Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Tempo-Team uitzendbureau Alphen aan den Rijn

Tempo-Team Alphen zit midden in het centrum en ook nog eens op de begane grond.. Je kan ons haast niet missen! De koffie staat altijd voor je klaar bij team Alphen aan den Rijn. We zijn dicht bij de kandidaten en zijn ook in nauw contact met de opdrachtgevers. Zo weten wij altijd precies waar er banen beschikbaar zijn die bij jou passen.  

Een goede kop koffie, vriendelijke gezichten en het vooruitzicht naar een leuke nieuwe baan met veel werkplezier. Dat vind je bij de vestiging Alphen aan den Rijn! Danie, Chelsea, Romée, Michael en Niels staan altijd voor jou klaar en zien er naar uit om je te ontmoeten :). 

Werkplezier bij Tempo-Team Alphen aan den Rijn

Het is voor ons ontzettend belangrijk dat je op de juiste werkplek terecht komt. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd tijdens jouw gesprek zodat wij precies weten wat jouw ideale werkomgeving is. Ben je aangenomen? Gaaf! Dit vieren wij maar al te graag met elkaar maar nog belangrijker, ook met jou. Daarom staat er altijd een welkoms goodybag voor je klaar. Let's get started!! Ook nadat je bent aangenomen ben je uiteraard van harte welkom op onze vestiging. Wij luisteren met veel plezier naar jou ervaringen op je nieuwe werkplek! 

De vacatures bij Tempo-Team Alphen aan den Rijn

Zoek jij een baan in de logistiek, productie of administratie? Dan hebben wij altijd wel een gave functie voor je beschikbaar. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden die wij met jou kunnen doornemen. Wij zijn benieuwd naar je ervaring, skills en interesses.. Zo vinden wij die toffe baan die precies bij jou past! 

Openingtijden en contactgegevens

Je kunt ons bereiken op 0172-42 42 40 (Michael, Romée en Niels) en op 0172-63 26 26 (Danie en Chelsea). Vanwege de Corona maatregelen zijn wij momenteel helaas alleen telefonisch bereikbaar. Zodra alles weer open mag staan wij (op afspraak) weer in de startblokken om jou te ontvangen. Je parkeert gemakkelijk onder het theater om de hoek of zet je zo fiets voor de vestiging neer! Hopelijk tot zeer snel!

Wij zijn geopend van 08.30 uur tot 17.30 uur, en telefonisch bereikbaar op 0172-42 42 40 / 0172-63 26 26.

Raoul Wallenbergplein 21A

  • 0172-424240
  • 2404ND Alphen aan den Rijn
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Vacatures in Alphen aan den Rijn