Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Terneuzen

Tempo-Team uitzendbureau Terneuzen en RTC Flexcenter

Tempo-Team Terneuzen en het RTC Flexcenter zijn gevestigd in het centrum van Terneuzen. Het adres van de vestiging is Schuttershofweg 1B, 2e etage, 4538 AA Terneuzen. Het RTC Flexcenter is een combinatie uitzendbureau van Randstad en Tempo-Team. Wij zijn altijd op zoek naar talenten voor Dow Benelux in Terneuzen.

Wil je zeker weten dat wij er zijn? Bel van te voren even zodat je nooit voor een dichte deur staat.  
Telefoonnummer Tempo-Team Terneuzen: 0115 689 860
Telefoonnummer RTC Flexcenter: 0115 689 850

Werkplezier bij Tempo-Team Terneuzen en RTC Flexcenter

Janske, Joris, Corine en Nathalie zijn werkzaam voor Tempo-Team Terneuzen, het RTC Flexcenter team bestaat uit Marcelle, Ellen, Emma, Saskia, Ankie en Edvina. Het werkplezier staat bij ons centraal, zowel op kantoor, als voor onze klanten en flexwerkers. Kom gerust eens langs op kantoor om de sfeer te proeven! Kan je daarnaast tafeltennissen of darten? Wij dagen jou graag uit voor een potje. 

De vacatures bij Tempo-Team Terneuzen en RTC Flexcenter

Bij Tempo-Team Terneuzen kan je terecht voor diverse banen in verschillende branches en sectoren, voornamelijk in de productie, logistiek en administratie. Denk hierbij aan kortlopende (tijdelijke) functies of functies voor langere tijd waarbij je op termijn in dienst kunt komen bij de opdrachtgever. Uiteraard vertellen we je hier in een (persoonlijk of telefonisch) gesprek graag meer over.

Het RTC Flexcenter heeft uitsluitend vacatures bij een van de grootste werkgevers uit de regio, namelijk Dow. Ook bij RTC hebben we veel diversiteit van functies; Denk hierbij aan functies als productiemedewerker of customer service medewerker (meertalig). Voor meer informatie kun je ons telefonisch bereiken (via bovenstaand telefoonnummer) of via het e-mailadres rtcflexcenterdow@randstad-tempoteam.nl.

Contact met Tempo-Team Terneuzen en RTC Flexcenter

Tempo-Team Terneuzen is van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.30 uur telefonisch bereikbaar op 0115 689 860.

Het RTC Flexcenter is van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.30 uur telefonisch bereikbaar op 0115 689 850 of per mail middels  rtcflexcenterdow@randstad-tempoteam.nl

Wil je up to date blijven van onze vestiging? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Tempo-Team Terneuzen:
Facebook:     Tempo Team Terneuzen
Instagram:     tempoteamterneuzen

RTC Flexcenter:
Facebook:     RTC Flexcenter
Instagram:     rtc_flexcenter

Schuttershofweg 1

  • 0115-689860
  • 4538AA Terneuzen
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!