Werken bij Lekkerland

💼 Kans op een vast contract | 🚉 Reiskostenvergoeding  | 💸 startsalaris van €13,81 l
📍 MeppelWaddinxveen, Son en Breugel

Welkom in de wondere wereld van Lekkerland! Het magazijn staat hier vol heerlijke lekkernijen! Van winegums tot pizza, van koekjes tot chips, alles wat je hartje begeert! Klinkt hemels, toch? 😉 Gelukkig hoef je niet naar de hemel te reizen, want Lekkerland heeft niet één, niet twee, maar drie lekkere locaties: Meppel, Waddinxveen en Son en Breugel. Bekijk hieronder de vacatures bij jou in de buurt en solliciteer!

Alle vacatures bij Lekkerland

Arbeidsvoorwaarden Lekkerland

 • Een startsalaris van €13,81 per uur. 

 • Met toelsagen kan je salris oplopen tot wel €15,00 per uur

 • 8,33% vakantietoeslag. 

 • Heel veel kans op een vast contract! 🎉

 • Reiskostenvergoeding. 

 • Mogelijkheid om opgeleid te worden tot reachtruckchauffeur of teamleider 

Alle Lekkerland vacatures   Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij Lekkerland

💪 Inhoud van jouw baan  
Deze baan draait om het verzamelen van producten in kleine supermarkten, kiosken en benzinestations met behulp van het voicepick-systeem. Je neemt bestellingen op en bereidt ze voor verzending voor. Daarbij zijn er verschillende afdelingen waar je kunt werken, waardoor het werk altijd gevarieerd is.

🙏 Goede werk-privé balans
Bij Lekkerland streven we ernaar om de perfecte balans tussen werk en privé te bieden. Dit is dan ook de reden dat we werken met vaste roosters. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Daarbij werk je in de ochtenddiensten, waardoor je  's middags en 's avonds tijd hebt voor jezelf. Over vastigheid gesproken, bij Lekkerland maak jij super-veel kans op een vast contract! Alleen op de locatie in Waddinxveen zijn er in 2023 al 26 mensen op contract genomen 🤩. Ook zijn we er trots op om full-time posities aan te bieden, zodat je altijd financiële zekerheid hebt. Dat is nog eens lekker thuiskomen. 

🎓 Groeien 
Lekkerland streeft ernaar dat je blijft ontwikkelen. Zo kun doorgroeien tot reachtruckchauffeur. Heb je leidinggevende ambities? Dan kan je doorgroeien tot bijvoorbeeld teamleider. Daarnaast biedt Lekkerland in samenwerking met Tempo-Team ook tal van opleidingen aan. Een voorbeeld hiervan is het "Logistiek" groeipad, dat zowel als verdieping in je huidige rol kan dienen of als voorbereiding op een eventuele MBO-opleiding. 

Alle vacatures bij Lekkerland

Vragen over werken bij Lekkerland? Neem contact op!

Veelgestelde vragen over werken bij Lekkerland

 • Kan ik een vast contract krijgen als ik werk bij Lekkerland?

  Bij Lekkerland bestaat er altijd de mogelijkheid om een vast contract te bemachtigen! Dat stimuleren ze juist, dus doe je goed je best dan bieden ze je graag meer vastigheid door middel van een vast contract. Zo zijn er alleen op op de locatie in Waddinxveen in 2023 al 26 mensen op contract genomen. Dat is mooi hè! 

 • Parttime/fulltime vacatures bij Lekkerland

  Bij Lekkerland bieden we momenteel alleen fulltime banen aan. Zo heb je altijd financiële zekerheid.

  De werkdagen zijn meestal van maandag tot en met vrijdag, met af en toe de mogelijkheid om op zaterdag te werken. Ook is het zo nu en dan mogelijk om  vier dagen te werken in plaats van vijf. Extra lang weekend dus;).

  Alle fulltime vacatures

 • Wat zijn de werktijden bij Lekkerland?

  Bij Lekkerland ben je verzekerd van ochtend shifts. Dit betekent dat je doorgaans tussen 09:00 uur en 10:00 uur begint en rond 17:00 uur en 18:00 uur klaar bent. ⏲️
  De avond is dus helemaal voor jou!

 • Wat zijn de veel voorkomende vacatures bij Lekkerland?

  Bij Lekkerland staan er altijd 2 functies open. We nemen je hieronder mee in de functies:

  Orderpicker
  Als orderpicker bij Lekkerland ga jij aan de slag met verschillende picksystemen (voicepicking of pick to light) om de bestellingen van klanten als Shell, Albert Heijn, Jamin en Bakker Bart te verzamelen en klaar te maken voor verzending. Geen kleine bestellingen dus! En omdat het assortiment van deze klanten zo divers is, zijn er ook verschillende afdelingen waarop jij aan de slag kunt. Wat dacht je van: vers, zoetwaren, diepvries of tabak? 

  Magazijnmedewerker
  Als magazijnmedewerker bij Lekkerland ben jij een echte allrounder! En zoals het een echte allrounder betaamd ga jij aan de slag op verschillende afdelingen. Hierdoor werk je met een enorm assortiment aan producten: van chocoladerepen en koekjes tot shag en sigaretten. Je verzamelt de orders en maakt ze verzendklaar. Afhankelijk van de afdeling werk je met een voicepicksysteem en container, een pompwagen of een hypermodern pick to light systeem. Hoppaa!

 • Wat verdien ik bij Lekkerland?

  Bij Lekkerland verdien je een startsalaris van €13,81 per uur. Met alle toeslagen kan het salaris oplopen tot €15,00 per uur.💸 Dat klinkt niet gek toch?