Nevelgaarde 8-19

 • 030-6052205
 • 3436ZZ Nieuwegein
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Tijd voor een nieuwe baan? Hier bij je aan het juiste adres!

Leuk! Jij bent klaar voor een (nieuwe) baan! Maar waar vind je die échte match? Bij Tempo-Team is vacatures spotten onze expertise! Je hebt vast wat vragen. Is het gezellig op de werkvloer? Helpen collega's als het even hectisch is? Hoe zit het met vakantiedagen? Vragen waar wij antwoord op hebben! Wil je afspreek online of tijdens een gezellig bezoekje aan onze vestiging? Het kan allebei.

Samen duiken we in de vacatures en kijken we welke baan het beste bij jou past. En heb je die baan gevonden? Lekkerrrr! Ook dan houdt onze hulp niet op. Jouw eigen contactpersoon staat voor je klaar, helpt je groeien en beantwoordt al jouw vragen. Op naar die droombaan! 🚀

Veelgestelde vragen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Op een super centrale locatie direct naast de A2 vind je het Tempo-Team uitzendbureau in Nieuwegein. Parkeren doe je gratis en direct voor de deur! Op deze rustige plek hebben we alle faciliteiten om elke dag ons werk te doen. Wij zijn gevestigd op de begane grond van een bedrijfspand met meerdere bedrijven en goed zichtbaar door het Tempo-Team logo op de ramen. Kom gezellig bij ons langs!

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 030-6052205.

 • Welke vacatures kan ik vinden in Nieuwegein?

  Zoek jij werk als magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, klantenservice  medewerker, secretaresse of juridisch administratief medewerker? Dan zijn wij altijd op zoek naar jou!  Ook zijn altijd op zoek naar technisch personeel (operators en monteurs). Of op zoek naar iets in de zorg? Kom ook dan vooral langs!

  Alle vacatures in Nieuwegein

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Nieuwegein