Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Dordrecht

Tempo-Team uitzendbureau Dordrecht

Een hele drukke, maar daardoor ook zeker een van de gezelligste vestigingen in de regio. Dat is Tempo-Team Dordrecht! Je bent hier nooit alleen! En weet je wat nou echt heel fijn is? Je kan onze vestiging op alle mogelijke manieren bereiken: Met de trein, de auto, de fiets, de step, de boot… Oké, misschien niet de boot. Maar dus wel op heel veel manieren! Het station ligt op 10 minuten afstand en parkeren kan voor de deur. Lekker, toch? En heb je nog iets nodig uit de stad? Geen probleem, ook daar ben je binnen no-time!
Kom je bij ons langs, dan staat met één druk op de knop de koffie voor je klaar. Dit mag natuurlijk ook thee of fris zijn. Zullen we dan even gaan zitten in de spreekruimte? Is wel zo lekker rustig! Maar, oh… Die is bezet. Dan nemen we toch gewoon even lekker plaats in de lounge?!

Werkplezier bij Tempo-Team Dordrecht

Op de vestiging in Dordrecht werken we hard. Ja, echt. Héél hard! En met dit harde werken, bereiken we veel. Ons team werkt nauw samen en helpt elkaar waar nodig. Zo maken wij het onmogelijke, mogelijk!

Hard werken moet beloond worden. Toch?! Dat vinden wij nou ook! Dit doen we vaak met wat lekkers, zoals chocola, snoepjes of een lekker stuk taart. Pas wel op, want naast het lekkere eten, wordt ook tijd gemaakt voor een leuke activiteit. Het kan dus zomaar zijn dat tijdens een hapje van je koek, ineens een pingpongbal rond je oren vliegt.
Je hoort het al. Naast hard werken, vermaken wij ons zéker. Want wij denken dat we, door naast hard te werken ook veel plezier te hebben, we het meest bereiken. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om ons eigen werkplezier. Wij vinden het belangrijk dat we juist ook bij kunnen dragen aan dat van jou! Dit doen we niet alleen door een nieuwe collega te vinden of een passende baan. Nee… Dit doen we door met jou persoonlijk in gesprek te blijven en te kijken waar we nou juist jou blij mee maken.

De vacatures bij Tempo-Team Dordrecht

Wist je dat het zoeken van de perfecte werknemer wel 42 uur aan tijd kost? Ja, echt.. 42 uur! Dat is een volle werkweek. Deze tijd kan jij natuurlijk veel beter besteden. Bijvoorbeeld aan een potje tafelvloetbal met je collega of vandaag misschien wel lekker dat uurtje eerder naar huis. Bij Tempo-Team Dordrecht kan jij terecht met bijna al jouw vacatures. Zoek je een magazijnmedewerker of misschien juist administratieve ondersteuning? Wij helpen je!

Dagelijks zijn wij met een team van 10 medewerkers druk bezig met het vinden van de beste kandidaten en de leukste banen. Een baan voor langere tijd? Of misschien enkel voor die paar vakantieweken? Geen probleem! Je kan bij ons voor alles terecht. Daarnaast kan het natuurlijk zijn dat je het liefst méteen wilt starten of juist snel iemand nodig hebt. Nou, daar heb je onze specialiteit! Juist omdat wij dagelijks in contact zijn met bedrijven en kandidaten, helpen we je super snel met dat wat jij zoekt.

Dus ben je op zoek naar een baan of collega in de Drechtsteden en/of Hoeksche waard? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 078-6332521

Korte Parallelweg 1

  • 078-6332521
  • 3311JN Dordrecht
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!