Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Rotterdam

Tempo-Team uitzendbureau Rotterdam

Midden in het centrum van Rotterdam op een steenworp afstand van metrostation Eendrachtsplein vind je ons Huis van Werk. Je kunt ons dus goed bereiken met het Openbaar Vervoer. Met de auto kan natuurlijk ook, maar parkeren in hartje Rotterdam is niet goedkoop. Loop gezellig even binnen voor een goede kop koffie en advies, we staan je graag te woord!

Werkplezier bij Tempo-Team Rotterdam

Geen woorden maar daden, dat is ons motto. We houden van hard werken en steken graag onze handen uit de mouwen voor jou. Natuurlijk wordt er ook gelachen, we houden van een geintje en we doen regelmatig een potje tafelvoetbal met elkaar. Daag ons gerust een keer uit!

De vacatures bij Tempo-Team Rotterdam

Wij hebben veel grote opdrachtgevers in de overheidssector. We zijn dan ook altijd op zoek naar kandidaten met ervaring binnen de overheid of binnen het onderwijs. Of je nou secretaresse bent, HR medewerker of financieel medewerker, er  is altijd wel een leuke baan die bij jou past. Daarnaast hebben we leuke banen voor commerciële kanjers en kandidaten met ervaring in de klantenservice. Naast vacatures is hartje Rotterdam hebben we ook vacatures in Capelle aan den IJssel en zijn onze collega’s van JMW aanwezig. Zij staan dagelijks voor je klaar met toffe banen in de horeca en catering.

Westblaak 185

 • 010-2064927
 • 3012KJ Rotterdam
 • maandag
  8:30 - 17:30
  dinsdag
  8:30 - 17:30
  woensdag
  8:30 - 17:30
  donderdag
  8:30 - 17:30
  vrijdag
  8:30 - 17:30
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten