Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Zoetermeer

Tempo-Team uitzendbureau Zoetermeer

De vestiging in Zoetermeer is centraal gelegen, dicht bij het stadshart. Na een bezoekje aan de vestiging nog even shoppen? Dat kan! Het rustige pand heeft een grote intake-ruimte waar wij de tijd nemen in jou echt verder te helpen. 

Werkplezier bij Tempo-Team Zoetermeer

Werkplezier is voor ons snel schakelen. Samen op zoek gaan naar de beste vacatures in de regio en korte lijntjes met opdrachtgevers en werkenden: dat maakt het voor ons leuk! 

Het is er gezellig, ontspannen en de koffie is er altijd warm. De vriendelijke collega’s nemen echt de tijd voor jou! Wel belangrijk: bel van tevoren even om een afspraak te maken. Dan kunnen we deze tijd ook echt voor jou reserveren. 

De vacatures bij Tempo-Team Zoetermeer

In Zoetermeer en omgeving hebben we veelal administratieve functies beschikbaar. Wijk je af van dat profiel? Geen probleem, we kunnen ook samen met jou op zoek naar de beste banen in de regio Zoetermeer

Contactgegevens en openingstijden

We zijn bereikbaar met het OV (een paar minuten van het station) maar ook met de auto! Gratis parkeren kan gewoon voor de deur. 

We zijn open tussen 8:30 en 17:30. We zijn te bereiken op e-mail: marktmidden@tempo-team.nl of telefonisch op 079-329 1201

Jacob Leendert van Rijweg 123

  • 079-3515951
  • 2713HZ Zoetermeer
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Vacatures in Zoetermeer