Raoul Wallenbergplein 21A

 • 0172-424240
 • 2404ND Alphen aan den Rijn
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Het uitzendbureau in Alphen aan den Rijn, speciaal voor werkplezier! 

Ken je Tempo-Team? Dan weet jij pre-cies wat we nu gaan vertellen. Ken je ons nog niet? Dan is er één ding wat jij moet onthouden. Wij staan voor werkplezier. We doen er alles aan om jou thuis te laten voelen bij jouw nieuwe baan. 

We begeleiden en helpen niet alleen. We kijken ook naar elke werkgever. Doen ze wel genoeg hun best voor jou? Dat vragen we. Elk jaar opnieuw. 

Zodat jij er altijd zeker van kunt zijn dat je terechtkomt op een fijne plek.

Veelgestelde vragen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Tempo-Team Alphen zit midden in het centrum en ook nog eens op de begane grond. Je kan ons haast niet missen! We zijn ook nog eens makkelijk te bereiken met het ov. Kom je liever met de auto? Dan kan je gewoon in de buurt parkeren. De koffie staat altijd voor je klaar bij team Alphen aan den Rijn.

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 0172-424240.

   

 • Welke vacatures kan ik vinden in Alphen aan den Rijn?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: logistiek, productie, administratief en banen in de zorg!

  Alle vacatures in Alphen aan den Rijn

   

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. 

  Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

   

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Alphen aan den Rijn