Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Venlo

Tempo-Team uitzendbureau Venlo

Zoek je naar een baan en wil je dit graag onder het genot van een kopje koffie, thee of een glas water bespreken? Voel je vrij om langs te komen! Wij nemen graag de tijd voor je en kijken daarnaast uiteraard met alle (werk)plezier mee naar jouw wensen! 

Ons kantoor ligt pal langs de snelweg en parkeren is hier gratis! Parkeerplekken genoeg, dus daar hoef je je al geen zorgen meer om te maken. Wij zitten op de 1e verdieping in een modern bedrijfs-verzamelpand. Je ziet ons logo van afstand al op de buitenkant van het gebouw. Kan niet missen! Iedere dag is ons bureau van 08.30u tot 17.30u geopend. Tussen deze tijden staan wij dan ook vanzelfsprekend voor jou klaar.

Werkplezier bij Tempo-Team Venlo

Wij streven ernaar (en gunnen) een ieder werkplezier, evenals wij dit zelf mogen ervaren binnen Tempo-Team! Samen met onze vele klanten proberen wij datzelfde werkplezier dan ook op zo’n goede en snel mogelijke manier voor je te regelen. Daarna hoef je alleen nog maar te genieten van je werk. Perfect toch?! Dit alles proberen wij door middel van een natuurlijke interesse en door goed naar ieders verhaal te luisteren.

De vacatures bij Tempo-Team Venlo

Binnen het kantoor vind je een heleboel vacatures; dit varieert van productiewerk tot technisch werk, van financieel werk tot klantenadministratie en van logistiek tot callcenter. Hopelijk tot snel!

Noorderpoort 9E

  • 077-3873531
  • 5916PJ Venlo
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!