Transportmedewerker vacatures

Heb jij efficiëntie hoog in het vaandel staan en heb je altijd al in de transportwereld willen werken? De transportwereld biedt volop kansen, dus dit is het moment om aan de slag te gaan. Bij onze verschillende opdrachtgevers kun je bijvoorbeeld werken als transportmedewerker of vrachtwagenchauffeur.

Binnen deze functies kun jij je onder andere ontwikkelen op het gebied van doorzettingsvermogen, nauwkeurig werken en behendigheid. Bovendien word je elke dag beter op het gebied van efficiënt en planmatig werken.

Altijd al als transportmedewerker willen werken? Maar heb je (nog) niet de juiste papieren op zak? Geen zorgen! Wij hebben voor iedereen een passend Werk & Leer traject. Bekijk de opleidingen in de transport » 

Werken als transportmedewerker

Transport is het efficiënt en effectief laten verlopen van uitgaande of inkomende goederenstromen en bijbehorend retourtransport. Werkzaamheden die hierbij horen zijn bijvoorbeeld toezicht houden bij het laden en lossen, goederen goed en veilig in- of uitladen, goederen vervoeren of papieren controleren die nodig zijn om de goederen af te kunnen leveren en te mogen vervoeren. Als transportmedewerker werk je meestal alleen, maar het kan ook voorkomen dat jij contact hebt met klanten van de opdrachtgever.

Waarom transportmedewerker worden?

Bij Tempo-Team is het mogelijk om verschillende opleidingen of trainingen te volgen. Bijvoorbeeld een opleiding tot chauffeur of het behalen van een VCA certificaat. Bovendien is het een afwisselende baan, omdat transportmedewerkers meestal in ploegen werken en vaak onderweg zijn naar verschillende klanten. Jij leert in alle gevallen efficiënt te werken en wordt zo een echte expert in plannen. Tot slot leer jij in deze functie de goederenstroom zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Uitdaging genoeg dus!   

Waar ben jij goed in?

Als transportmedewerker is het van belang dat jij een verantwoordelijkheid kunt dragen en kunt anticiperen, omdat alle goederen op de juiste manier verwerkt en vervoerd moeten worden. Ook vind jij het niet erg om vaak van huis te zijn.

Goede arbeidsvoorwaarden als transportmedewerker

Tempo-Team staat voor goed werkgeverschap. Daarom bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo is het mogelijk om, afhankelijk van waar je komt te werken, via Tempo-Team gratis opleidingen en trainingen te volgen. De arbeidsvoorwaarden op een rij:

  • Opleidingen/trainingen op maat
  • 24 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • Pensioenopbouw
  • Recht op een collectieve ziektekostenverzekering

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.