programma vacatures in Breda
  Talent Ontwikkel Programma vacatures in Utrecht
  Talent Ontwikkel Programma vacatures in Tilburg
  Talent Ontwikkel Programma vacatures in Venlo

 • Wat is een Game Based Assessment?

  Wij willen graag meer over jou te weten komen! Hoe reageer jij in bepaalde situaties, welke keuzes maak je? Dit doen wij op een speelse manier. Door middel van een Game Based Assessment die jij gaat maken, leren wij meer over jouw persoonlijkheid, je inzichten en je capaciteiten. Het GBA lijkt op een computerspel, leuk hè? Je gaat verschillende levels spelen. Door het uitdagende karakter en de keuzes van het GBA komen wij, maar wellicht jijzelf ook, tot belangrijke inzichten. Aan de hand van de uitslagen wordt er gekeken of jij over de kwaliteiten beschikt voor een toekomstig logistieke/productie leider in het Talent ontwikkel programma. 

 • Hoeveel verdien je met het traineeship?

  Het salaris voor het traineeship ligt tussen de € 2.400 en € 3.500 per maand. Dit is geheel afhankelijk van jouw ervaring.

 • Wanneer start het traineeship?

  Het traineeship begint op 4 september 2024. Maar wil je eerder starten? Dat is geen probleem. Je kan eerder starten als teamleider zodat jij alvast wat ervaring kan opdoen.