Werken als bezorger bij Albert Heijn Online

💸verdienen tot wel €16,79 | ✔️ baan voor langere tijd | 💪doorgroeimogelijkheden l 📍door heel NL

Bij Albert Heijn kan jij aan de slag als bezorger voor een lekker salaris dat kan oplopen tot €18,49 per uur.  Jij bent de verpersoonlijking van de Albert Heijn-service, navigerend door straten met een bus vol mogelijkheden 🚐. Eigen bus. Eigen regels. En het grootste voordeel van werken bij Albert Heijn Online? Jij kunt werken door heel het land. Dus ook bij jou in de buurt! Rijbewijs bij de hand? Solliciteren maar!

Alle vacatures bij AH online!

Arbeidsvoorwaarden bezorger Albert Heijn

 • Een lekker salaris van €16,79 per uur bij 21+ (zie waar ga je werken)   
 • Maar liefst 25 heerlijke vakantiedagen! 
 • Doorgroeien naar bv. ritbegeleider, teamleider! 
 • Kans op een vaste baan bij AH of Tempo-Team! 
 • Reiskostenvergoeding €0,21 tot wel 45 km! 
 • Flexibel werken & diensten inplannen met de app 

Alle AH Online vacatures   Vacatures in je mail!

Lees meer over:

Dit is waarom jij wilt werken bij Albert Heijn als bezorger
 

💪 Inhoud van jouw baan 
Werken bij Albert Heijn als bezorger betekent veelzijdig werk én avontuur. Als bezorger is geen dag hetzelfde en dat is precies wat je werk zo leuk maakt!
Je start jouw dienst op de HUB. Even kletsen met je collega’s om daarna samen de bussen in te laden.  Uiteraard op een slimme manier, zodat jij straks makkelijk bij de blauwe kratjes kan. Jij checkt nog een laatste keer of de route goed is ingevoerd. En start de motor. Jouw enige zorg is: de route en of de playlist nog goed loopt. 
Bij de klanten ben je niet alleen bezorger maar ook zorg je voor een glimlach. Je hebt klantcontact dat verder gaat dan alleen het afleveren van de boodschappen. Je helpt hen bij vragen, zorgt ervoor dat alle boodschappen kloppen en neemt de blauwe kratjes weer mee terug.

🙏 Goede werk-privé balans
Deze baan past zich aan, aan jou! Bij Albert Heijn werk jij als bezorg zo veel of weinig als je zelf wilt. 🤩 De ene week iets meer werken om de laatste centen voor de vakantie binnen te harken. En de andere week een extra dagje vrij voor een gezellig dagje🎡. Precies hierom is deze plek ook perfect voor studenten. Juist op zoek naar iets vast? In 2023 zijn maar liefst 42 bezorgers via Tempo Team in dienst gegaan bij AH zelf. Dus ook als je op zoek bent naar zekerheid, zit je hier helemaal goed!

🎓 Groeien
Bij Albert Heijn staat de groei van ons personeel centraal.  Zo kan je op professioneel vlak doorgroeien naar bijvoorbeeld de rol als Buddy. In deze rol neem je nieuwe bezorgers onder je vleugels en begeleid je hen tijdens hun eerste stappen als bezorger. Wil je liever doorgroeien op coördinatief vlak? Dan kan je de rol als plusser op je nemen. Als plusser sta je aan de balie en ben jij verantwoordelijk voor het uitgeven van de ritten en het ontvangen van collega’s die terugkeren van bezorgingen.
Daarnaast kan je ook op persoonlijk vlak stappen maken. Tempo-Team biedt een breed scala aan trainingen die je in staat stellen om op diverse gebieden te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Alle vacatures bij AH online!

Vragen over werken bij Albert Heijn Online? Neem contact op!

Radjnie Ramdhan

Veelgestelde vragen over de vacatures als bezorger bij Albert Heijn Online

 • Waar zit Albert Heijn Online?

  Albert Heijn bezorging groeit snel. Heel snel. Fijn voor de AH én voor jou. Jij kan aan de slag door heeeeeeel het land. Word jij de nieuwe bezorger van Albert Heijn Online? Hieronder vind je een selectie van locaties waar Albert Heijn Online actief is.

  Benieuwd of je eigen stad er ook tussen zit? Gebruik dan onderstaande button en vul jouw woonlocatie in!

 • Welke functies zijn er bij Albert Heijn Online?

  Bij Albert Heijn Online kan jij aan de slag als bezorger. 
  Als bezorger ben je lekker dyanmisch bezig. Elke dag is weer anders, dat maakt het ook zo boeiend. Jouw shift begint op de HUB, waar je met collega's de bussen laadt. Uiteraard op een slimme manier zodat je makkelijk de kratjes kan uitladen voor de juiste klant. Daarna controleer je de route en start je de motor. Je focust je vanaf hier alleen nog op de weg en op een lekkere playlist🎵. Bij klanten ben je niet alleen bezorger, maar ook de glimlach achter de service. Je helpt, checkt bestellingen en neemt de blauwe kratjes weer mee. We zeiden het al. Lekker dynamisch 😉.

  Alle vacatures bij AH Online

 • Wat is het salaris dat ik verdien als bezorger bij Albert Heijn Online?

  Jouw salaris hangt af van jouw leeftijd. Zo werkt het: 

  • De eerste 13 weken dat jij bij Albert Heijn werkt zijn dit de uurlonen: 
  18 jaar €9,66
  19 jaar €10,69
  20 jaar €12,01
  21 jaar en ouder €15,02
  • Na 13 weken krijg jij een hoger salaris. Hoeveel 👇
  18 jaar €10,80
  19 jaar €11,95
  20 jaar €13,43
  21 jaar en ouder €16,79

   

 • Zijn er zowel parttime als fulltime vacatures bij Albert Heijn Online?

  Als bezorger bij Albert Heijn Online kun je zowel fulltime als parttime aan de slag. Zelfs voor een bijbaan kan jij solliciteren!  De werktijden zijn van 06:00 uur ‘s ochtends tot 23:00 uur in de avond, dus er is altijd wel een dienst die je bij jouw schema past. 

  Wil je een keer wat extra uren maken? Geef het gewoon even door, ook dat is bij Albert Heijn Online geen probleem. 

  Ben je kostwinner, aan het sparen voor je volgende reis of wil je gewoon maximaal cashen? Fulltime mogelijkheden zijn er altijd! Een keer minder tijd? Dan zorgen we dat je (tijdelijk) wat minder uren aan het bezorgen bent.

 • Heb ik een diploma nodig om aan de slag te gaan als berzorger bij Albert Heijn Online?

   Om aan de slag te gaan als bezorger heb jij geen diploma's nodig. Wel is het van belang dat je in het bezit bent van je rijbewijs B.

 • Wanneer krijg ik uitbetaald bij Albert Heijn Online?

  Als bezorger krijg je wekelijks uitbetaald, op de dinsdag. We vinden het belangrijk om jouw harde werk direct uit te betalen in salaris. Op deze manier hoef je nooit meer te wachten tot het einde van de maand voor jouw beloning!

 • Schakelen de bakwagens automatisch bij Albert Heijn Online?

  Helaas niet. Je hebt dus wel echt je schakel rijbewijs nodig om aan de slag te kunnen.