Werken bij PostNL

PostNL scoort een 8+ op tevredenheid volgens onze talenten! 🔥

💰 Minimaal €13,27 per uur | 📍 Landelijk |  🚀 Doorgroeien | 🕛 Parttime of fulltime

Ding-dong, pakketje! Gaat er een belletje rinkelen bij jou? Dat is niet zo gek, PostNL bezorgt meer dan 1,1 miljoen pakketten per dag. Dat is niet niks! Al deze pakketten moeten zo snel mogelijk naar de juiste voordeur. Daar heeft PostNL jou voor nodig. Ga aan de slag als sorteerder of teamleider. Wat krijg jij ervoor terug? Een lekker salaris, super leuke collega’s, volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Bekijk snel de vacatures bij PostNL!

De leukste vacatures van PostNL vind je in Venlo🚀:
En hoe we dat weten? Nou, dat hebben we te danken aan jouw toffe nieuwe collega's. Zij hebben alle bedrijven bij Tempo-Team beoordeeld op onder andere werkplezier. En wat blijkt? PostNL in Venlo is als beste uit de test gekomen en is daarmee een echte #baanrader!

Alle vacatures bij PostNL! PostNL Venlo vacatures 

Arbeidsvoorwaarden PostNL

 • Een goed salaris tussen de €13,27 - €25,22.
 • Extra toeslagen van 20% tot 100% per uur.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
 • Flexibele werkuren, werk zo veel of zo weinig als je wilt!
 • Mogelijkheid om een fiets te leasen van de zaak.

Vacatures bij PostNL  Vacatures in je mail! 

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij PostNL: 

💪 Inhoud van jouw baan 
Alle pakketten komen niet zomaar naar de deur. Elke dag zorgen onze PostNL-helden ervoor dat jouw pakketjes op de juiste plek terechtkomen. In het magazijn van PostNL beginnen deze pakjes aan hun reis. Hier worden ze liefdevol gesorteerd en voorbereid voor hun reis naar jouw voordeur. Of je nu pakketten laadt, lost, sorteert of bezorgt, er is altijd een spannende rol voor je klaar. En het beste? Je wordt onderdeel van een internationaal team, waarbij je elke dag iets nieuws leert. Stap in en wordt een deel van het PostNL-avontuur! 

🙏 Goede werk-privé balans
Bij PostNL snappen we dat een fijne werk-privé balans de key is om elke dag te shinen. Daarom kies je eigen werktijden. Of je nu een parttimer of fulltimer bent, vroege vogel of nachtuil, we juichen je ritme toe. Een glimlach tijdens het werk is bij PostNL gewoon de norm. Of het nu gaat om een grapje met collega’s, het genot van uitgedeelde ijsjes op zonnige dagen, of een lunchpauze met een potje darts of tafelvoetbal. Het plezier is hier net zo deel van het werk als de postzegels op de brieven!

🎓 Groeien
Wist je dat PostNL altijd op zoek is naar mensen die hun grenzen willen verleggen? Er zijn voortdurend nieuwe functies beschikbaar, dus er is zeker een baan die perfect aansluit bij jouw ambitie om door te groeien! Sta je te popelen voor een volgende stap? Deel je enthousiasme met je leidinggevende! Samen kunnen jullie de weg uitstippelen naar de functie waar je oog op is gevallen.

Vacatures bij PostNL 

Rick Vervoordeldonk

Recruiter

Veelgestelde vragen over werken bij PostNL

 • Wat zijn de veel voorkomende vacatures bij PostNL?

  Logistiek medewerker 
  Jij zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar pakket(jes) de volgende dag in huis heeft. Er zijn verschillende taken binnen deze functie. Ben jij een puzzelaar? Dan kan jij aan de slag als sorteerder bij PostNL. Als sorteerder zorg jij ervoor dat alle pakketten in de juiste rolcontainers komen. Op zoek naar meer? Alle pakketten moeten in- en uitgeladen worden. Dit is de taak van de lader- losser. Heb jij liever de hulp van grote machines? Dan kan jij werken op de afdeling ‘opvoeren’. Hier zorg jij ervoor dat alle pakketten op de lopende band gelegd worden. De machine doet de rest! Keuzestress? Snappen we. Combineer alle functies! Elke dag een andere taak. Bekijk de logistiek medewerker vacatures bij PostNL en solliciteer!

  Pakketbezorger
  Op pad met je bus? 🚚 Lading gecheckt? 📦 Deuntjes op de achtergrond? 🎶 Word de held van de stad als PostNL pakketbezorger! Voor elke deur waar je aanklopt, breng je een stukje vreugde: van die langverwachte online bestelling tot het cadeau voor een speciale gelegenheid. Of het nu de nieuwste elektronica is voor die enthousiaste vrienden of een belangrijk document voor die dankbare familie, jij zorgt dat het aankomt. En ook al zit je solo achter het stuur, onthoud dat je deel uitmaakt van een groot PostNL-team. Samen lachen, samen uitdagingen aangaan en natuurlijk samen vieren. Spring achter het stuur van jouw nieuwe bus als pakketbezorger voor PostNL.  Geen ervaring? Wij zorgen dat je de weg vindt met een toptraining. Bekijk de pakketbezorger vacatures bij PostNL en solliciteer!

  Logistiek teamleider
  Droom je van een leidende rol in de logistieke wereld? Als logistiek teamleider bij PostNL stuur je een team van 50 tot 80 toppers aan. Dankzij jouw scherpe blik zorg jij ervoor dat iedere medewerker goed wordt opgeleid, begeleid en aangestuurd. En je staat er nooit alleen voor! Met de hulp van een andere teamleider en een assistent-teamleider aan je zijde, zorgen jullie samen voor een vlekkeloos verzendproces. Loopt iets niet zoals gepland? Jouw collega's springen bij waar nodig. Klinkt dit als de uitdaging waar je op zoek naar bent. Ontdek de Teamleider vacatures bij PostNL en soliciteer!

  Talent Ontwikkel Programma
  Start als teamleider en groei met het Talent Ontwikkel Programma door naar manager binnen het logistieke- en productieproces. In het programma leren we je alles over jouw vakgebied en helpen we je persoonlijke groei. Samen met je mede getalenteerde collega’s bouw je een hechte band waarin jullie niet alleen ervaringen delen, maar ook successen vieren. Ontdek het Talent Ontwikkel Programma en solliciteer!

  Manager sorteerproces
  Bij PostNL worden dagelijks miljoenen brieven en pakketten gesorteerd. Jij zorgt dat iedere werknemer optimaal en efficiënt zijn taak kan uitvoeren. Samen met de teamleiders zet jij de ene na de andere prestatie neer. Problemen? Jij hebt ze al getackeld voordat anderen ze opmerken. Wil je een frisse blik? Schakel dan jouw area manager in. Geïnteresseerd? Neem een kijkje bij de Manager Sorteerproces vacatures en solliciteer!

  Area manager 
  Bij PostNL draag je als area manager zowel financiële als operationele verantwoordelijkheid voor diverse locaties. Je waarborgt dat doelstellingen bereikt worden en dat jouw team dagelijks met een glimlach de deur uit gaat. Cijfers? Voor jou zijn het kansen. Met jouw scherpe analytische blik introduceer je steeds nieuwe optimalisaties, want er is altijd ruimte voor verbetering ;). Bekijk alle vacatures als Area Manager vacatures bij PostNL en solliciteer! 

 • Op welke locaties kan ik werken bij PostNL?

  De kans dat er bij jou om de hoek een PostNL sorteercentrum staat is heel groot. Werken bij PostNL in Amsterdam, Breda, Nieuwegein? Het maakt niet uit waar in Nederland jij wilt werken. PostNL heeft vacatures bij jou in de buurt. En dat is top! Geen files, uitvallende treinen en… je wekker staat ook iets later. Woon je toch iets verder weg? Geniet dan van de reiskostenvergoeding en de gratis parkeerplekken. Mooi meegenomen! Solliciteer op een van de vacatures bij PostNL! 

  Alle PostNL vacatures in Amsterdam
  Alle PostNL vacatures in Breda
  Alle PostNL vacatures in Den Bosch
  Alle PostNL vacatures in Nieuwegein
  Alle PostNL vacatures in Utrecht
  Alle PostNL vacatures in Tilburg
  Alle PostNL vacatures in Venlo

 • Wat verdien je bij PostNL?

  Jouw salaris bij PostNL ligt tussen de €13 en €26. Aan de hand van jouw functie, ervaring en leeftijd wordt jouw salaris bepaald.

 • Kan je bij PostNL parttime of fulltime werken?

  Wil je fulltime of parttime aan de slag bij PostNL? Jij bepaalt! Bij PostNL kies je zelf of je een volledige werkweek draait of gewoon parttime. Benieuwd hoe de vacatures eruit zien?

  Alle fulltime vacatures bij PostNL
  Alle parttime vacatures bij PostNL
  Alle bijbanen bij PostNL

 • Heb ik een diploma nodig om te werken bij PostNL?

  Of jij een diploma nodig hebt om te werken bij PostNL hangt af van je functie. Als logistiek medewerker of sorteerder kan jij namelijk gelijk aan de slag bij PostNL. 

  Werken als logistiek medewerker bij PostNL
  Werken als sorteerder bij PostNL

 • Heb ik een VOG nodig?

  Absoluut! Je schiet de kosten voor de VOG eerst voor. Zodra je begint met werken, krijg je die centjes weer terug. Zo geregeld!