Werk én leer via Tempo-Team

Werken is één, leren is twee. Bij Tempo-Team heb je alle kansen om je verder te ontwikkelen. Zo blijft het werken leuk en kom je telkens voor een nieuwe uitdaging te staan. Ook krijg je wellicht een salarisverhoging. Aan de studie dus! (P.S. Je krijgt geen huiswerk mee).

Wie leiden we op?

Nou. Eigenlijk iedereen! Of je nu in de logistieke branche werkt of als zorgmedewerker, we hebben altijd een passend werk & leertraject voor je. Zit je nu niet helemaal op je plek of merk je dat er weinig banen zijn in jouw branche? Geen zorgen. Ook dan is er een opleiding die jou op weg helpt naar de baan die wél bij je past. Bekijk de mogelijkheden!

Meer over Mijn Groei

Volg je droom

Lisa werkte al vijf jaar als administratief medewerker bij een bekende bank. Maar na een tijdje ging het kriebelen. Zij heeft altijd al in de zorg willen werken maar nooit de juiste papieren gehaald. Via Tempo-Team kon zij na het afronden van haar werk & leertraject, aan de slag als helpende+ bij haar in de buurt. Zo werd haar meisjesdroom toch nog realiteit!

Hoe?

Via ons ga je bijvoorbeeld 32 uur per week aan het werk én volg je een opleiding. Een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) heet dat. Die overige acht uur van de werkweek krijg je op de werkvloer les van een vakspecialist. Top toch? Moet jij eens opletten hoe snel je vooruit gaat!

Zoek jouw opleiding

Van hippe koffiebar tot grand café

Als barista ben je een koffiespecialist én uitmuntend gastheer of gastvrouw. Keer op keer creëer je een karakteristiek kopje koffie. Jouw lattes macchiato zijn kunstwerkjes. Jouw espresso's ware smaaksensaties. Leer als Barista alle kneepjes van het koffievak.