Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Roermond

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Roermond

 

Buitenop 8

 • 0475-333649
 • 6041LA Roermond
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Baan gezocht? Wij helpen je!

Zo veel vragen wanneer je op zoek bent naar een baan! We weten hoe spannend het kan zijn. Is het wel gezellig? Helpen de collega's als je het even druk hebt? Hoeveel vakantiedagen krijg je? Gelukkig zijn wij er om jou te helpen! We kijken naar jouw skills en naar wat je leuk vind. Zo vinden we een baan die écht bij jou past!

Baan? ✅ Ook dan kan je bij ons terecht. Jij krijgt namelijk een contactpersoon. Deze persoon helpt jou met doorgroeien en al je andere vragen. 

Meestgestelde vragen over uitzendbureau Tempo-Team Roermond

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Onze vestiging ligt op steenworp afstand van Designer Outlet Roermond én op ongeveer 500 meter van de binnenstad vandaan. We zijn gevestigd in een modern bedrijfspand waar ons team jou met een warm welkom ontvangt. Parkeren kan bij de vestiging. 

 • Kan ik zomaar langskomen?

  Tussen 8.30 en 17.30 uur is er altijd iemand aanwezig. Ben je van plan om langs te komen? Bel ons dan even voor de zekerheid, dan staan wij  altijd voor je klaar. Af en toe zijn we namelijk buiten de deur om de leukste vacatures voor jou binnen te halen!

 • Welke vacatures zijn er in Roermond?

  Ons team staat voor je klaar als je op zoek bent naar bijvoorbeeld logistiek-, inpak- of productiewerk. Maar ook voor banen in de administratie ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben diverse vacatures en hebben veel contact met bedrijven in de regio Roermond. Wil jij deze week nog starten? Geen punt! Wij fixen het voor je. Ook voor tijdelijke banen zijn wij er voor je. We zien je graag snel, topper!

 • Ik heb een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Roermond