Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Oostburg

Tempo-Team uitzendbureau Oostburg

Tempo-Team Oostburg is gevestigd vlak naast het Eenhoornplein midden in het centrum van Oostburg (Brouwerijstraat 1). Voor onze deur zijn 2 parkeervakken waar je met een blauwe parkeerkaart gratis 2 uur kan parkeren.  Wil je zeker weten dat wij er zijn? Bel van te voren even zodat je nooit voor een dichte deur staat. Telefoonnummer: 0117-454760.

Werkplezier bij Tempo-Team Oostburg

Wij, Corine, Katrien en Sven vormen een hecht team. Daarnaast hebben worden wij ieder semester ondersteund door een stagiaire. In Oostburg werken we nauw samen met bedrijven in West Zeeuws Vlaanderen. We hebben een uitgebreide kennis over de Horeca, MKB, Techniek en Administratieve branche. Voor alle overige HR-vraagstukken kan je bij ons terecht.

De vacatures bij Tempo-Team Oostburg

Bij ons kan je terecht voor alle voorkomende vacatures. Denk hierbij aan administratief medewerker, bediening horeca in een hip strandpaviljoen of in een gezellig restaurant, technisch medewerker, inpakker of schoonmaker. Maar ook voor een vacature als Verkoopmedewerker aan de kust of in het bruisende Sluis kan je bij ons terecht. Wil je meer weten? Informeer dan bij Sven naar de mogelijkheden.

Contact met Tempo-Team Oostburg

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.30 uur telefonisch bereikbaar op 0117-454760.

Brouwerijstraat 1

  • 0117-454760
  • 4501CM Oostburg
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!