Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Nijmegen Oranjesingel

Tempo-Team uitzendbureau Nijmegen Oranjesingel

Onlangs is het Tempo-team verhuist naar het centrum van de mooiste stad van Nederland. Dit bruisende deel van van Nijmegen is een schitterende plek vol met heerlijke lunchgelegenheden. Wij bevinden ons in een mooi en modern kantoorpand op de derde etage. Aansluitend een dakterras, met een mooi uitzicht over de skyline van Nimma! Kom je even langs om te kijken of we iets voor je hebben? Of heb je een vraag over een bepaalde vacature? De deur staat altijd open!

Werkplezier bij Tempo-Team Nijmegen Oranjesingel

Plezier in het werken is natuurlijk ook voor ons een pré. Wij vinden het belangrijk dat om zelf plezier te hebben tijdens het werk, zodat we dat kunnen meegeven aan onze klanten en kandidaten. Wij proberen dit te bereiken door transparante communicatie, om saamhorigheid en een eenheid te creëren. Veel overleg en altijd de neuzen dezelfde kant op! Deze methode proberen we ook tijdens ons werk toe te passen. Wij willen dat alle partijen gelukkig zijn en gezamenlijk door één deur kunnen. Dit wordt gerealiseerd  door eerlijkheid, empathie en door realistisch te zijn. 

De vacatures bij Tempo-Team Nijmegen Oranjesingel

Wij kunnen momenteel alle toppers wel gebruiken!! Als iemand zin heeft om aan de slag te gaan, dan gaan wij aan de slag voor diegene en stoppen we niet totdat we een perfecte match hebben gerealiseerd . Dus heb je er zin in? Mail, bel of loop lekker bij ons naar binnen. 

Een relaxte sfeer waar niks verkeerd is. Eerlijkheid is iets wat erg wordt gewaardeerd en typerend is voor de cultuur van deze vestiging.  De deur staat altijd open en koffie staat altijd klaar. Wij zullen geen dingen niet beter laten lijken dan dat het is. Deze vestiging zegt waar het op staat en dat resulteert in een prettige samenwerking. 

Openingstijden en contactgegevens

Je kunt ons bereiken met de auto, fiets, ov, noem maar op! Er zijn een x aantal parkeerplaatsen voor ons gereserveerd en het is 10 minuten lopen vanaf het centraal station. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend, van 08:30 t/m 17:30.  Ons telefoonnummer is 0243600880 en wij bevinden ons op de derde etage van het pand aan de Oranjesingel 76. 

Oranjesingel 76

  • 024-3600880
  • 6511NZ Nijmegen
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!