Oranjesingel 76

 • 024-3600880
 • 6511NZ Nijmegen
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Tempo-Team Nijmegen: staat voor je klaar! 

Yes, we zijn een uitzendbureau. Dat betekent: wij helpen je met het vinden van een nieuwe baan! Maakt de zoektocht makkelijker. Je kunt ons bellen, mailen, whatsappen of ouderwets langskomen. Ps. Alleen bij de laatste optie zit een drankje. 

We kijken samen welke baan er bij jou past. Gevonden? Dan kan jij direct solliciteren. En sta niet raar te kijken als jouw eerste werkdag precies over een week is! 

 • Zijn jullie makkelijk te bereiken?

  Je kunt ons bereiken met de auto, fiets, ov, noem maar op! Er zijn een x aantal parkeerplaatsen voor ons gereserveerd en het is 10 minuten lopen vanaf het centraal station. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend, van 08:30 t/m 17:30.  Ons telefoonnummer is 0243600880 en wij bevinden ons op de derde etage van het pand aan de Oranjesingel 76. 

 • Kan ik gewoon langskomen?

  Zeker! Bel alleen wel van tevoren even. Dan zorgen wij voor iets lekkers. 

  Bel ons:  0243600880

 • Kunnen jullie mij helpen aan een nieuwe baan?

  Zeker! Dat is namelijk onze baan. We kijken samen naar een plek waar jij je thuisvoelt. Bespreek dus ook zeker wat jou de grootste glimlach geeft tijdens het werken. Of geef jouw ambities aan.

 • Welke vacatures zijn er in Nijmegen?

  Eigenlijk van alles wat. De zorg, in de horeca, techniek en marketing. Voor jouw talent is een vacature.

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Yeah! Wat goed! Jij hebt de eerste overwinning binnen. Jij kunt het beste zo snel mogelijk op de grote gele sollicitatie knop drukken. Deze vind je bij de vacature. Wat er dan gebeurt? Jouw sollicitatie komt regelrecht bij de expert van jouw vacature terecht. Houd vanaf nu je telefoon goed in de gaten. Want waarschijnlijk wordt jij vandaag of morgen gebeld!