Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Geldermalsen

Tempo-Team uitzendbureau Geldermalsen

Tempo-Team is het enige uitzendbureau in hartje Geldermalsen! Loop het trappetje af en kom gewoon naar binnen. De deur staat altijd voor iedereen open.

Werkplezier bij Tempo-Team Geldermalsen

Op de vestiging in Geldermalsen staat werkplezier centraal. Niet alleen bij onze eigen medewerkers van Tempo-Team, maar ook samen met de flexkracht. Wij dagen je graag uit voor een potje tafeltennis of kom gezellig een borrel drinken op vrijdagmiddag om de week af te sluiten. 

Een baan die bij je past is, natuurlijk ook werkplezier! Caina, Fleur en Zsuzsika staan voor je klaar om voor jou die droombaan te vinden! Zij hebben veel kennis van de lokale arbeidsmarkt  en hebben veel contact met diverse (grote!) bedrijven in de regio

De vacatures bij Tempo-Team Geldermalsen

Tempo-Team Geldermalsen heeft een breed aanbod van werk. Vacatures in de logistiek, productie of bijvoorbeeld ook veel uiteenlopende kantoorfuncties. Het kan niet op! Voor ons is het nog belangrijker om te weten wat jouw ideale baan is. Vertel het ons en wij gaan direct voor jou aan de slag! Vast, tijdelijk of oproep? Niets is te gek!

Voor Caina, Fleur en Zsuzsika is het belangrijk dat ze jou persoonlijk kennen en zien je dan ook altijd graag op de vestiging! Wie ben je? Wat zoek je?; slechts 2 voorbeelden van een uitgebreid gesprek dat ze met je voeren.  Natuurlijk met een verse kop koffie of thee erbij!

Contactgegevens en openingstijden

Onze vestiging is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. Je kan ons bereiken op 0345 - 575520. 

Je kan makkelijk kosteloos parkeren in de buurt!

Topwerkgevers

Voor Albert Heijn zoeken we altijd (transport) planners en administratief medewerkers. Liever werken in de logistiek? Dan is Plieger één van de mogelijkheden. Ook bij Libbey in Leerdam hebben wij regelmatig leuke vacatures!

 

Herman Kuijkstraat 76

  • 0345-575520
  • 4191AL Geldermalsen
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Vacatures in Geldermalsen