Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Oss

Tempo-Team uitzendbureau Oss

Tempo-Team Oss is een kleine, knusse vestiging in een bedrijfspand met aan alle kanten een uitzicht! Het pand ligt tegen het industrie en snelweg aan, waardoor we razendsnel bij onze klanten kunnen zijn! De vestiging is goed bereikbaar, ruime aanbod aan gratis parkeerplekken. Met openbaar vervoer is het wat lastiger te bereiken. Je moet dan een eindje lopen. 

Werkplezier bij Tempo-Team Oss

Werkplezier betekent voor ons dat je iedere dag met een glimlach naar je werk gaat. Samen met je collega‚Äôs ervoor zorgen dat je er het beste van uithaalt. Tempo-Team Oss is een knusse vestiging waar je langs kunt komen om je motivatie toe te lichten. Doordat je lansgkomt maken we persoonlijk kennis en weten we wat voor werk je zoekt en wat jouw ambities zijn. Indien we niks voor je kunnen betekenen (komt zelden voor) dan geven we dit ook eerlijk aan. 

De vacatures bij Tempo-Team Oss

We hebben altijd wel productie/magazijn functies openstaan waarvoor we kandidaten zoeken. Kantoorfuncties (administratief, commercieel, financieel etc) kunnen we ook altijd mee aan de slag. Doordat we kandidaatgericht werken kunnen we altijd wel aan de slag met verschillende profielen. We kennen de markt in Oss goed en we weten welke profielen we bij welke bedrijven kunnen voorstellen. 

Wij zijn op maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 17:30 bereikbaar.

Singel 1940-1945 306

  • 0412-642555
  • 5348PV Oss
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!