Werken én leren via Tempo-Team Werk en leren

Werken én leren via de Tempo-Team Academy

Wil jij

  • een vak in de praktijk leren?
  • tijdens de opleiding betaald krijgen?
  • een landelijk erkend diploma op niveau 2 of 3 behalen?
  • géén taaie leerstof, maar leren met behulp van modern lesmateriaal (video in plaats van tekst)?
  • gegarandeerd een baan nadat je slaagt?

Ja, natuurlijk wil je dat! En dat kán via Tempo-Team Werk en leren!

Welke opleidingen kun jij volgen?

Klik op de functienaam voor meer informatie.

Mechanisch operator A / Procesoperator A (niveau 2)

Mechanisch operator A

Als Mechanisch operator A zorg je ervoor dat het productieproces of een deel ervan goed verloopt. Je weet veel van het proces af. Als er iets mis dreigt te lopen, grijp je in, stuur je bij of verhelpt de storing. Daarbij houd je ook rekening met kwaliteit, werkvoorschriften, arbeidsomstandigheden en milieu. Je moet zelfstandig werken en de verantwoording dragen over de werkzaamheden die je doet.

Procesoperator A (niveau 2)

De Procesoperator A werkt onder begeleiding met een grote diversiteit aan processen, apparatuur, grondstoffen en producten, zodat hij afhankelijk van de persoonlijke belangstelling, vermogens en ervaring flexibel inzetbaar is op meerdere werkplekken binnen het eigen bedrijf en na een beperkte inwerkperiode inzetbaar is bij andere bedrijven binnen de procesindustrie (transfer, horizontale loopbaanmogelijkheden). Hij is zich voortdurend bewust van de mogelijke gevolgen van zijn handelen. Daarnaast werkt hij veiligheids-, kwaliteits-, hygiëne en milieubewust en is zich bewust van het afbreukrisico. De Procesoperator A is bereid om in een team samen te werken en wil zich blijven ontwikkelen.

Wat moet je kunnen?

Je zorgt ervoor dat alle machines goed blijven werken. Je bedient en onderhoudt verschillende apparaten en repareert ze als er iets mis gaat. Grote, ingewikkelde apparaten zijn voor jou geen probleem en meestal werk je zelfstandig.

Waar en wanneer?

Harderwijk | startdatum: 16 oktober 2017
Sittard | startdatum: 25 november 2017
Rotterdam | startdatum: 24 april 2018

Mechanisch operator B / Procesoperator B (niveau 3)

Mechanisch operator B

Als Mechanisch operator B zorg je ervoor dat het productieproces of een deel ervan goed verloopt. Je weet veel van het proces af. Als er iets mis dreigt te lopen, grijp je in, stuur je bij of verhelpt de storing. Daarbij houd je ook rekening met kwaliteit, werkvoorschriften, arbeidsomstandigheden en milieu. Je moet zelfstandig werken en de verantwoording dragen over de werkzaamheden die je doet. Als Mechanisch operator B heb je meer verantwoordelijkheden dan een operator A.

Procesoperator B (niveau 3)

De Procesoperator B werkt in grote mate van zelfstandigheid met een grote diversiteit aan processen, apparatuur, grondstoffen en producten, zodat hij afhankelijk van persoonlijke belangstelling, vermogens en ervaring flexibel inzetbaar is op meerdere werkplekken binnen het eigen bedrijf en inzetbaar is bij andere bedrijven binnen de procesindustrie. Hij kent de interne en externe invloeden op de procesvoering (ketendenken) en houdt hier bij het uitvoeren van al zijn werkzaamheden rekening mee. Hij is steeds waakzaam en weet het juiste moment te bepalen voor actie. Hij is zich voortdurend bewust dat zijn handelen mogelijk grote gevolgen voor product en proces kan hebben. Hij heeft het analytisch vermogen om bij eventuele dreigende storingen of afwijkingen een goede beslissing te nemen over de handelswijze die de situatie vereist. Hij handelt proactief en streeft naar kwaliteitsverbetering. Hij is zich bewust van de risico's ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, (voedingsmiddelen)hygiëne, milieu en de mogelijke afbreukrisico.

Wat moet je kunnen?

Je zorgt ervoor dat alle machines goed blijven werken. Je bedient en onderhoudt verschillende apparaten en repareert ze als er iets mis gaat. Grote, ingewikkelde apparaten zijn voor jou geen probleem en meestal werk je zelfstandig. Je hebt minimaal een vooropleiding op MBO niveau 3.

Waar en wanneer?

Rotterdam | startdatum: 24 april 2018

Logistiek medewerker (niveau 2)

De juiste spullen op het juiste moment en op de juiste plaats, dat is waar logistiek om draait. Jij zorgt ervoor dat spullen op het goede moment op de goede plaats zijn. Je rijdt met een heftruck door een magazijn en verzamelt de bestelde goederen en kijkt meteen of er niets beschadigd is.

Wat moet je kunnen?

Je moet goed kunnen samenwerken. Verder is het belangrijk dat je snel, veilig en netjes werkt.

Waar en wanneer?

Eindhoven / Tilburg | startdatum: januari 2018
Eindhoven | 10 april 2018

Kom jij in aanmerking?

Heb je interesse om betaald te werken én te leren (BBL opleiding)? Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op!

Meld je hier aan