Werken bij de Belastingdienst

💸 bovengemiddeld salaris l 💻 thuiswerkmogelijkheden l 🚂 100% reiskostenvergoeding l 💪 kans op verlenging l 📍 door heel NL

Werken bij de Belastingdienst betekent dat jij het wél leuker kan maken. Jij helpt burgers te geven waar ze recht op hebben. Een maatschappelijk verantwoordelijke baan dus. De Belastingdienst maakt het ook leuker voor jou! Jij verdient een bovengemiddeld salaris, werkt zowel thuis als op locatie en hebt ook nog een kans op verlenging van jouw contract. Yes! Check snel alle Belastingdienst vacatures. 

De leukste vacatures bij de Belastingdienst vind je in Enschede, Groningen en Zwolle🔥
En hoe we dat weten? Van jouw nieuwe collega's. Zij hebben alle bedrijven bij Tempo-Team beoordeeld op onder andere werkplezier. Deze vestigingen van de Belastingdienst zijn als beste uit de test gekomen en zijn daarmee echte #baanraders!

Belastingdienst vacatures

Bij de Belastindienst is iedereen welkom. Sta jij in het doelgroepregister? Ook dan heeft de Belastingdienst vacatures voor jou. Check snel alle doelgroepregister vacatures!

Vacatures doelgroepregister

 

Dit is waarom jij wilt werken bij de Belastingdienst

Een inhoudelijke baan, fijne werk-privé balans en ruimte voor persoonlijke groei zijn het recept voor werkplezier. Laat de Belastingdienst hier nu precies voor zorgen. Op een rijtje waarom jij moet werken bij de Belastingdienst: 

💪Inhoudelijke baan
Werken bij de Belastingdienst betekent een afwisselende baan. Jij bent continu met verschillende soorten cases bezig. Je zoekt uit waar de zaak over gaat. Dit doe je samen met collega’s. Ben jij toe aan meer uitdaging? Dan kijkt de Belastingdienst samen met jou naar complexere zaken. Inhoudelijke baan? Check!

🙏Goede werk-privé balans
Bij de Belastingdienst gaan ze met jou in gesprek. Over van alles en nog wat! Hoe je weekend was en of je nog lekker in je (werk) vel zit. Vanuit oprechte interesse. Ook krijg jij de mogelijkheid om thuis te werken. Natuurlijk vinden ze het ook gezellig als je naar kantoor komt. Met de werksfeer zit bij de Belastingdienst namelijk helemaal goed. Alleen daarom wil jij al werken bij de Belastindienst.

🎓 Groei
Je start met een duidelijk takenpakket. Bij de Belastingdienst blijven ze in gesprek met jou over je loopbaan. Heb jij meer uitdaging nodig? Geef het aan! De Belastingdienst kijkt samen met jou naar andere  taken. Complexere bezwaarschriften bijvoorbeeld. Of groei door naar ‘Begeleider Uitzendkrachten’. Heb je zin om een training te volgen? Volg intern bij de Belastingdienst de cursus ‘begeleider’. Of kies via Tempo-Team de cursus ‘Time Management’. Check snel alle Belastingdienst vacatures.

Vacatures Belastingdienst

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij de Belastingdienst is dus altijd dynamisch en uitdagend. Jij krijgt daar veel voor terug! We zetten de arbeidsvoorwaarden voor je op een rijtje:

  • Bovengemiddeld salaris
  • Doorgroeien tussen afdelingen van de Belastingdienst
  • 100% OV kosten vergoeding 
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime)
  • Thuiswerkmogelijkheden
  • Een uitgebreid inwerktraject en goede begeleiding tijdens je loopbaan
  • Grote kans op verlenging van je contract 

Veel voorkomende vacatures bij de Belastingdienst

De Belastindient heeft altijd vacatures! Werk dat bij jouw persoonlijke en professionele behoeften past. Dat lijkt je wel wat? Mooi! Check snel de veel voorkomende vacatures bij de Belastingdienst. 

Juridisch medewerker

Als juridisch medewerker Belastindienst onderzoek je bezwaarschriften van burgers. Waar gaat deze zaak over? Heeft de belastingplichtige gelijk of ongelijk? Je zoekt de zaak uit. Daarna heb je telefonisch contact. Je informeert mensen waar zij wel of niet recht op hebben. Iedere zaak is anders en dat maakt jouw werk zo leuk!

Servicedesk medewerker

De vacature servicedesk medewerker is een buitenkansje voor iedereen die graag helpt, en iets van computers weet. Je helpt collega’s van de Belastingdienst met al hun vragen over netwerken, laptops en programma’s. Dus heb jij genoeg kennis van Windows en aantoonbare affiniteit met computers of ICT? Bekijk dan snel de vacature servicedesk medewerker en solliciteer!

Financieel administratief medewerker

Huurtoeslag, studietoeslag en zorgtoeslag. Super fijn dat we hier in Nederland gebruik van kunnen maken natuurlijk! Maar kom je ervoor in aanmerking? Of heeft iemand het misschien een tijd onterecht ontvangen? Daar ga jij naar kijken als financieel administratief medewerker. Je behandelt aanvragen en betalingen, zoals bijvoorbeeld een verzoek tot betalingsregeling. Een lastig onderwerp voor velen, maar wél jouw ding! Check snel alle vacatures als financieel administratief medewerker.

Klantenservice medewerker

Als klantenservice medewerker ga je  mensen te woord staan over al hun vragen over schulden, betalingsachterstanden en andere verzoeken. Dit ontwerp is niet altijd even makkelijk, maar jij begrijpt dit. Je zorgt ervoor dat vragen beantwoord worden, en dat je de juiste informatie duidelijk uitlegt. 

Parttime of fulltime werken bij de Belastingdienst

De Belastingdienst geeft je het beste van beide werelden. Het is natuurlijk wel afhankelijk van de functie waarop je gaat solliciteren, maar bij de meeste vacatures bij de Belastingdienst kan je zowel parttime als fulltime werken. Dus kom het jou het beste uit om maar 3 dagen in de week te werken of wil je liever fulltime aan de slag? Je raadt het al: het kan bij de Belastingdienst!

Werken bij de Belastingdienst in jouw regio

Werken bij de Belastingdienst in jouw regio is sowieso geen probleem! De Belastingdienst zit namelijk niet alleen maar in Den Haag, maar door het hele land! Zo kan je bijvoorbeeld in Rotterdam, Heerlen en Groningen aan de slag voor de Douane. In Apeldoorn, Den Helder, Groningen, Rotterdam, Utrecht en nog wel tien andere steden kun je werken als facilitair of HR medewerker. Voor alles wat met het juridische aspect te maken heeft kan je terecht in Apeldoorn, Arnhem, Eindhoven, Zwolle en Rotterdam. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar je snapt het wel. Benieuwd wat er bij jou in de buurt zit? Check alle vacatures bij de Belastingdienst.

Vacatures Belastingdienst

Werken bij de Rijksoverheid

Werk jij graag aan jouw eigen toekomst én de toekomst van Nederland? Ontdek wat werken voor de Rijksoverheid voor jou betekent!