Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Dordrecht

⏰ Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Dordrecht

 

Korte Parallelweg 1

 • 078-6332521
 • 3311JN Dordrecht
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Het uitzendbureau in Dordrecht! Wij helpen je aan een baan

Wat leuk, jij bent op zoek naar een baan! Een uitzendbureau helpt jou bij deze zoektocht. Ken je Tempo-Team? Dan weet jij pre-cies wat we nu gaan vertellen. Ken je ons nog niet? Dan is er één ding wat jij moet onthouden. Wij staan voor werkplezier. WIj vinden het belangrijk jij werk doet wat écht bij je past. Wanneer je plezier hebt ik je werk, zit je lekkerder in je vel. 

We kijken verder dan je CV. Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? We begeleiden en helpen niet alleen. We kijken ook naar elke werkgever. Doen ze wel genoeg hun best voor jou? Dat vragen we. Elk jaar opnieuw. 

Baan? Check! Ook tijdens je werk begeleiden we je wanneer nodig. Chill toch?

Meestgestelde vragen over Tempo-Team uitzendbureau Dordrecht

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Ons uitzendbureau in Dordrecht is te vinden op Korte Parallelweg 1. Je kan onze vestiging op alle mogelijke manieren bereiken: Met de trein, de auto, de fiets, de benenwagen... Het station ligt op 10 minuten afstand en parkeren kan voor de deur. Lekker, toch? 

 • Kan ik zomaar langskomen?

  Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel (078-6332521) wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

 • Welke vacatures zijn er allemaal in Dordrecht?

  In Dordrecht zijn er heeeel veel vacatures. Daarom hebben wij binen no time werk voor jou gevonden. We hebben logistieke en productiefuncties. Zit je liever op kantoor? Ga dan voor een administratieve functie. Je vind hier alle vacatures is in Dordrecht.

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Super leuk, lekker bezig! Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Wat kan ik het beste doen?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt.