Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Terneuzen

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Terneuzen

Het RTC Flexcenter is van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.30 uur telefonisch bereikbaar op 0115 689 850 of per mail  rtcflexcenterdow@randstad-tempoteam.nl
 

Schuttershofweg 1

 • 0115-689860
 • 4538AA Terneuzen
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Zoek jij een baan? Die hebben we voor jou!

Spannend, je bent op zoek naar een nieuwe baan! Wij helpen je daar bij. We hebben super veel vacatures waar jij uit kan kiezen. Maarrr, we kijken ook naar wat écht bij jou past. We bespreken je wensen en kijken naar je skills. Zo vinden we een baan met werkplezier voor jou! Het werkplezier staat bij ons centraal, zowel op kantoor, als voor jou. Kom gerust eens langs op kantoor om de sfeer te proeven! Kan je daarnaast tafeltennissen of darten? Wij dagen jou graag uit voor een potje. 

Meestgestelde vragen over Tempo-Team uitzendbureau Terneuzen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Ja, we zijn makkelijk met het OV te bereiken. Met de auto kan ook, maar parkeren is niet gratis in het centrum. Tempo-Team Terneuzen en het RTC Flexcenter zijn gevestigd in het centrum van Terneuzen. Het adres van de vestiging is Schuttershofweg 1B, 2e etage, 4538 AA Terneuzen. Het RTC Flexcenter is een combinatie uitzendbureau van Randstad en Tempo-Team. Wij zijn altijd op zoek naar talenten voor Dow Benelux in Terneuzen.
   

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Wil je zeker weten dat wij er zijn? Bel van te voren even zodat je nooit voor een dichte deur staat.  
  Telefoonnummer Tempo-Team Terneuzen: 0115 689 860
  Telefoonnummer RTC Flexcenter: 0115 689 850
   

 • Welke vacatures zijn er in Terneuzen te vinden?

  Bij Tempo-Team Terneuzen kan je terecht voor diverse banen in verschillende branches en sectoren, voornamelijk in de productie, logistiek en administratie. Denk hierbij aan kortlopende (tijdelijke) functies of functies voor langere tijd waarbij je op termijn in dienst kunt komen bij de opdrachtgever. Uiteraard vertellen we je hier in een (persoonlijk of telefonisch) gesprek graag meer over.

  Het RTC Flexcenter heeft uitsluitend vacatures bij een van de grootste werkgevers uit de regio, namelijk Dow. Ook bij RTC hebben we veel diversiteit van functies; Denk hierbij aan functies als productiemedewerker of customer service medewerker (meertalig). 
   

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Lekker bezig! Solliciteer direct via de gele button. Dat werkt het snelst! We nemen binnen 24 uur contact met je op. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Wat kan ik het beste doen?

  Onder de vacature staan contactgevens van de recruiter. Deze persoon weet alles over de vacature!