Werken bij Sabic

💰 Salaris van minimaal €2.981 bruto per maand  l 💪Doorgroeimogelijkheden  | 🌳 Werken bij een duurzaam bedrijf l 📍 Nederland

De olie raakt op, er zit plastic in de oceaan en de aarde wordt warm. Bekend probleem, toch? De media staat er vol mee. Hoe zorg je er dan nog voor dat we verantwoord omgaan met onze grondstoffen en ons milieu? Gelukkig weten de laboranten van Sabic het antwoord. Zij maken voor elke klant een speciale formule voor duurzame kunststof korrels. Die vind jij vervolgens recht voor je neus terug in je mobiele telefoon of beeldscherm. Niet alleen voor de klant maar ook voor de eigen medewerker gaan ze voor duurzaamheid bij Sabic! Omscholen tot jouw droomfunctie bij Sabic? Zij helpen je! En graag een baan voor een langere periode? Ook dat kan. Wil je werken bij Sabic? Check snel de vacatures.

Vacatures Sabic 

Arbeidsvoorwaarden Sabic

 • Een salaris van minimaal €2.981 bruto per maand! Ka-ching!
 • Toeslagen 💸
 • Reiskostenvergoeding en vakantiegeld.
 • Een 13e maand
 • Een fijne baan voor langere tijd of voor vast.
 • Talloze trainingen en scholingen van Sabic.

Vacatures Sabic Vacatures in je mail

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij Sabic

Werken bij Sabic betekent inhoudelijk een mooie baan, een goede werk-privé balans en volop leren en groeien wanneer jij wil! Lees er snel meer over. 

💪Inhoud van de baan
Samen met al je collega’s zorg jij voor de productie van kunststof korrels en platen die worden ingezet voor het maken van nieuwe auto bumpers tot speelgoed. Laboranten maken het zo duurzaam mogelijk en jij draagt jouw steentje bij aan het ontwikkelen van al deze producten en zorgt voor blije gezichten bij de klanten!

🙏Balans
Sabic. Bekend als de grootste én gezelligste werkgever van Bergen op Zoom! Maar ook de andere locaties zijn beregezellig, hoor! Reden voor een feestje is er bij Sabic altijd. Daarom zijn er vaak borrels en brengt de Sabic Sint jou elk jaar een klein presentje. 

🎓Groei
Als jij jezelf graag wil blijven ontwikkelen dan zit je bij Sabic goed. Een leuke cursus of training volgen voor je eigen ontwikkeling? Genoeg mogelijkheden! Zo kan jij werken naar die droombaan waar je voor wil gaan. 

Vacatures Sabic

Veelgestelde vragen over werken bij Sabic

 • Wat is het salaris bij Sabic?

  Het startsalaris bij Sabic is vanaf €2.981,- bruto per maand exclusief toeslagen. Dit is afhankelijk van je opleiding, je werkervaring en de functie waarin je gaat werken. 

 • Wat zijn veelvoorkomende vacatures bij Sabic?

  Hah, zie je wel. Als je tot hier bent gekomen ben jij al overtuigd van Sabic, geef maar toe. Jij hoeft alleen nog maar de juiste vacature te kiezen en te solliciteren. Wees er snel bij, ze vliegen als warme broodjes over de toonbank!

  Mechanisch operator

  “Niemand gewond, iedereen gezond, niet in het water, de lucht of de grond.” Dat is hoe het hoort te zijn! Knoop maar vast in je oren, deze mantra is bij Sabic in Bergen op Zoom Raamsdonksveer en Geleen leidend. Alleen zo kun jij er als operator voor zorgen dat alle machines blijven draaien. 

  Administratief medewerker

  Als jij nu de indruk hebt dat je saaie mailtjes gaat beantwoorden, heb jij het mooi mis! Als administratief assistent ga jij aan de slag op één van de afdelingen binnen Sabic. Health, safety and security bijvoorbeeld. En dat zijn belangrijke zaken! Ook hier is Engels dagelijkse kost voor jou.

  Customer service medewerker

  In Geleen en Sittard is Engels de voertaal. Dat is toch wat makkelijker bij een Arabisch bedrijf, toch? Als jij vroeger op school alleen maar tienen haalde voor Engels dan heb jij bij deze je roeping gevonden. Als customer service medewerker bij Sabic spreek jij klanten van over de hele wereld. In English, of course!

  Lab technician

  Monsters, dat is waar het allemaal om draait. Alleen dan niet die van onder je bed, maar die je afneemt in een laboratorium. Als lab technician bij Sabic test jij de kunststoffen op verschillende aspecten. Lekker breken en spelen met kleurverschillen hoort daar ook bij. Kom proefjes doen als laborant bij Sabic en solliciteer gelijk!

  Managementassistent

  Je weet wat ze zeggen, hé? Je kunt niet overal goed in zijn. Gelukkig ben jij een ster in plannen en organiseren en kun jij de managers daarin mooi aanvullen. Jij werkt als managementondersteuner niet op een specifieke afdeling. Jij assisteert wel specifieke managers of werkt mee aan projecten. Er zit niks anders op dan solliciteren, toch?

 • Kan je parttime of fulltime werken bij Sabic?

  Lekker veel uren en lekker veel salaris! Dat is bij alle locaties van Sabic gegarandeerd. Jij werkt dus lekker fulltime. Soms komt het voor dat Sabic vacatures heeft voor parttimers. Ben je daar naar op zoek? Wat doe je hier dan nog? ;-) Scroll naar de sollicitatieknop voordat ze weg zijn. Vis je er net naast? Maak dan een vacature alert aan. Zo ben jij er de volgende keer als eerst bij. De techneuten en operators van Sabic in Bergen op Zoom en Raamsdonksveer werken in ploegendienst. Hoor jij daarbij? Dan scoor jij door de ploegentoeslag nóg meer salaris.

   

 • Heb je een diploma nodig om bij Sabic te werken?

  Voor de administratieve, customer service en operator functies heb je geen diploma nodig. Wel vragen ze bij Sabic minimaal een MBO werk en denk niveau. Voor de andere functies is het belangrijk dat je in het bezit bent van een VCA certificaat. Veiligheid voorop!

   

 • Werken bij Sabic in de regio

  Ben jij ooit al op zo’n ‘chemical plant’ geweest? Misschien wel! Tijdens de jaarlijkse open dag voor omwonenden. Zo niet, google dan even een plaatje. Je nieuwe werkomgeving is namelijk best imposant! Om daar te komen moet je of dichtbij wonen of een eigen auto hebben. De buschauffeur kan jou niet op tijd brengen voor de ploegen. En werk jij op het hoofdkantoor in Sittard? Bofkont! Daar heb jij een kolossaal kantoor met lekker veel vrije ruimte om je hersens te laten kraken. Hier stopt de buschauffeur wel voor de deur. Dus, waar wacht je nog op? Je weet wat je moet doen. De vacatures bij Sabic staan bovenaan.

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.