Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Alkmaar

Tempo-Team uitzendbureau Alkmaar

Hi, welkom bij Tempo Team Alkmaar! Wat leuk dat je onze pagina bezoekt! Wist je dat onze vestiging ook heel gemakkelijk te bezoeken is? Je vindt ons nabij het centrum van Alkmaar. We zijn gemakkelijk te bereiken met het ov, want onze vestiging zit vlakbij station Alkmaar (aan de kant van de bioscoop). Je auto parkeren kan op de Simsonstraat en dat kost maximaal €2,50 per dag.

Werkplezier bij Tempo-Team Alkmaar

Bij Tempo Team Alkmaar vinden wij plezier in je werk belangrijk. En plezier in je werk betekent een baan die bij je past! Hoe wij dat doen? Dagelijks besteden wij veel tijd aan het uitbreiden van onze kennis van de bedrijven in de buurt. En met jou voeren we een uitgebreid intakegesprek en luisteren we naar jouw wensen en behoeften, zodat we voor jou de juiste werkplek vinden. Wist je trouwens, dat wij naast flexibele banen ook in vaste banen bemiddelen? 

De vacatures bij Tempo-Team Alkmaar

In Alkmaar bemiddelen wij voornamelijk banen voor langere periode. Zoek je een flexibele baan naast je studie, kijk dan eens op de website van Tempo Team. Zoek je een baan voor langere periode, dan kun je goed bij ons terecht. Alaine en Marco helpen jou graag bij jouw zoektocht.

Je kunt in Alkmaar terecht voor een baan in de productie, bijvoorbeeld als inpakker of assemblagemedewerker,  in het magazijn, bijvoorbeeld als orderpicker of heftruckchauffeur, maar ook voor administratieve functies, zoals administratief of financieel medewerker. Natuurlijk bemiddelen wij ook in andere banen, bel ons daarom vooral om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Openingstijden en contactgegevens

Onze collega’s van de MKB afdeling kun je mailen: regionhn@tempo-team.nl of telefonisch bereiken: 072-5110511.

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30-17.00 uur. Langskomen mag ook, maar maak daar wel even een afspraak voor!

Pettemerstraat 14

  • 072-5110511
  • 1823CW Alkmaar
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Vacatures in Alkmaar