Herman Kuijkstraat 76

 • 0345-575520
 • 4191AL Geldermalsen
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Druk op zoek naar een baan? Tempo-Team helpt je!

Op zoek naar een nieuwe baan? Best wel spannend. Maar wij staan klaar om jou te helpen! Sterker nog, de kans is groot dat we al een aantal interessante opties voor je hebben liggen. Met ons uitgebreide netwerk van werkgevers in Den Haag kunnen we je snel introduceren. We helpen je bij het solliciteren zodat je snel aan de slag kunt. Lekker toch!

Bij Tempo-Team staat werkplezier voorop. Daarom blijven we ook tijdens je loopbaan met je in contact om ervoor te zorgen dat je nog steeds op de juiste plek zit. Of je nu wilt doorgroeien of toe bent aan iets nieuws. Wij zijn er voor je! Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

Veelgestelde vragen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Tempo-Team is het enige uitzendbureau in hartje Geldermalsen! Kom je met het ov? Neem dan bus 262 of 261. Dan is het nog maar een klein stukje lopen! Kom je liever met de auto? Ook goed! Dan kan je de auto gewoon in de buurt parkeren.

   

 • Kan ik gewoon langskomen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 📞 0345-575520

   

 • Welke vacatures kan ik vinden in Geldermalsen?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: logistiek, productie en ook veel uiteenlopende kantoorfuncties.

  Alle vacatures in Geldermalsen

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in Geldermalsen