Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Middelburg

Tempo-Team uitzendbureau Middelburg

In het moderne kantoorpand aan Park Veldzigt zit het uitzendbureau Tempo-Team gevestigd. Wij zitten met meerdere bedrijven in een kantoorpand. Wanneer u binnenloopt kunt u met de lift naar de derde verdieping waar ons kantoor zich bevindt. Het kantoorpand in Middelburg heeft een goede ligging, net buiten het centrum. Het treinstation en busstation liggen op 5 minuten loop afstand van onze vestiging. Ook met de auto zijn wij zeer goed bereikbaar en hebben wij aan de achterzijde van het gebouw gratis parkeergelegenheid.

Werkplezier bij Tempo-Team Middelburg

Tempo-Team staat voor werkplezier, wij vinden goed samenwerken onder een gezellige sfeer dan ook zeer belangrijk. Wij willen iedere dag weer zorgen voor tevreden klanten en werkzoekende van een baan voorzien. Wij vinden het persoonlijk contact met de klanten en kandidaten belangrijk. Zo spreken wij de kandidaten graag in het echt en bezoeken wij regelmatig onze klanten op locatie om een goede indruk van het bedrijf te krijgen. Op deze manier kunnen wij onze klanten en kandidaten zo goed mogelijk voorzien van hun wensen. Wij zijn een jong en gemotiveerd team en staan altijd voor elkaar klaar.

De vacatures bij Tempo-Team Middelburg

Ons aanbod aan vacatures is erg breed. Zo hebben wij uiteenlopende vacatures van logistieke functies tot aan kantoorfuncties. Wil je snel aan de slag als schoonmaker, administratief medewerker of als logistiek manager? Heb jij een tussenjaar? Of ben je juist op zoek naar een vaste baan? Bij ons is het allemaal mogelijk! Wij bemiddelen dus niet alleen in tijdelijke functies maar ook in functies met zicht op een vast dienstverband. Daarnaast werken wij zowel met grote als kleine ondernemingen. Onze klanten zijn dus zeer divers en komen vooral uit de omgeving Zeeland.

Bel met Tempo-Team Middelburg

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.30 uur telefonisch bereikbaar op 0118-679030. Ben je in de buurt? Stap onze vestiging binnen en spreek een van onze intercedenten persoonlijk. Hopelijk tot snel!

Park Veldzigt 31

  • 0118-679030
  • 4336DR Middelburg
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Vacatures in Middelburg