Werken bij Martens

💸Min. €12 per uur | 🏎️ Reiskostenvergoeding | ⏰ Alleen dagdiensten| 📍 Oosterhout NB

Bij Martens kan jij als orderpicker, heftruckchauffeur of reachtruckchauffeur altijd aan de slag. DE groothandel voor moertjes, bouten en PVC-buizen. Jij zorgt ervoor dat alle bouwmarkten gevuld blijven. Wil jij lekker in de avonden vrij zijn en werken in een gezellig team? Check de video! En solliciteer online binnen 3 min! 
Alle vacatures bij Martens

Arbeidsvoorwaarden bij Martens

 • Een mooi salaris! Zo verdien je hier als startsalaris al €12
 • Reiskosten vergoeding;
 • Kans op een vast contract;
 • Dagdiensten;
 • Volop doorgroeimogelijkheden! 

Alle vacatures bij Martens Vacatures in je mail!

Ga direct naar: 

Waarom werken bij Martens 

⚖️Balans: Alleen dagdiensten

Werk, werk, werk. Zo werkt het niet. Een belangrijk onderdeel is dat jij een goede werk-privébalans hebt. Bij Martens zorgen ze er daarom voor dat jij alle avonden lekker thuis bent. Geen werk. Jij werkt alleen overdag. Zo laadt jij weer helemaal op en start jij energieker de dag. Nog een moment voor jou! De weekenden. Dan is Martens ook gesloten. Dus ook dan... heb jij heerlijk vrije tijd. 

💪 Inhoud: Makkelijk door nieuwe snufjes!

Oke, even eerlijk. Het is soms even doorpakken. Maar bij Martens laten ze je geen onnodige taken uitvoeren. Minuten zoeken naar een product in het magazijn? Nee! Daar hebben ze tegenwoordig allemaal robotjes voor. Die helpen jou. Zo hoef jij je alleen maar bezig te houden met dat waar jij goed in bent. Efficiënt! Martens is een familiebedrijf. En dat voel je. Je bent welkom. En de sfeer houden ze erin door een heerlijk muziekje. 

🚀 Groei: Vertel jouw dromen! 

Ondanks dat Martens een familiebedrijf is, kan jij lekker doorgroeien. Zo houden ze van aanpakkers, talenten en ambitie. Spreek deze ook zeker uit tijdens je sollicitatiegesprek of bij jouw leidinggevende. Zo kunnen jullie samen kijken welke ervaringen, opleidingen of trainingen jij kunt meenemen! 

Vacatures bij Martens

Stel al jouw vragen!

Rik Millenaar en Michael de Vries

Intercedenten

Alles wat je moet weten over werken bij Martens Kunststoffen

 • Welke functies zijn er bij Martens?

  Bij Martens is er altijd ruimte voor jou. Zo zijn ze vaak op zoek naar orderpickers, hef- en reachtruckchauffeurs! Benieuwd wat je precies gaat doen? Laat ons het je kort vertellen.

  Orderpicker

  Als orderpicker ga jij aan de slag in het magazijn bij Martens. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de bouwmarkten in Nederland weer voldoende spullen in de schappen hebben liggen. Leuk toch?! Tijdens je werk sla jij de spijker op z’n kop door de juiste producten bij elkaar te brengen. Denk hierbij aan golfplaten, regentonnen, PVC-buizen en andere vette bouwmaterialen. Het orderpicken gaat op een aantal afdelingen met een voicepicking systeem. Oftewel: orderpicken met je handen vrij! Hoe vet is dat? Naast het orderpicken zal je ook spierballen kweken. Je helpt namelijk bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Scheelt je weer een abonnement op de sportschool ;).

  Heftruckchauffeur 

  Als heftruckchauffeur ga je werken bij de goederenontvangst. Jij bent met name verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Soms is dit echt passen en meten. Lekker uitdagend dus! En vind jij het heerlijk om in de buitenlucht te werken? Dan is deze baan perfect! Het laden en lossen is immers lekker buiten! Fijn die verfrissing, toch?

  Reachtruckchauffeur 

  Ook als reachtruckchauffeur ga je aan de slag bij de goederenontvangst. Wanneer jouw collega’s op de heftruck de vracht uit de vrachtwagens hebben klaargezet, is het jouw tijd om te shinen op de reachtruck! Jij bent namelijk degene die ervoor zorgt dat alle producten in de juiste stellingen worden geplaatst. Wanneer er een stelling leeg is, vul jij deze weer aan. Van kleine producten tot hele pallets vol. Voor jou is geen stelling te hoog. Want met de reachtruck kun jij overal makkelijk bij!

  Check alle vacatures bij Martens

 • Kan je fulltime of parttime werken bij Martens?

  Bij Martens zijn ze op zoek naar fulltimers. Of dat 32 of 40 uur wordt? Dat is aan jou! Verder ben je in het weekend lekker vrij en zijn het vooral dagdiensten die je draait. Zo heb je in de avond alle tijd om leuke dingen te doen!

 • In welke regio kan ik bij Martens werken?

  Werken bij Martens in Oosterhout

  Martens zorgt voor alle (kunststof) materialen voor de bouwmarkten en daar hoort natuurlijk ook een grote vestiging bij. Je vindt Martens net boven Breda, in Oosterhout. 

  Omdat de diensten soms vroeg kunnen beginnen, kan het was lastiger zijn om met het OV te komen. Maar met de auto, scooter, fiets of step is het top te bereiken. En woon je verder dan 5 km van Martens? Dan krijg je ook een reiskostenvergoeding! Ideaal toch? Bekijk nu alle vacatures bij Martens in Oosterhout en solliciteer vandaag nog! 

 • Wat verdien je bij Martens?

  Bij Martens verdien je minimaal 12 euro per uur. Maar jouw salaris wordt definitief berekend nadat jij gesolliciteerd hebt. Jouw salaris hangt namelijk af van leeftijd, ervaring en functie.