Werknemer/opleiding carriere

Werk én leer via Tempo-Team

Werken is één, leren is twee. Bij Tempo-Team heb je alle kansen om je verder te ontwikkelen. Zo blijft het werken leuk en kom je telkens voor een nieuwe uitdaging te staan. Ook krijg je wellicht een salarisverhoging. Aan de studie dus! (P.S. Je krijgt geen huiswerk mee)

Wie leiden we op?

Of je nu in de logistieke branche of in de zorg zit, we hebben altijd een passend werk en leertraject voor je. Zit je nu niet helemaal op je plek of merk je dat er weinig banen zijn in jouw sector? Met onze omscholing is het mogelijk om van magazijnmedewerker naar medewerker in de zorg te gaan!

Hoe? Via ons ga je 32 uur per week aan het werk én volg je een opleiding. Een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) heet dat. Die overige acht uur van de werkweek krijg je op de werkvloer les van een vakspecialist. Top toch? Moet jij eens opletten hoe snel je vooruit gaat!

Meer over de opleidingen van Tempo-Team Werk en leren

Honderd online trainingen

Dat is trouwens niet het enige. Als jij liever wat vaker thuis bent, kan je bij Tempo-Team GRATIS online trainingen volgen via GoodHabitz. We hebben zo’n honderd cursussen voor je klaarstaan. BAM!

Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit: Excel, Leidinggeven, Notuleren, Gewoon goed Nederlands, Solliciteren met lef en Bedrijfshulpverlening. Met deze trainingen bepaal je zelf wat je wilt leren, hoe je wilt leren en wanneer. Chill! Dus ook met een zak chips op de bank.

En het mooiste van alles? Iedereen met een Tempo-Team account komt in aanmerking om online cursussen op GoodHabitz te volgen. Je hoeft dus niet per se een baan te hebben om een cursus te volgen. Met een online cursus zorg je dat je helemaal klaar bent voordat je start met je nieuwe baan of kun je de kennis uit de cursus gebruiken tijdens je sollicitaties.

Via Mijn Tempo-Team kun je je hiervoor kosteloos aanmelden. Na aanmelding ontvang je binnen twee werkdagen per e-mail de activatielink. Daarna kun je direct starten met de gekozen e-training!

Aanmelden voor online trainingen via Mijn Tempo-Team

Vul je profiel aan

Meer kans op een baan als je profiel up-to-date is.