Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Oss

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures in Oss

Singel 1940-1945 306

 • 0412-642555
 • 5348PV Oss
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Banen-zoektoch begonnen? Wij helpen je!

Waar wij goed in zijn? Banen zoeken en matchen! Sta jij op het punt om een baan te zoeken? Wij weten heel goed hoe spannend dat is. Waar te beginnen? Is de sfeer wel gezellig bij het bedrijf? Kun je rekenen op behulpzame collega's als het druk is? En die belangrijke vraag: hoe zit het met vakantiedagen? Zoveel vragen. Maar geluk zit in een kleine hoek! Wij staan voor je klaar. Of je nu online op zoek bent naar een baan of gezellig bij ons langskomt. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match voor jou.

Eenmaal een baan gevonden? ✅ Dan staat er een persoonlijke contactpersoon voor je klaar waar jij met al je vragen bij terecht kan. Bij Tempo-Team ben je in goede handen voor een loopbaan vol kansen!

Veelgestelde vragen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Tempo-Team Oss is een kleine, knusse vestiging in een bedrijfspand met aan alle kanten een uitzicht! Het pand ligt tegen het industrie en snelweg aan, waardoor we razendsnel bij onze klanten kunnen zijn! De vestiging is goed bereikbaar en er is een ruim aanbod aan gratis parkeerplekken. Winnennn! Ook met het ov is het goed te doen, maar dan moet je iets meer van wandelen houden!

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 0412-642555.

 • Welke vacatures kan ik vinden in Oss?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: productie, administratief, planner en voeding. 

  Alle vacatures in Oss

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Oss