Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Enschede

Tempo-Team vestiging Enschede

In het mooie Enschede vind je de Tempo-Team vestiging op loopafstand van het Centraal Station. Wij zitten op een toplocatie voor je klaar om je te helpen! Vanuit onze vestiging in het centrum zijn wij binnen no-time bij onze klanten en is het contact snel gelegd. Je kunt ons makkelijk bereiken met het OV en met de auto. Kom je met de auto? Let wel op dat het betaald parkeren is. We zijn open van ma t/m vrij  van 8:30 tot 17:30 uur.    

Werkplezier bij Tempo-Team Enschede

Tempo Team staat voor werkplezier! Dat jij plezier hebt in je werk, dat is voor ons het belangrijkst! Daarom zoeken wij graag met jou mee naar die ene baan die perfect bij jou past! We hebben het lef en de expertise je daarbij uit te dagen. Uit oprechte interesse. Wij kunnen dit, doordat we dichtbij staan en altijd die stap méér voor je doen: een felicitatie op je verjaardag bijvoorbeeld om maar iets te noemen ;) De koffie stiet kloar hier in Enschede!  

De vacatures bij Tempo-Team Enschede

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde productie- en logistieke medewerkers! Ook hebben wij voldoende werk bij meerdere pakket sorteerbedrijven. Ben je op zoek naar een baan in de administratie of wil jij een commerciële job? Loop dan eens binnen. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden! 

Kom gezellig langs voor een kop koffie! Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Ook helpen wij je graag met zoeken van jouw droombaan.

Topwerkgevers

Openingstijden en contactgegevens

Je kunt ons makkelijk bereiken met het OV en met de auto. Kom je met de auto? Let wel op dat het betaald parkeren is. 

We zijn open van ma t/m vrij  van 8:30 tot 17:30 uur. 

Contactgegevens recruitment

Telefoon/Whatsapp: 038-4261999
E-mail: recruitment.noordoost@tempo-team.nl

Hoedemakerplein 2

 • 053-4315884
 • 7511JP Enschede
 • maandag
  8:30 - 17:30
  dinsdag
  8:30 - 17:30
  woensdag
  8:30 - 17:30
  donderdag
  8:30 - 17:30
  vrijdag
  8:30 - 17:30
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Vacatures in Enschede